Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
szerencsétlent már kezdtem sajnálni, téged meg irigyelni, de akkor nem kell :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
megúszta a kissrác az odaköltözést.
"csak" ps2-t kapott, így csupán pár órára sajátítottam ki a cuccost :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
van amit lehet, van amit nem.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Egyébként ezt a melegíthetõ izékét állítólag újra lehet használni! Ha jól tudom, akkor be kell tenni a mikróba... vagy valami ilyesmi(egyszer láttam ilyen szív alakú cuccot... aztán visszatettük a mikróba, ha jól emlékszem, és ugyanúgy mûködött...).

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
nem tudom csak nekem tûnik-e fel, de az mr2 petõfi rádió eléggé beég a mai napi mûsorral!
egész nap ez megy nálam, de kicsit el vannak csúszva vagy 2óra 18 perccel, ma egész nap, óra 18 perckor jöttek a hírek és azt mondja 19.16-kor a hülyélye hogy 17óra van hírek a petõfirádióban!

Na erre most mondja megint hogy 6 óra van! LOL élõ adás mi? legfrisebb hírek! LOOOL :D

mondjuk neten hallgatom, lehet rádióban jó!

edit: a hiba az én készülékemben van, frissítettem egyet és jó lett, tudok valahogy 2 órát online adásban menteni visszatekerni? nem értem... én lennék lol, az is lehet ;)

a bringaszállító

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
jah, tervbe van véve névnapomra egy jóféle.;) de még mindig össze-vissza cikázik az egér mindenhol, tényleg fura ez a nagy felbontás - tudom, öcsém G9-e tud nagyobbat is, de nekem ez is sok:D..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

kaptam egy MX518-as egeret, most épp próbálom beállítani CoD-hoz - csak fura a 600+ dpi az eddig fix 300hoz képest...:D

Nah, ahhoz már dukál valami tisztességes egérpad is! QPad, vagy vmi hasonló ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
jaa, a sok tudatlan a helyszínen akarja megvenni a jegyet, holott ha a ticketproban megveszi elõre az ember, és a jobb oldali ajtónál álló biztonsági õrnek felmutatja, akkor egybõl bemehet sorban állás nélkül:)

annak az utcának amúgy is elég sétáló utca feelingje van
elõtte még egy fekvõrendõr-zebra keverék is van térkõbõl ha jól emlékszem, de lehet ismét halucinálok
Bodri QV (L)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
hát ma volt a csúcs, sajna nem nagyon találtam parkolóhelyet az albi elõtt így 2x is el kellett mennem a VAM elõtt :( :( kivételesen nem a kocsisor miatt álltam a király utcában hanem azért mert arra vártam míg felvonszolta magát vagy 10-20 ember a járdára, ahova már nem fértek többen ;)

a bringaszállító

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hazaértünk rokonlátogatásból...húsleves, halászlé, és mindenféle húsok, ja meg a mákos bejgli és egyéb sütik rulez. :) kaptam egy MX518-as egeret, most épp próbálom beállítani CoD-hoz - csak fura a 600+ dpi az eddig fix 300hoz képest...:D

tudom, hogy nem apró, de nem találtam síelõs topikot...szóval ha valaki nõi sílécvásárláson töri a fejét, és a hölgy nincs 170 centi felett, akkor írjon!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ettõl féltem...

Addig húztam, halasztottam, hogy az utolsó pillanatra maradt.
Az ilyet meg rühellem.

Oks, majd vigyázok! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
kokk!

ha jössz legalább a járdán várakozz majd a beengedésre;) mert most annyian vannak hogy kocsival-bringával mindig el akarok ütni egy két embert a király utcában a VAM elõtt, akik az úton szédelegnek :)

a bringaszállító

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Thx! ;)

Akkor meglátás, kitalálás, remélem jól döntés!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Szeretném megnézni hétfõn a Bodies kiállítást.
Lehet valahogy elõre jegyet venni a Károly krt 9 alatt lévõ jegyirodán kívül?
Mert nem akarok sorban állni sokat, de más lehetõség nincs a hivatalos honlapon.

én mégis a Károly körúti ticketpro jegyirodát ajánlanám. mi hétköznap voltunk fent, és egyáltalán nem voltak sokan, mindössze két lány állt elõttünk a jegyirodában, több pult van szupergyors a kiszolgálás. sokkal de sokkal jobban jársz ha itt veszed meg, mint a helyszínen, mert ott aztán van sor! ráadásul a két helyszín közel van egymáshoz. így nem a jegyvételes ajtón mész be hanem sorban állás nélkül a "vip" részen:)
vonalkódos-idõrögzítõs jegyleolvasás van ki és belépéskor, de nem kell beparázni nem fognak kiszedni a tömegbõl, maradhatsz bent több idõt mint ami a jegyre rá van nyomtatva (mi is pluszba bent voltunk kb 45 percet)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Mert nem akarok sorban állni sokat, de más lehetõség nincs a hivatalos honlapon.

ticketpro e-ticket?

mi kedden megyünk. így vettük

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
basszus...
azért ehhez kell pofa rendesen.
gratulálok annak a gané alaknak.:mad:

Izomtéridõninja-geológus!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Hogy szakadna le a keze annak, aki ellopja az örökmécseseket! :( Ez már a negyedik volt idén... nem is olcsó, meg... :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
használtunk már ilyesmit, bevált 8 órányi halálpontos üzemidõvel, utána kuka.
kicsit húzós -ruppó körül-de ha hosszabb túrát szervez az ember, mindenképp' megéri
én nyári cipõben egy zoknival, kamáslival használtam, zsííír.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
amiket én szoktam látni, azok ilyen pillangós, meg virágocskás, kesztyû alá való.:)
pár pillanat, és 50 fokon van.:D

Izomtéridõninja-geológus!