"csak a Pufin ad Neked erõt és mindent lebíró akaratot" ilyenkor se felejtsd el!
amúgy meg egy kalappal!
konás!
mire odaér az a csí(k) elég halovány lesz, elszívják mások

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
mint már mondták a többiek, edzõtáborozni.Konás, miért szeretnél Ciprusra menni?
naja, pedig már azóta eltelt lassan 2 év isegyszer hibázik az ember...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nem jellemzõ. mi ilyen jó gyerekek vagyunk, nem alkoholizálunk. ellenben a budafoki elején van egy egész jó kávézó, ahol bringásokat is szívesen látnak, amíg jó idõ volt, mindig volt letámasztva elé egy-két bringa. kávé is egész jó, csak általában füst van benn, mint minden helyen.Ja... Valami remlik, koszi
De az nem a Vasarhelyi kolesz? Az epitosoke... A Martos is ott van, de az a masik utca szerintem.
Apropo: Szocreal klubban mar voltatok sorozni?
pincében:)
kruspér utcában, a koli (martos) után, azon az oldalon. ja, és ez az 1130Ft-os pizza a legdrágább kajájuk talán. szokott lenni lasagne is, mondjuk abból anyué az igazi, mással nem is próbálkozom. de vannak mindenféle húsok is, azok is ott sülnek elõtted. ja, és van sör is:)
ja, kívülrõl kicsit romos, belülrõl gondoskodó szocreál, de a kaja jóAz az, ahova még nem mertem lemenni
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
pincében:)Ez a Muegyetem melletti hol van? En csak a PizzaBoy-t ismerem itt par perces kornyezetben. Jo lenne a valtozatossag
garfildban a hamburger jó. mi itt a mûegyetem mellett fedeztünk fel egy kajáldát, ahol pizza is van, hát, beszarás jó pizza van elég olcsón.kívánság pizza, 6 feltét, 1130Ft 32cm-esben. és ott készül elõtted. mondjuk házhozszállítás nincs, de mindent nem lehet. ami még jó az a 50minutes, tényleg 50 perc és finom is. cserébe nem olcsó. de onnan 45-öst kell rendelni.