hát pörkölteset már csináltam...végülis ahhoz már csak a káposzta kella legjobb a székelykáposztás pizza
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Indította
zOrg
, 2008. június 14. 08:36
Írta 2008. december 30. - 00:26

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. december 30. - 00:24

Írta 2008. december 30. - 00:23

pizzakrém b+ Maggi (és akkor tudod mit eszel miotthon kell...nagyi gyur tesztat...pizzakremet veszel...
oregano ra, mozzarella, sonka kockazva, meg egy ksi sajt...izles szerint csipos paprika karikak....felulmulhatatlan....es tudod mit eszel, friss az alapanyag, az van rajta amit akarsz....tudod h milyen izt kapsz es eselyes h izleni is fog....csak a teszte bonyolult, de jo receptel az sem gond

én pl keverni szoktam a mozarellát trappistával vag ha olyan kedvem van akkor még füstölttel is...a mozarella eg jellgtelen, izetlen sajt, önmagában én nem szeretem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
vendég_Charon_*
Írta 2008. december 30. - 00:22

Írta 2008. december 30. - 00:19

Nagyi szokott itthon csinálni kb. évente egyszer... nem tudom, hogy csinálja, de nekem jobban ízlik az éttermi/bolti. Bár lehet, hogy azért, mert sima trappista sajtot tesz rá...:chin:
Szokott párizsisat(jajj, de szép szó
), meg szalámisat is... és nem kerek a pizz, hanem szögletes(tepsi alakú), meg az alja oda is szokott egy kicsit kozmálni:D
Szokott párizsisat(jajj, de szép szó

Írta 2008. december 30. - 00:17

otthon kell...nagyi gyur tesztat...pizzakremet veszel...
oregano ra, mozzarella, sonka kockazva, meg egy ksi sajt...izles szerint csipos paprika karikak....felulmulhatatlan....es tudod mit eszel, friss az alapanyag, az van rajta amit akarsz....tudod h milyen izt kapsz es eselyes h izleni is fog....csak a teszte bonyolult, de jo receptel az sem gond
Írta 2008. december 30. - 00:13

Én mostanában az Aldis 180,-Ft-os(?) pizzán élek(esténként, hetente egyszer-kétszer), rá egy kis párizsi, aztán olyan illata van, mint az étteremben, az ízét meg nem kell figyelni:D... egyébként nem rossz... Itt van egy Nautilus nevû étterem, kukoricás pizza... hát, szeretem a kukoricát, de amikor már csak a kukoricát látod(és csak kukorica ízt érzel), és a pizzát nem, mert annyi van rajta, akkor nekem már két falat után az a gondolatom támad(amit meg is valósítottam), hogy lekaparom kb. a háromnegyed részét a kukoricának... onnantól már rendes íze van:D
Szegeden a Pizzatoronyból szoktunk rendelni... az állat finom(sonkás-sajtos-paradicsomos-kukoricás-gombás, tejfölös-sonkás-tejfölös-gombás), Budán rendeltünk egyszer... olyan vastag volt a tészta, hogy alig lehetett rágni(talán 2cm vastag:D)
Szegeden a Pizzatoronyból szoktunk rendelni... az állat finom(sonkás-sajtos-paradicsomos-kukoricás-gombás, tejfölös-sonkás-tejfölös-gombás), Budán rendeltünk egyszer... olyan vastag volt a tészta, hogy alig lehetett rágni(talán 2cm vastag:D)
Írta 2008. december 30. - 00:10

multkor rendeltunk don pepetol pizzat....egyik vmi sonkas genyo volt...az nem volt rossz
a masik fokhagymas csirkes...nem tom h a sotrol volt rosszizu-e a szam, de olyan hal ize volt mint a szel...otvar szar volt....es a teszte sem eppen vekony...
a masik fokhagymas csirkes...nem tom h a sotrol volt rosszizu-e a szam, de olyan hal ize volt mint a szel...otvar szar volt....es a teszte sem eppen vekony...
Írta 2008. december 30. - 00:07

kicsit rossz stílusban írtam, bocs, Olee...
maggi: jah, ez is...meg a digóknál a pizza...olyan vékony tészta, hogy nem látszik, a legfinomabb sonkával meg sajttal meg paradicsomszósszal, és fele annyiért, mint itthon egy jó pizza...

maggi: jah, ez is...meg a digóknál a pizza...olyan vékony tészta, hogy nem látszik, a legfinomabb sonkával meg sajttal meg paradicsomszósszal, és fele annyiért, mint itthon egy jó pizza...
vendég_Charon_*
Írta 2008. december 30. - 00:06

Írta 2008. december 30. - 00:00

Írta 2008. december 29. - 23:54

De. Gondolod.gondolom alapozni meg edzõtáborozni szeretne, azt szoktak ott, nem?
Írta 2008. december 29. - 23:50

jo hat ez onlyan h horvátba akkora fagyikat ettunk ket kunáért h a fejunk leszakadt....minden extra (csoki, szines cukor, ostya) ingyen
nem ugy mint itt h a kanalbol a fagyit ugy kikaparjak, nehogy jot egyel...meg lassan kulon kell fizetni h kapj tolcsert ne a markodba lapatoljak
nem ugy mint itt h a kanalbol a fagyit ugy kikaparjak, nehogy jot egyel...meg lassan kulon kell fizetni h kapj tolcsert ne a markodba lapatoljak
Írta 2008. december 29. - 23:41

Írta 2008. december 29. - 23:37

PBG: ettél már _igazi_ gyrost?
nyáron Görögországban másfél euróért volt, és nem ilyen kis pita volt, mint itthon, hanem mintha egy normális pizzát félbehajtanál...benne csak a hús, egy kis friss görög saláta meg az igazi tzatzikiöntet...itthon meg sok helyen nem is a pitába töltik, csak rárakják 700-800 forintért...
mondjuk én pl. a gulyáslevessel vagyok ugyanígy - abból is csak a magyar jó, és csak a bográcsban fõtt, házilag elkészíettt. (kevés étteremben csinálják jól..)

mondjuk én pl. a gulyáslevessel vagyok ugyanígy - abból is csak a magyar jó, és csak a bográcsban fõtt, házilag elkészíettt. (kevés étteremben csinálják jól..)
Írta 2008. december 29. - 23:26

vendég_Charon_*
Írta 2008. december 29. - 23:23

Írta 2008. december 29. - 23:22

vagy kukoricaszüret lesz
Írta 2008. december 29. - 23:21

Ja, azt szoktak ott szerintem is... szép helynek néz ki:)
gyrost sütöget? gyros... az finom:lick: nyílt itt is egy gyrosos, még nem voltam ott, de ahogy látom, nem megy nekik nagyon...
gyrost sütöget? gyros... az finom:lick: nyílt itt is egy gyrosos, még nem voltam ott, de ahogy látom, nem megy nekik nagyon...
Írta 2008. december 29. - 23:20

hát azért szoktak másti is, haverom pl. gyrost sütöget ott

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"