Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2013. May 15. - 14:43
Sziasztok!
Csináltam egy videót a Május 12.-ei CUBE Velence MTB Maratonró.Mivel a versenynek nincs itt saját topikja,felraktam a linket a VIDEÓ topikba.Az viszont nem valami látogatott.Ha valakit érdekel,ott volt,akkor megnézheti.Illetve ez csak egy Intro az eredeti 34 perces videóból.Ha valakit érdekel az is,akkor felrakom majd.
Csináltam egy videót a Május 12.-ei CUBE Velence MTB Maratonró.Mivel a versenynek nincs itt saját topikja,felraktam a linket a VIDEÓ topikba.Az viszont nem valami látogatott.Ha valakit érdekel,ott volt,akkor megnézheti.Illetve ez csak egy Intro az eredeti 34 perces videóból.Ha valakit érdekel az is,akkor felrakom majd.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!
Posted 2013. May 11. - 17:42
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e üzenetemet, de a lényeg a következõ:
büntetnek a rendõrök! A helyszín Budapest, Árpád hídtól a budai oldalon déli irányba vezet a bringaút. Van egy felüljáró kb. 1km-re a hídtól, amely átvisz a HÉV felett. Na most a derék rendõrök ott dekkolnak és büntetnek minden bringást, mert volt egy baleset a felüljárón (biciklis ütközött babakocsival) és emiatt ki van téve a biciklivel behajtani tilos tábla. Én nem vettem észre, megállítottak, büntettek, hopp máris jött az 5000Ft-os csekk... hát ennyi...
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e üzenetemet, de a lényeg a következõ:
büntetnek a rendõrök! A helyszín Budapest, Árpád hídtól a budai oldalon déli irányba vezet a bringaút. Van egy felüljáró kb. 1km-re a hídtól, amely átvisz a HÉV felett. Na most a derék rendõrök ott dekkolnak és büntetnek minden bringást, mert volt egy baleset a felüljárón (biciklis ütközött babakocsival) és emiatt ki van téve a biciklivel behajtani tilos tábla. Én nem vettem észre, megállítottak, büntettek, hopp máris jött az 5000Ft-os csekk... hát ennyi...
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...
Posted 2013. April 27. - 23:50
kipage az elso uzid utan irtam privit.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2013. April 27. - 18:42
minek? át tudod írni a saját címedet osztrákra/németre, amíg leütsz valamit.Továbbra is keresek külföldi (német osztrák) címmel rendelkezõ ebay felhasználót
német kollégákkal tudunk egyezkedni, ha gondolod...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2013. April 27. - 18:10
Továbbra is keresek külföldi (német osztrák) címmel rendelkezõ ebay felhasználót
11:38:11 IM 2012
Posted 2013. April 22. - 05:35
mire készülsz? valóságshow a tyúkudvarban?
Posted 2013. April 21. - 23:38
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tõletek, márha lehet. : ) Valamelyikõtök otthon van az ilyen vízálló, porálló, esetleg ütésálló kamerákban? Szeretnék venni egyet, persze nem a legdrágább GoProt, annyi pénzem nincs. Ha valaki ebben esetleg a segítségemre lenne, megköszönném. : )
Üdv
Tamás
Üdv
Tamás
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2013. April 13. - 17:08
en mar nagyon regen nem kaptam ilyet. szerencsere mostanaban az "Emese lefekudne veled" temajuak jonnek leginkabb
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. April 13. - 09:23
Egyre több nigériaicsalós levelet kapok meg a haverok is,rátaláltak a bikemagra ...egyelõre még élvezem,hogy elhúzom a szálat a WU utalásig és mondok egy tízjegyû kódot,majd amikor -gondolom postáról-küldi hogy gond van és kéne fotó a kódról,akkor egy smile vagy valami.Javaslom más is tegye ezt,ne töröljétek azonnal,hátha megunják az ötvenedik után
Posted 2013. April 13. - 06:26
Segítségetekre lenne szükségem: egy olyan ebayos felhasználóéra pontosabban, akinek regisztrált nyugat európai lakcíme van. (legjobb lenne német vagy osztrák) A többit privátban.
11:38:11 IM 2012
Posted 2013. March 13. - 21:35
Posted 2013. February 22. - 12:39
szerbusz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. February 22. - 11:00
jaj de rég jártam erre,
Üdv az Uraknak!
Üdv az Uraknak!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2013. February 12. - 16:47
sotet erok dolgoznak a hatterben azert
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. February 12. - 00:11
ajaj
mire odajutok, hogy átböngésszem a baszogtatós topicokat, mindig rendesre van moderálva
mire odajutok, hogy átböngésszem a baszogtatós topicokat, mindig rendesre van moderálva
Posted 2013. February 11. - 23:49
Posted 2013. February 09. - 20:25
Ennyire zavart, hogy rajtad röhögnek?
Újra ovis lettem mehetek megint 3 kerekû lemez bringán
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2013. February 09. - 17:33
Ennyire zavart, hogy rajtad röhögnek?Amúgy a kormányos topikban elszabadultak az ovisok, szét kellene csapni köztük.