én csak az 1024x600-as felbontás miatt nem látom átÉn ránéztem és egybõl átláttam.
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2009. április 05. - 19:07
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. április 05. - 18:43
8ra érek fel , leszmajd egy órám a vonatig
Írta 2009. április 05. - 18:38
Biztos meg fogom szokni, mert már arra sem emlékszem, milyen volt az elõzõ dizájn...
Piros Arany, Erõs Pista jöhet:D!
Írta 2009. április 05. - 18:35
Egyedül a tech szerkezete zavar, hogy nem látom az összes topicot, de ki fogom bírni.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. április 05. - 18:26
Akkor kölcsönösen félreértettük egymást: csak leírtam a véleményem.nem beszólogatni akarok, tényleg ne vedd annak.
persze megszokom és használom így és örülök, hogy itt lehetek és áldozol az idõdbõl, hogy fenn tartsd a játszóterünket, csak üzifal meg mittom, aztán leírtam a véleményem
amúgy meg, akinek nem tetszik, el lehet innen mennem úgyis
Igazából holnapra várom a "töménytelen" szélsõséges megnyilvánulást, majd a jövõ hét végére már megszokottá válik a dolog és senki nem foglalkozik vele...
Írta 2009. április 05. - 18:25
egy híres embertõl idéztem, akit mindenki ismer, volt Neki egy másik mondása is.Húú, ezt már hallottam valakitõl...!
ha még így sem találod ki, ki lehetett, idézem a másik híres mondását is
Írta 2009. április 05. - 18:22
Húú, ezt már hallottam valakitõl...!
Írta 2009. április 05. - 18:20
nem beszólogatni akarok, tényleg ne vedd annak.Az egész átstruktúrálásnak éppen az volt az értelme, hogy lényegesen kevesebb kattintással, sokkal jobban szem elé került szinte minden lényeges téma. (Bár úgy látom, neked ez a hétvégé alapban kicsit morcos volt...
)
Nagyjából ugyanaz a "nyafogás" mint minden dizájnváltáskor - az, hogy közben a gyakrabban használt dolgok sokkal láthatóbbak lettek neked (aki régóta és rendszeresen fórumozol) fel sem tûnik. Ellenben az új látogatóknak igen.
Useability.
persze megszokom és használom így és örülök, hogy itt lehetek és áldozol az idõdbõl, hogy fenn tartsd a játszóterünket, csak üzifal meg mittom, aztán leírtam a véleményem
Írta 2009. április 05. - 18:17
A megfelelõ szó, amit keresel: "szokatlan".Tudom, olvastam ám!
De nekem ez az egész átstruktúrálás olyan fura, kaotikus...
(Ha figyelmesen megnézed, nem sok minden történt - a tech alfórumai immár jobban láthatóak, legnagyobb változás a Megmozdulásban volt.)
És igen: rövid idõ alatt meg fogod szokni, hidd el!
Írta 2009. április 05. - 18:15
fél óra alatt mexokod...Tudom, olvastam ám!
De nekem ez az egész átstruktúrálás olyan fura, kaotikus...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. április 05. - 18:13
Ha visszaolvasnál (picit), akkor tudnád a választ...
Tudom, olvastam ám!
Írta 2009. április 05. - 18:05
Ha visszaolvasnál (picit), akkor tudnád a választ...egyetértek, kár volt szétszedni pl. a megmozdulást még jobban. az a 4-5-6 topikos (Tech, Megmozdulás, Szabadonfutó, BMFT, Lokápatrióták, Monddmag) kezdõlap a Lopott kategóriával felül tök jó volt, és ha alul lenne ez az új közösségi funkció, akkor tök jó lenne.
Írta 2009. április 05. - 18:03
Az egész átstruktúrálásnak éppen az volt az értelme, hogy lényegesen kevesebb kattintással, sokkal jobban szem elé került szinte minden lényeges téma. (Bár úgy látom, neked ez a hétvégé alapban kicsit morcos volt...kezd átláthatatlanná válni a fórum. remélem sikerül megszokni, hogy minden topic kicsit bonyolultabban érhetõ el
Nagyjából ugyanaz a "nyafogás" mint minden dizájnváltáskor - az, hogy közben a gyakrabban használt dolgok sokkal láthatóbbak lettek neked (aki régóta és rendszeresen fórumozol) fel sem tûnik. Ellenben az új látogatóknak igen.
Useability.
Írta 2009. április 05. - 17:33
sose ertettem ezt a csiposozes-maniat. eros pista es tarsai. az se tudod mit eszel csak azt tudod hogy szetmarja a nyelvedet.
en ha valamit eszek akkor szeretem erezni az izet neki.
Én is hasonlóképp vagyok ezzel.
Persze,ha kifejtem (ahogy Te fentebb),akkor kinevetnek,hogy "gyenge "vagyok hozzá.
Persze lehet,hogy igazuk is van.
:-)
Micsoda kerékpáros "pezsgés" volt ma a Bükkben.
Írta 2009. április 05. - 17:28
kezd átláthatatlanná válni a fórum. remélem sikerül megszokni, hogy minden topic kicsit bonyolultabban érhetõ el
egyetértek, kár volt szétszedni pl. a megmozdulást még jobban. az a 4-5-6 topikos (Tech, Megmozdulás, Szabadonfutó, BMFT, Lokápatrióták, Monddmag) kezdõlap a Lopott kategóriával felül tök jó volt, és ha alul lenne ez az új közösségi funkció, akkor tök jó lenne.
Írta 2009. április 05. - 17:22
Írta 2009. április 05. - 17:17
Írta 2009. április 05. - 14:19
Írta 2009. április 05. - 13:21
nem tul izgi jelen pillanatban a forma1
raadasul mire felkeltem mar eppen megalltak. aztan nezhettem fel orat hogy allnak es esik az eso
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. április 05. - 12:37
kösziPaprikafélék:
A "Chili" az angolban egy gyûjtõnév, a paprikák szinte minden fajtájára.
Az, hogy "hot chili sauce" szimplán annyit takar, hogy csípõs. Nem feltétlenûl ígazán csípõs.
Ha igazán csípõsre vágysz és a tényleg erõs hazai paprikák nem hoznak tûzbe (érted) , akkor kezdésnek Jalapeno-t ajánlok. Az még nem olyan durva, de már többszöröse a hatóanyagtartalom.
Amennyiben ez sem elég akkor Cayene bors vagy Habanero.
Utóbbiba majd beledöglöttem, a honi termékek kb. 200x-os kapszaicin tartalma hosszú órákra lezsibbasztotta a fejem.
http://forum.bikemag...0&postcount=390
általában megelégszem a jófajta hazaival amúgy
jalapenot is ismerem szeressük
útóbbi kettõvel majd próbálkozom...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére