Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2009. január 03. - 17:56
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. január 03. - 17:54
Sorozat....
"Bunko vagy Buxy...."
attol, h sorozat én még nem raknék ki két fiurol képet...
felõlem lehet más, igy neten keresztul nem zavar
Írta 2009. január 03. - 17:42
Asszonynak meg is volt idei elsõ brunyálása.
Írta 2009. január 03. - 17:34
még ilyet!
Írta 2009. január 03. - 17:30
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. január 03. - 17:25
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. január 03. - 17:22
Azóta megfogadtam, hogy sosem fogok randizni bak lányokkal
Írta 2009. január 03. - 17:08
Lyukkör... Ez mondjuk számomra se volt tök egyértelmû, hogy a 104 az átmérõ. Olvastam valami olyat, hogy valamilyen számozásnál a furatközéppontok távolsága számít, de lehet, hogy az autón volt. Mondjuk, ha ott a mintadarab mege gy tolómérõ, akkor nem olyan nehéz az elmélet ellenõrzése...
mint mindig Sheldon apank megmondja a frankot :: link ::
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 03. - 16:27
A konvekcio mas neven hoszallitas, vagyis bizonyos anyagaramlas (gaz, folyadek) kovetkezteben valosul meg. Ilyen pl. amikor melegvizet aramoltatsz egyik helyrol a masikra. A viz tarolja a hot.
A hosugarzas pedig elektromagneses hullamok altal "szallitott" ho, itt nincs szukseg kozvetito kozegre. Ilyen pl. a napfeny.
Jegyzetbol probaltam osszerakni, ha kell bemasolom az eredeti szoveget.
Írta 2009. január 03. - 16:26
Aztán majd beborítom alulemezzel.
Most lemegyek, keresek alapanyagot.
Trifo, nagy alátét alap, egyábként csak "dísznek lesz, ha hasznát is akarnám venni, aluból vagy acélból csinálnék.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. január 03. - 16:20
Írta 2009. január 03. - 16:04
Ami a magazinokban van horoszkóp néven, azzal kapcsolatban a "tanusított érvényesség" nevû pszichológiai fogalmat ajánlom tanulmányozásra.
Névválasztás... A kicsi fiam kórházban van, szobatársunk a 4 hónapos Kevin. Igen, az. A szülei bevitték, majd 2 teljes napig felé se néztek. Amikor meg mégis, akkor kurvanagyot kellett szellõztetni utána. Érdekes módon a rendelésen szólongatott Barna Eduárdó is hû volt a nevéhez. A vezeték- és keresznevéhez is külön-külön.
Lyukkör... Ez mondjuk számomra se volt tök egyértelmû, hogy a 104 az átmérõ. Olvastam valami olyat, hogy valamilyen számozásnál a furatközéppontok távolsága számít, de lehet, hogy az autón volt. Mondjuk, ha ott a mintadarab mege gy tolómérõ, akkor nem olyan nehéz az elmélet ellenõrzése...
CJ: 4-es rétegelttel ne is próbálkozz. Ha valamit is akarsz, akkor legalább 12-es kell fából, süllyesztett csavarozással, naaagy alátéttel, hogy tartson is valamit, mert a fa nem fogja meg a hajtómûcsavar keskeny peremét.
Bonus kérdés: gépészek! el tudjátok magyarázni egy mezei parasztnak - nekem - , hogy mi a különbség a konvekció és a radiáció között? Kovektor-radiátor témakörben merült fel a kérdés, hogy miért így hívják õket, de az értelmezõ kéziszótár nem segített. Gépész öcsém meg már elfelejtette...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. január 03. - 15:50
Alulemezzel, vagy parafával borítsam be?
Thez, szeretek fúrni-faragni, ma jutott eszembe, hogy nem is lenne olyan rossz. Már csak négyes rétegelt lemezt kell keresni.
Még az is eszembejutott, hogy hármas acéllemezbõl kellene, de azzal több a macera.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. január 03. - 15:49
de azért egy pszichológus néhány mély beszélgetés után elfogadhatóbb magyarázatot tud adni arra, hogy pl. XY miért zárkózott, mint az, hogy "hát mert XY ilyen csillagjegyû és ilyen nevû, azért..."...érdekes a dolog, meg el lehet rajta gondolkozni, de aki csak erre alapozza az életvitelét meg a többit, hát az azért kicsit abnormális szerintem - meg azért sz*r lehet úgy élni, hogy reggel elolvasom, hogy "a Bakokat ma komoly anyagi veszteség éri, és csalódnak egy közeli barátjukban", aztán egész nap azon parázom, hogy haver két sör között nehogy elemelje a tárcámat...
Írta 2009. január 03. - 15:49
Frásznak bonyolítod104es lyukkor. rajzolsz egy kort [rad bizom hogy mekkora legyen az atmero...] aztan az iven berajzolsz egyenlo tavolsagban negy pontot. oda kellenek a lukak, tolomerovel a hajtomuvon lemered mekkorak pontosan. aztan lemered hogy a kozepso tanyerodnak mekkora a foghegyeknel az atmeroje. ahhoz adsz par milit-fel centit, es az lesz a kulso atmero.
ezt szerintem egy alt isk 6odikos aki odafigyelt matekoran ugyanigy megmondta volna. szerintem.
leveszi a középtányért, KÖRBERAJZOLJA, és kiegészíti a külsõ/belsõ felét, ahogy neki tetszik...
Írta 2009. január 03. - 15:05
Írta 2009. január 03. - 15:04
van, aki figyel ;-)
Írta 2009. január 03. - 15:01
ezt szerintem egy alt isk 6odikos aki odafigyelt matekoran ugyanigy megmondta volna. szerintem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_Charon_*
vendég_Charon_*
http://www.drfalus.hu/html/onelet.html
Szt István kórházban is rendel, mint bõrgyógyász, arany keze van.
Emitt: http://www.drfalus.h...helyszinek.html
savanya: Minek a villát nyírni?
meg kb. kurva nehéz megrajzolni :-)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére