Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

valaki folyton szórakozik a fûtéssel, most is lekapcsolta, néztem kifele a lakásból, aztán csak a kutya megfagyott tekintete köszönt vissza, -7°C van, nem tudtam kimenni tekerni se. vagyis ha akarnék, ki tudnék, de nem vagyok hajlandó...
ui. szomorodjon meg az összes vizsgáztató is :/ vagy legalább legyenek elnézõek a következõ 2 hétben :)

Mi az, hogy nem vagy hajlandó?
Itt lassan elkezd esni a hó. Úgyhogy öltözöm. :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nincs vkinek véletlenül egy Cateye kmórához való tartókonzolja..?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
valaki folyton szórakozik a fûtéssel, most is lekapcsolta, néztem kifele a lakásból, aztán csak a kutya megfagyott tekintete köszönt vissza, -7°C van, nem tudtam kimenni tekerni se. vagyis ha akarnék, ki tudnék, de nem vagyok hajlandó...
ui. szomorodjon meg az összes vizsgáztató is :/ vagy legalább legyenek elnézõek a következõ 2 hétben :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hozé, a kedvenc mondatom!
Be is akartam írni, csak valahogy elmaradt...

Iljics, :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

Hali!
CJ: hogy bírtál kora délután olyan irgalmatlan módon bebaszni, hogy ilyen girbegurbát vágj? Átlag melós hajnal kettõkor különbet hugyoz a hóba a kocsma mellett. Mábocsánat. A kerékpárhoz méltatlan csavarokról tán inkább szót se ejtenék. Dísznek, mi? vaze... Következõ mi lesz? Csirkeszarból csinálsz aerodinamikus légterelõt a küllõkre?

--Trifo

na ja. ha tanulas helyett en is ilyen ertelmetlen fassagokkal foglalkoztam akkor engem is eltiltott faterom a bringazastol. csak en nem rinyaltam a forumot tele vele utanna...

meg egy ilyen formedvenyt csak az fenykepez le es tolt fel az internetre aki szandekosan akarja hulyenek nezetni magat. szerintem.

CJ, meg tanuljá', azt jobban tudjuk értékelni. Csodálkozol, hogy szüleid eltiltanak a biciklitõl? Ha tõlem kaptad volna, akkor már törném kezeidet. Hihetetlen. Azért még kivárom, amíg faterod elkezdi keresni azt a szekrényajtót, amibõl kivágtad.

baszki, tökös, kora délután még azt hittem, viccelsz.. :-)
farostlemezbõl rokkringg
erre tényleg kár volt az idõt/anyagot pazarolni.

CJ:
Hasonlót barkácsoltam énis, azzal a különbséggel hogy amit meghuztam körzõvel vonalat, egyenletesen végig vágtam és csiszoltam. Persze mindezt alulemezbõl. Ha már rockring. Láttam házi készítésût de az min.2cm-es aluból volt. Triálos használja most is.
Tamaska utolsó mondatával és Savanyu hsz-ével értek igazán egyet.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

dakar, a sporttévé ismétel ugyis majd.

az ismétlés nem olyan, viszont egy negyed kimarad attól a vége még nézhetõ;)

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

De kedd este lesz borkóstolás és pótlom hiányosságaimat!

;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

sport2 NFL rájátszás Atlanta-Arizona
Eurosport Dakar
Nagy dillema:D

dakar, a sporttévé ismétel ugyis majd.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

"Nos, ha az enyémre reagáltak, akkor az Extreme Marksmen címû ismeretterjesztõ filmet ajánlottam.
Pld. 12 lövés, forgó táras fegyverrel 3 másodpercen belül?:):chin:"

Valeria Victrix,a te hozzászólásodra gondoltam csak foggalmam nincs, hogy hogyan kell idézni ilyen keretbe zárva!!:)

De azért köszönöm!

Hozzászólás alján "idéz", vagy "gyors válasz" és "üzenet beidézése válaszban" opció kipipálása.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
sport2 NFL rájátszás Atlanta-Arizona
Eurosport Dakar
Nagy dillema:D

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Na, konvekció/radiáció vonalon nem lettem sokkal okosabb. Ha már a konvekcióhoz kell a meleget szállító közeg, akkor miért nem a radiátort hívják konvektornak? Hisz abba viszi víz a meleget. Sugározni viszont nem szokott, max a hõsugárzó. Azt nem nem hívják radiátornak. A konvektorban meg ott helyben keletkezik a hõ égés útján. Akkor az miért konvektor?

A radiator mint angol szo jelentese tobbek kozott futotest is, nem a hoatadas formajara utal az elnevezes. Maga a radiator hoatadast, es hosugarzast tud. Konvekciot ott csak a viz tud.

Minden hot kibocsato test sugaroz is, csak elenyeszo mertekben szobahomersekleten.

A konvektorrol viszont nem tudok mondani semmit.

Bocs az ugyetlenkedesert, nem olvastam el rendesen amit a vegen irtal :(

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
ó mocsok Dunatv, megnéztem volna a fegyvertársakat, erre online nem nézhetõ, kapják bé!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

...
A Forest Gump meg még mindig az egyik legjobb film.

"Van úgy, hogy az embernek nincs elég köve."

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

Hali!

Na, konvekció/radiáció vonalon nem lettem sokkal okosabb. Ha már a konvekcióhoz kell a meleget szállító közeg, akkor miért nem a radiátort hívják konvektornak? Hisz abba viszi víz a meleget. Sugározni viszont nem szokott, max a hõsugárzó. Azt nem nem hívják radiátornak. A konvektorban meg ott helyben keletkezik a hõ égés útján. Akkor az miért konvektor?

--Trifo

vazz trifó mit ittatok, hogy ilyenen elmélkedtetek?:D

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás

Nos, ha az enyémre reagáltak, akkor az Extreme Marksmen címû ismeretterjesztõ filmet ajánlottam.

Pld. 12 lövés, forgó táras fegyverrel 3 másodpercen belül?

Valeria Victrix,a te hozzászólásodra gondoltam csak foggalmam nincs, hogy hogyan kell idézni ilyen keretbe zárva!!:)

De azért köszönöm!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

CJ: hogy bírtál kora délután olyan irgalmatlan módon bebaszni, hogy ilyen girbegurbát vágj? Átlag melós hajnal kettõkor különbet hugyoz a hóba a kocsma mellett. Mábocsánat. A kerékpárhoz méltatlan csavarokról tán inkább szót se ejtenék. Dísznek, mi? vaze... Következõ mi lesz? Csirkeszarból csinálsz aerodinamikus légterelõt a küllõkre?

--Trifo

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rágyúrunk! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Õszintén bevallom, hogy elmaradt a találka és a leinfózás is. :(

Amúgy mókás, hogy felétek pisilve esnek az emberek. :D

VV, szerintem a tiédre! ;)

De orrfújva nálatok is szoktak nem? Már csak kicsit kell fejlõdni. ;) :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nos, ha az enyémre reagáltak, akkor az Extreme Marksmen címû ismeretterjesztõ filmet ajánlottam.
Pld. 12 lövés, forgó táras fegyverrel 3 másodpercen belül?:):chin:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Õszintén bevallom, hogy elmaradt a találka és a leinfózás is. :(

Amúgy mókás, hogy felétek pisilve esnek az emberek. :D

VV, szerintem a tiédre! ;)