Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

robituszin, húsleves. sorozatok.:D

ebbol a 3bol csak az utolso van meg. szerintem az magaban keves lesz...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

csunyan megfaztam. le volt hulve nagyon a lakas amikor visszajottunk, es mivel keso volt, lefekudtunk aludni. most meg kohogok egesz nap meg tele van az orrom meg tiszta gyenge vagyok :(

robituszin, húsleves. sorozatok.:D

Az erõ legyen veled!

Izomtéridõninja-geológus!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en dombornyomott kartyaval hasznalom
/vagy olyannal ami ugy mukodik/

azaz tolem azonnal lekapja lovet es sima vasarlasnak minosul /azaz ingyenes/
akinek fizetsz annak kell par szazalekot csekkolni utana.

persze vannak kulonfele felhasznaloi csoportok, es azon belul valtozik mi mennyibe kerul.

en meg soha nem toltam fel lovet az accountomra, mindig hozzaadtam a kartyat es ugy fizettem.

egyeb?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nalam ez mashogy nez ki

ha van hozzarendelve a paypal accountodhoz egy folyoszamla, akkor csak siman lehuzza rola amennyit kell. vagy az egesz osszeget ha nincsen semmi a paypalodon.

azt az X%-ot csak akkor keri, ha kulon kartyas fizetest akarsz csinalni.

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Technikai jellegû kérdésem lenne bárkitõl, aki jártas Paypal használatában. Két módon lehet ugye "feltölteni" a pénzt költéshez; az egyik a sima banki átutalás, aminek van egy 2-4 munkanapos átfutási ideje, miután a bankszámláról a Paypal accountra vándorol át a pénz, a másik pedig az, amikor pénzküldéskor, hiába "üres" az account, a bankkártyáról a Paypal leemeli a pénzt, és úgy küldi el. Nna, ezek költségek tekintetében hogy viszonyulnak egymáshoz?

Szétnéztem Paypal honlapon, és ezt találtam.

Ebbõl "Receive payments funded by PayPal Balance - FREE" és ebbõl "Receive payments funded by Credit Card, Debit Card 5.4% plus 90 HUF"
nekem az következik, h ha nem töltöm fel elõre a paypal accountot napokkal korábban, akkor a bankkártyáról történõ kifizetésnél rólam vagy inkább az eladóról (receive payments alapján...) kemény 5.4%-ot gombol le. Ami azért adott esetben sok zsozsó. Vagy tévedek, és ingyenes a kártyáról történõ fizetés is? Van vki, aki jártas ebben?

Köcc; K

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csunyan megfaztam. le volt hulve nagyon a lakas amikor visszajottunk, es mivel keso volt, lefekudtunk aludni. most meg kohogok egesz nap meg tele van az orrom meg tiszta gyenge vagyok :(

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hopp ez engem is erdekelne
de jo a levegon szilardulo is

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Néztem a Discovery Science-t, ahol próbabábut készítettek szilikonból. Tud valaki olyan boltot, ahol lehet ilyen nem levegõ nedvességére térhálósodó szilikongumit kapni? Lehet kétkomponensû is. Azért ilyen kell, hogy legyen idõ jól összedolgozni a töltõanyaggal, meg formába önteni és ezek a pasztaszerû anyagok erre nem alkalmasak.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
ha új (gondolom hogy új...), akkor nem kéne bajának lennie.
és elem egyáltalán van benne?:D:D
vagy elejétõl kezdve nem mûködik?

no, és azt próbáltad, hogy a jeladón, és az óra tartóján a két kis gombot egyszerre megnyomd, amikor közel vannak egymáshoz?
nekem valami ilyet mondtak(igaz, az én órámon ez nem segített sokat, de az alapból kaki volt)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

elemcserével próbálkoztál már?

nem,de remélem nem ez a baja.most kaptam karácsonyra.már egyszer egy másik topicban érdeklõdtem,de nem kaptam érdemi választ.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

nem,vezeték nélküli.

elemcserével próbálkoztál már?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

hát valahogy gyárilag is odaforrasztották

igen, ott elõbb bele volt forrasztva a kis fém csatlakozóba a kábel, aztán öntötték rá a mûanyag burkot...;) bár egy próbát megér, lehet, hogy csak simán belerakták az egészet, és ki lehet csúsztatni a fém csatlakozót, és akkor az úgy már egészen sanszos, hogy forrasztható;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

inkabb a penajuk...az a szep rozsaszin...
nem a hajukat dugjuk

tök mindegy milyen kivülrõl, amikor kifordítod, mindegyik rózsaszínhúsú :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

a tied vezetékes?

nem,vezeték nélküli.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

biztos:D de nekem sem eszközöm, sem szaktudásom:D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Ha már km óránál tartunk:
Más is tapasztalt olyan Sigma Bc 1606-os óránál,hogy hidegben nem volt jel,vagy ez mindíg így van,és jobb váll fölött dobjam a fenébe?

nekem vezetékessel volt, hogy nagyon hidegben nem bírta felfogni, hogy én bizony haladok.:D
a tied vezetékes?

én nem is akarok forrasztani sehova semmit:)
én is néztem, hogy odaférni nem könnyû.
de talán mûszerész(aki foglalkozik kisebb kütyükkel) meg tudja csinálni. de ebben nagyon nem vagyok biztos.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Zoom: nekem is így van megcsinálva a cateye, meg van kis toldásom is, hogy a görgõn is mérje a megtett távot a hátsó keréken..:D

viszont te a konzolba az életben nem tudsz beforrasztani egy ilyen egészen vékony kábelt, ami kiszakadt, annyira kicsi a hely - vagy ha sikerül is, akkor körülötte a mûanyag olvad szét, és használhatatlan lesz...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
én tegnap rövidítettem le a lidülös km órám vezetékét.
kivágtam a felesleges hosszt, összesodortam, meg rakás szigetelõ szalag. mûködik:D
így nem kell mindenfele csavargatnom, elvezetgetni a felesleget.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Ha már km óránál tartunk:
Más is tapasztalt olyan Sigma Bc 1606-os óránál,hogy hidegben nem volt jel,vagy ez mindíg így van,és jobb váll fölött dobjam a fenébe?