Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
volt.
csak ugye nincs még "hagyománya" ennek, így mindenkit komoly meglepetésként ért

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezt csak igy mindenfele elozetes feloszolitas nelkul? vagy volt mar szo rola hogy megtortenhet?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
még szerencse hogy nem kell sehova mennem :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Még szerencse,hogy gázüzemûeknek felmentés van. Ha már mélygarázsba nem mehet mo.-on...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

nem a belvárosi, inkább a városok közti közlekedés.
Érd-csepel... Nem is mondom.
Délután 2kor indul az utolsó busz.

Ilyenkor mi van? :chin: :wtf:

az tényleg szopás
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

azért ez erõs túlzás

én se szeretem, meg tény hogy drágább mintha autóval járnék , -de mivel az nincs- így mostanában párszor rákényszerültem -bringával se lehet mindig, mindenhova- , és azért használható.

nem a belvárosi, inkább a városok közti közlekedés.
Érd-csepel... Nem is mondom.
Délután 2kor indul az utolsó busz.

Ilyenkor mi van? :chin: :wtf:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tudtok nagyobb közszükséget az alkoholnál? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
gondolom, amelyik a kenyeret hozza

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Nem büntetnek érte....
Mellesleg ez akkor lenne jó, ha lenne tömegközlekedés.

De mivel használhatatlan szar, és valóban a sztrájk áll a legjobban nekik, így mindenki autózik.

Ez van :)

azért ez erõs túlzás

én se szeretem, meg tény hogy drágább mintha autóval járnék , -de mivel az nincs- így mostanában párszor rákényszerültem -bringával se lehet mindig, mindenhova- , és azért használható.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Már csak azt mondja meg valaki, hogy milyen az a közszükségleti áruszállítás, mert az mentesül?

"Mentesülnek

A kialakult gázhelyzet miatt a fõváros még a riasztási fokozatban sem kérheti az ipari fogyasztóktól az olajtüzelésû fûtõberendezések használatának korlátozását, így elsõsorban a gépkocsi használat korlátozásával javítható a levegõ minõsége - írta a közleményben a Fõpolgármesteri Hivatal sajtóirodája. Ugyanakkor az elrendelt korlátozáson túlmenõen a fõpolgármester arra kéri a lakosságot, hogy a helyzet további romlását megelõzendõ, lehetõleg szüneteltessék az egyéni gépkocsi használatot, különös tekintettel a kétütemû benzinmotorral és a dízelmotorral hajtott gépjármûvek használatára. A saját gépjármû használata helyett a közösségi közlekedést részesítsék elõnyben. Lehetõség szerint mérsékeljék a gépjármûvek indokolatlan - álló helyzetben történõ - alapjárati üzemeltetését.
A cikk a hirdetés után folytatódik h i r d e t é s

A forgalomkorlátozások alól számos jármû mentesül, egyebek között a tömegközlekedési és a megkülönböztetõ jelzést használó jármûvek, továbbá azok, amelyek teljesítik a legszigorúbb környezetvédelmi követelményeket.

A helyi, helyközi és távolsági közösségi közlekedés (BKV, MÁV, Volán) jármûvei zavartalanul közlekedhetnek a fõváros útjain. Nem érinti a korlátozás a megkülönböztetõ fény-és hangjelzéssel felszerelt, valamint a betegszállító, a beutalt betegeket, valamint az orvosi ügyeletet ellátó jármûveket, továbbá a mozgáskorlátozott személyt szállító jármûveket (amennyiben eredeti és érvényes parkolási igazolvánnyal rendelkezik és ez a szélvédõn keresztül jól látható).

Közlekedhetnek a tiszta gázüzemû és a hibrid hajtású autók, az OBD (fedélzeti diagnosztikai) rendszerrel ellátott EURO-5-ös vagy EEV, vagyis kiemelten környezetkímélõ motorral szerelt dízel-hajtású autók. Ezeknek a gépjármûveknek a zöldkártyájában a 12-es vagy 13-as szám szerepel a környezetvédelmi osztály-kategóriában.

A kivételek közé tartoznak a DT betûjelû rendszámmal közlekedõ diplomata jármûvek is.

Mentesülnek a korlátozás alól a szemétszállító, utak tisztítására szolgáló, víz-, gáz-, villamosenergia-, távhõ- és távközlési szolgáltatást ellátó, a karbantartást és ellátást biztosító jármûvek, a köztisztasági és közegészségügyi feladatot ellátó jármûvek, továbbá a közszükségleti áruszállítás, polgári védelem, honvédség, rendõrség, katasztrófa elhárítás, az önkormányzatok és az ÁNTSZ jármûvei. "

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ó, ezt nem vettem figyelembe.
traffipaxos gikszer volt...

mondjuk ez a szállítmányozásban elég kellemetlen, hogy nem lehet használni akkor...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

családban is cégesautóra jött bünti és nem kellett nyilatkozniuk, hogy ki vezette az autót, ezért nem is kaptak pontot

Ha megállít a rendõr vagy KPM és helyszínen jelent fel, akkor nem is kell nyilatkozni, tudni fogja.
De ez csak egy felvetés volt, ha kapok pontot, akkor többet nem megyek, amíg nem kapok és menni kell, megyek.
Thez megelõzött.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Trafipaxos fényképezésnél persze.
De ha a helyszínen kiszednek, akkor a pilóta kapja a dádát :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ha a bünti mellé pontot is kapok, akkor többet nem megyek, oldja meg bérautóval.

családban is cégesautóra jött bünti és nem kellett nyilatkozniuk, hogy ki vezette az autót, ezért nem is kaptak pontot

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

dede.
Mondjuk én a taxikat is betiltanám akkor már, ha a fuvarozás se....

Ilyenkor mit csinálsz, Z?

Reggel bemegyek bringával, oszt majd kiderül.
Ha azt mondják menni kell, akkor nincs mese, viszont az esetleges büntit fizetik.
Ha a bünti mellé pontot is kapok, akkor többet nem megyek, oldja meg bérautóval.
Most gondolkozok, de mintha minden céges kocsinak páratlan lenne a rendszáma! Lesz ott vidámság!:D

Mod. Thez! Kaptam folkszvágenes újságot, kell, bevigyem?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
dede.
Mondjuk én a taxikat is betiltanám akkor már, ha a fuvarozás se....

Ilyenkor mit csinálsz, Z?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Akkor holnap ne is menjek dolgozni?:chin:
Páratlan rendszámú a vas és holnap azok pihiznek, nem?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Mázlista. Zala megye a legerdõsebb megye Mo-n. Én is szívesebben lennék most inkább ott, mint itt.
Ideje volt már, nagyon szar a levegõ. Villamosoztam ma reggel, és néztem a Szigetre kocogókat, kész lassú öngyilkosság.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Nem büntetnek érte....
Mellesleg ez akkor lenne jó, ha lenne tömegközlekedés.

De mivel használhatatlan szar, és valóban a sztrájk áll a legjobban nekik, így mindenki autózik.

Ez van :)

Menjenek bringaval, gyalog, motorral, taxival, stoppal. Igazabol mindenkinek sajat szocproblem mivel oldja meg. Miota Zegerszegen vok, egyszer mentem helyijaratos busszal. Nem szakadtam bele, es ugye kocsim sincs. Marmint itt :) Nyilvan pesten nem ugyanaz, tudom, sajna jo sok evig ott eltem. De az se normalis ha az ember 1-2-3-4 orat ul a dugoban a jaro motoru femdobozaban. Annal a tomegkozlekedes is jobb...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Illetve mondták is hasonlóan hihetõ hírportálon (televízió) hogy mivel az elsõ alkalom, így csak figyelmeztetnek.

Kiváncsi leszek.

(rakhatom vissza már az elsõ indexeket is, ha ennyi rendõr lesz az utakon... :P)