Hali!
CJ: hogy bírtál kora délután olyan irgalmatlan módon bebaszni, hogy ilyen girbegurbát vágj? Átlag melós hajnal kettõkor különbet hugyoz a hóba a kocsma mellett. Mábocsánat. A kerékpárhoz méltatlan csavarokról tán inkább szót se ejtenék. Dísznek, mi? vaze... Következõ mi lesz? Csirkeszarból csinálsz aerodinamikus légterelõt a küllõkre?
--Trifo
na ja. ha tanulas helyett en is ilyen ertelmetlen fassagokkal foglalkoztam akkor engem is eltiltott faterom a bringazastol. csak en nem rinyaltam a forumot tele vele utanna...
meg egy ilyen formedvenyt csak az fenykepez le es tolt fel az internetre aki szandekosan akarja hulyenek nezetni magat. szerintem.
CJ, meg tanuljá', azt jobban tudjuk értékelni. Csodálkozol, hogy szüleid eltiltanak a biciklitõl? Ha tõlem kaptad volna, akkor már törném kezeidet. Hihetetlen. Azért még kivárom, amíg faterod elkezdi keresni azt a szekrényajtót, amibõl kivágtad.
baszki, tökös, kora délután még azt hittem, viccelsz.. :-)
farostlemezbõl rokkringg
erre tényleg kár volt az idõt/anyagot pazarolni.
CJ:
Hasonlót barkácsoltam énis, azzal a különbséggel hogy amit meghuztam körzõvel vonalat, egyenletesen végig vágtam és csiszoltam. Persze mindezt alulemezbõl. Ha már rockring. Láttam házi készítésût de az min.2cm-es aluból volt. Triálos használja most is.
Tamaska utolsó mondatával és Savanyu hsz-ével értek igazán egyet.