Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
magi megcsúfolod a saját jelmondatod!

"csak a Pufin ad Neked erõt és mindent lebíró akaratot" ilyenkor se felejtsd el!

amúgy meg egy kalappal!

konás!

mire odaér az a csí(k) elég halovány lesz, elszívják mások :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
te csak áramoljá' beszépen a boltba a naptárakért

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
áramoltassuk a csí-t miskolc felé? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
10-tol Fizika II.

kuldjetek a pozotiv energiakat...szuksegem lesz ra

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Konás, miért szeretnél Ciprusra menni?

mint már mondták a többiek, edzõtáborozni.
2-2,5 hét lenne február végén, ami elég drágás...
valószínûleg marad egy hetes horvátország

egyszer hibázik az ember...

naja, pedig már azóta eltelt lassan 2 év is :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Olyan nincs. De minél drágább egy hely, ált. annál kevesebben vannak, és azok között is annál kevesebb a dohányos, annál nagyobb a légtér, és annál jobb a szellõzõberendezés :)
Nem tudom a helynek a nevét, de a Körúton van egy kocsma, az Üllõi és a Mester utca között a Kálvin felé esõ oldalon, ami nagyon olcsó, egy kancsal, félig orosz nõ ált. a csapos, és az emeleten relatíve nagy légtér jut kevés asztalra (4*4-5fõ), és a szellõzõje is OK, így ott egy nagyobb nemdohányzó társaság jól el tud lenni.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.691 hozzászólás
Tényleg mondhatnátok jó sörözõt a Mûegyetem környékén. Szocreál is lehet. (occsóbb :) ) Azt nem kérem, hogy olyat mondjatok, ahol nincs füst. Ilyen nyilván nem létezik. (Tudom, hogy ez nem a sci-fi topic :-)
Marci

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Ja... Valami remlik, koszi :) De az nem a Vasarhelyi kolesz? Az epitosoke... A Martos is ott van, de az a masik utca szerintem.

Apropo: Szocreal klubban mar voltatok sorozni? :D

nem jellemzõ. mi ilyen jó gyerekek vagyunk, nem alkoholizálunk. ellenben a budafoki elején van egy egész jó kávézó, ahol bringásokat is szívesen látnak, amíg jó idõ volt, mindig volt letámasztva elé egy-két bringa. kávé is egész jó, csak általában füst van benn, mint minden helyen.
szívesen veszek ötletet füstmentes, jó helyre a gellért tér környékén, lévén, hogy mi inkább arra mozgunk. és lehetõleg ne legyen akkor gyökér a pincér, ami egy mamutfenyõnek is a becsületére válna

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

pincében:)
kruspér utcában, a koli (martos) után, azon az oldalon. ja, és ez az 1130Ft-os pizza a legdrágább kajájuk talán. szokott lenni lasagne is, mondjuk abból anyué az igazi, mással nem is próbálkozom. de vannak mindenféle húsok is, azok is ott sülnek elõtted. ja, és van sör is:)

Ja... Valami remlik, koszi :) De az nem a Vasarhelyi kolesz? Az epitosoke... A Martos is ott van, de az a masik utca szerintem.

Apropo: Szocreal klubban mar voltatok sorozni? :D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Az az, ahova még nem mertem lemenni :D

ja, kívülrõl kicsit romos, belülrõl gondoskodó szocreál, de a kaja jó:)

ed: fogjam a kezed, lejössz?:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
úgy névre szóló, hogy a kis zacskóján ott van a nevem:D:D

rbalint: garfildban régen jó volt a hambi, amikor még a Lajos volt - az én évfolyamom nagy részének õ volt a "garfild", de most Törökbálinton van egy egészen kellemes grill/koktélbárban, mint üzletvezetõ...sajnáltuk, hogy elmegy, arc volt és mindig, mindenkit oltott, de a hambiba sose sajnálta az anyagot. most van az új gyerek, az Isti, õ is olt, de nem dolgozik, alig van valami a hambiban, ha nincs jó napja, meg mostanában elkezdett lehúzni minket, nem ad vissza rendesen, ilyenek...de jó hely, szeretjük.:)

ezt a kajáldát meg felírom, jövõ õsszel már jó lehet...:D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Az az, ahova még nem mertem lemenni :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Ez a Muegyetem melletti hol van? En csak a PizzaBoy-t ismerem itt par perces kornyezetben. Jo lenne a valtozatossag :)

pincében:)
kruspér utcában, a koli (martos) után, azon az oldalon. ja, és ez az 1130Ft-os pizza a legdrágább kajájuk talán. szokott lenni lasagne is, mondjuk abból anyué az igazi, mással nem is próbálkozom. de vannak mindenféle húsok is, azok is ott sülnek elõtted. ja, és van sör is:)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

garfildban a hamburger jó. mi itt a mûegyetem mellett fedeztünk fel egy kajáldát, ahol pizza is van, hát, beszarás jó pizza van elég olcsón.kívánság pizza, 6 feltét, 1130Ft 32cm-esben. és ott készül elõtted. mondjuk házhozszállítás nincs, de mindent nem lehet. ami még jó az a 50minutes, tényleg 50 perc és finom is. cserébe nem olcsó. de onnan 45-öst kell rendelni.

Ez a Muegyetem melletti hol van? En csak a PizzaBoy-t ismerem itt par perces kornyezetben. Jo lenne a valtozatossag :)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
garfildban a hamburger jó. mi itt a mûegyetem mellett fedeztünk fel egy kajáldát, ahol pizza is van, hát, beszarás jó pizza van elég olcsón.kívánság pizza, 6 feltét, 1130Ft 32cm-esben. és ott készül elõtted. mondjuk házhozszállítás nincs, de mindent nem lehet. ami még jó az a 50minutes, tényleg 50 perc és finom is. cserébe nem olcsó. de onnan 45-öst kell rendelni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha nincs nagyi, akkor megcsinálja a kenyérsütõ gép is a tésztát ;)
De ha sincs, akkor kisérletezni kell, és minden pizzériát kipróbálni. Vagy egybõl ismerõstõl rendelni ;)
Itt Pécsett tudok 2-3 pizzás helyet, ahonnan érdemes rendelni. Ebbõl az egyik fórumos :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
cs.sszétek meg. ennem kell.:D

Izomtéridõninja-geológus!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Névre szóló?:D Azt hogyan? Belerajzolják fehér csokival a nevedet?:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
pedig a don pepének mostanság már ritka szar a pizzája...olyan 8-10 éve még jó volt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
most küldtem le 4 gombós töltött paprikát, az is jó.:)

donpepébõl szoktam én is rendelni, sonkás vagy sonkás kukoricás...finomak, de a donpepe az jó általában mindenhol, ha meleg. ha kihûl, akkor pocsék...meg itt Budaörsön ami még van, az egyik (garfild) az kb mirelit pizzát készít, és drága, a fõút melletti meg nem annyira jó, és szintén drága...ja, és a don pepén kívül mindenki felszámol 200 forint szállítási díjat városon belül is, pedig a don pepe van a legmesszebb, és néha kapok ajándék, névre szóló extracsokis muffint, mert már törzsvendég vagyok:D