Nálatok még ez a rendszer van?Mi volna, ha egy 3. személyt nevét adom be, aki természetesen külföldön él?
itthon nemrégóta a tulajt vágják meg alapból
Nálatok még ez a rendszer van?Mi volna, ha egy 3. személyt nevét adom be, aki természetesen külföldön él?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960E! ...senkiese...
--Trifo
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
NE ÍGY! NE ÍGY!
Sziasztok!
Nem nagyon láttam ilyen topikot, szóval itt kérdezném meg, hogy ha akarok egyedi bringás mezt (csapatnak) csináltatni, az milyen összeg körül mozog? Meg milyen cégeknél/boltokban érdemes ezzel próbálkozni, tervezést is csinálják, vagy ha én megcsinálom, azt õk hogyan vigyem be, mennyit kell csináltatnom egyszerre, szóval érdekelne a tapasztalatotok a témában...
(Ha mégis van valahol errõl infó, csak vak vagyok, akkor bocs, és jogos az anyázás)
Sziasztok!
Nem nagyon láttam ilyen topikot, szóval itt kérdezném meg, hogy ha akarok egyedi bringás mezt (csapatnak) csináltatni, az milyen összeg körül mozog? Meg milyen cégeknél/boltokban érdemes ezzel próbálkozni, tervezést is csinálják, vagy ha én megcsinálom, azt õk hogyan vigyem be, mennyit kell csináltatnom egyszerre, szóval érdekelne a tapasztalatotok a témában...
(Ha mégis van valahol errõl infó, csak vak vagyok, akkor bocs, és jogos az anyázás)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A TAG Heuer órákon mit esznek az emberek? Nem bírom érteni.
--Trifo
NE ÍGY! NE ÍGY!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."