Nálunk a büdöst a mosógép veszi ki (mint a zoxigént).
Akkor nem bennem van a hiba, nálunk is a mosógép...

(meg a fürdés

Nálunk a büdöst a mosógép veszi ki (mint a zoxigént).
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
elastic nevû cég plSziasztok!
Nem nagyon láttam ilyen topikot, szóval itt kérdezném meg, hogy ha akarok egyedi bringás mezt (csapatnak) csináltatni, az milyen összeg körül mozog? Meg milyen cégeknél/boltokban érdemes ezzel próbálkozni, tervezést is csinálják, vagy ha én megcsinálom, azt õk hogyan vigyem be, mennyit kell csináltatnom egyszerre, szóval érdekelne a tapasztalatotok a témában...
(Ha mégis van valahol errõl infó, csak vak vagyok, akkor bocs, és jogos az anyázás)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960RAUH-Welt
B E G R I F F
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
(Polar babán)
Haver hozott ma ilyet a suliba(a kisebb fajtát)... aztán felgyújtottunk pár papírzsepit:D... Nagyon megtetszett... nem tudom, miért, de fogok venni egy ilyet: http://www.acelfulla...products_id=282
Szerintetek ez mennyi idõ alatt kopik el?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Majdnem. És ahhoz képest az a ~200kFt ár (nekem csak a Nº 01 kézzel felhúzós jöhetne szóba) nem egetverõ.Biztos az a hónapmutató.
Ebben a hozé linkelt órában azt nem értem, hogy mi olyan különleges. Egy normális, konszolidált óra. Miért olyan drága? Szûz lányok rakják össze? Hathónapos teveszõrrel bélelt tokban adják? Oder...?