én csak az 1024x600-as felbontás miatt nem látom átÉn ránéztem és egybõl átláttam.

én csak az 1024x600-as felbontás miatt nem látom átÉn ránéztem és egybõl átláttam.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A sebesség mindent megold.
Akkor kölcsönösen félreértettük egymást: csak leírtam a véleményem.nem beszólogatni akarok, tényleg ne vedd annak.
persze megszokom és használom így és örülök, hogy itt lehetek és áldozol az idõdbõl, hogy fenn tartsd a játszóterünket, csak üzifal meg mittom, aztán leírtam a véleményem
amúgy meg, akinek nem tetszik, el lehet innen mennem úgyis
egy híres embertõl idéztem, akit mindenki ismer, volt Neki egy másik mondása is.Húú, ezt már hallottam valakitõl...!
amúgy meg, akinek nem tetszik, el lehet innen mennem úgyis
nem beszólogatni akarok, tényleg ne vedd annak.Az egész átstruktúrálásnak éppen az volt az értelme, hogy lényegesen kevesebb kattintással, sokkal jobban szem elé került szinte minden lényeges téma. (Bár úgy látom, neked ez a hétvégé alapban kicsit morcos volt...
)
Nagyjából ugyanaz a "nyafogás" mint minden dizájnváltáskor - az, hogy közben a gyakrabban használt dolgok sokkal láthatóbbak lettek neked (aki régóta és rendszeresen fórumozol) fel sem tûnik. Ellenben az új látogatóknak igen.
Useability.
A megfelelõ szó, amit keresel: "szokatlan".Tudom, olvastam ám!
De nekem ez az egész átstruktúrálás olyan fura, kaotikus...
fél óra alatt mexokod...Tudom, olvastam ám!
De nekem ez az egész átstruktúrálás olyan fura, kaotikus...
Ha visszaolvasnál (picit), akkor tudnád a választ...
Ha visszaolvasnál (picit), akkor tudnád a választ...egyetértek, kár volt szétszedni pl. a megmozdulást még jobban. az a 4-5-6 topikos (Tech, Megmozdulás, Szabadonfutó, BMFT, Lokápatrióták, Monddmag) kezdõlap a Lopott kategóriával felül tök jó volt, és ha alul lenne ez az új közösségi funkció, akkor tök jó lenne.
Az egész átstruktúrálásnak éppen az volt az értelme, hogy lényegesen kevesebb kattintással, sokkal jobban szem elé került szinte minden lényeges téma. (Bár úgy látom, neked ez a hétvégé alapban kicsit morcos volt...kezd átláthatatlanná válni a fórum. remélem sikerül megszokni, hogy minden topic kicsit bonyolultabban érhetõ el
sose ertettem ezt a csiposozes-maniat. eros pista es tarsai. az se tudod mit eszel csak azt tudod hogy szetmarja a nyelvedet.
en ha valamit eszek akkor szeretem erezni az izet neki.
kezd átláthatatlanná válni a fórum. remélem sikerül megszokni, hogy minden topic kicsit bonyolultabban érhetõ el
nem tul izgi jelen pillanatban a forma1
RAUH-Welt
B E G R I F F
kösziPaprikafélék:
A "Chili" az angolban egy gyûjtõnév, a paprikák szinte minden fajtájára.
Az, hogy "hot chili sauce" szimplán annyit takar, hogy csípõs. Nem feltétlenûl ígazán csípõs.
Ha igazán csípõsre vágysz és a tényleg erõs hazai paprikák nem hoznak tûzbe (érted) , akkor kezdésnek Jalapeno-t ajánlok. Az még nem olyan durva, de már többszöröse a hatóanyagtartalom.
Amennyiben ez sem elég akkor Cayene bors vagy Habanero.
Utóbbiba majd beledöglöttem, a honi termékek kb. 200x-os kapszaicin tartalma hosszú órákra lezsibbasztotta a fejem.
http://forum.bikemag...0&postcount=390