Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
babapiskota joghurtal :je_pizze:

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts

Astoria és Blaha között, ha jól emlékszem, van egy olyan, hogy Magyar Pálinka Háza (vagy valami hasonló nevû). Ott tuti tudsz jó és szép ajándékot venni, mellesleg az eladók sem hülyék a témához. Én is ott fogok Sándor napra vásárolni.

de van az egyetem térnél is egy pálinkaház. pontosabban a ferenciek tere és az egyetem tér között. oda is beleshetsz.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
I'm a Barbie girl in a Barbie world

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Akkor jó. Holnap kell vennem egy rakat valamit. Mondjuk én azért vásárolok ilyen helyen, mert az eladóra lehet bízni a választást, meg magyar.
Még szerencse, hogy mindenki Sándor és József a családunkban, csak én nem. Bár idén megint Õk hozzák a szar idõt.

Van ahol mindenki Béla :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Jól emlékszel. Még az Uránia mozi elõtt, a jobb oldalon (a Blaha felé):)

Akkor jó. Holnap kell vennem egy rakat valamit. Mondjuk én azért vásárolok ilyen helyen, mert az eladóra lehet bízni a választást, meg magyar.
Még szerencse, hogy mindenki Sándor és József a családunkban, csak én nem. Bár idén megint Õk hozzák a szar idõt.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Jól emlékszel. Még az Uránia mozi elõtt, a jobb oldalon (a Blaha felé):)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

pálinkából mi az, ami jó minõségû? apunak lenne névnapra, amit tudok, hogy az ágyasat szereti, abból is a meggyet, majd a szilvát...

Astoria és Blaha között, ha jól emlékszem, van egy olyan, hogy Magyar Pálinka Háza (vagy valami hasonló nevû). Ott tuti tudsz jó és szép ajándékot venni, mellesleg az eladók sem hülyék a témához. Én is ott fogok Sándor napra vásárolni.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Velem Panyolai ágyas szilvát itattak télen a haverok. Nem szeretem a páleszt, de valami isteni aroma maradt meg belõle, miután végiggördült a torkomon.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

bocs, hogy nem sáros bádogdobozt használok avatarnak ;)

Ó semmi baj. Különben is, az az én klubtársam. ;)
De most tényleg még abban a korban vagy, amikor poszter, turbórágó, filmsztárok matricái a tolltartón? :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
pálinkából mi az, ami jó minõségû? apunak lenne névnapra, amit tudok, hogy az ágyasat szereti, abból is a meggyet, majd a szilvát...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Thez!
Írtam privátot!
Ez a Tucana -s emovideo érdekes. :)

Ride everywhere.

.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kukkants ótósba'! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Te, kölyök, ne kötöszködj :D

Vegyél peres gumit inkább! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

És kirakod avatarnak? :D

bocs, hogy nem sáros bádogdobozt használok avatarnak ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ne módosíts már megint!

Igen, az délután 2-kor van! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Ha jól emléxem, ott bukott a történet, hogy zárás után jött :rofl:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Akkor nekünk kell, ha ingyen van! Me aztat mondtátok hogy nincsen! Kommunikáció elvtársak:D

ez a kommunikáció ugy van, hogy mondod, hogy kell, és adunk :)
tudod, néma gyereknek :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
:D különféle alkoholtermékek fogyasztása, egy idõ után erõsen "zöldes" árnyalatban.:D

Nem tudok elsiklani fölötte, kifejtenéd a havernál mókázás mibenlétét? :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

ez korrekt, feltéve ha a szállítási idõt komolyan is lehet venni... mert nálunk hiába mondanak valamire 1-2 hét szállítási idõt, néha 1-2 hónap lesz belõle...

nem szokott ilyenbol gond lenni. 1-2 nap csuszas siman belefer, de soha nem honapok...

egy csomo cucc a kontinensrol jon, nem tajvanrol, szal leginkabb ezert.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts

Mester14: én az Általad említett sorozat második szériájának 7 epizódját eredeti hanggal meg tudom szerezni.

Köszi Ralph! Mikor és hogy tudnánk ezt egyeztetni ? :)