Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Én ránéztem és egybõl átláttam.

én csak az 1024x600-as felbontás miatt nem látom át :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
valaki egy sört a déli pu mellett valahol?

8ra érek fel , leszmajd egy órám a vonatig

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Mindjárt megnézzük az új felosztást...
Biztos meg fogom szokni, mert már arra sem emlékszem, milyen volt az elõzõ dizájn...:D

Piros Arany, Erõs Pista jöhet:D!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én ránéztem és egybõl átláttam.
Egyedül a tech szerkezete zavar, hogy nem látom az összes topicot, de ki fogom bírni. :)

A sebesség mindent megold.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

nem beszólogatni akarok, tényleg ne vedd annak.
persze megszokom és használom így és örülök, hogy itt lehetek és áldozol az idõdbõl, hogy fenn tartsd a játszóterünket, csak üzifal meg mittom, aztán leírtam a véleményem :)
amúgy meg, akinek nem tetszik, el lehet innen mennem úgyis :)

Akkor kölcsönösen félreértettük egymást: csak leírtam a véleményem.
Igazából holnapra várom a "töménytelen" szélsõséges megnyilvánulást, majd a jövõ hét végére már megszokottá válik a dolog és senki nem foglalkozik vele... ;)
"In idem flumen bis non descendimus"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Húú, ezt már hallottam valakitõl...!
:)

egy híres embertõl idéztem, akit mindenki ismer, volt Neki egy másik mondása is.
ha még így sem találod ki, ki lehetett, idézem a másik híres mondását is :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Húú, ezt már hallottam valakitõl...!
:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Az egész átstruktúrálásnak éppen az volt az értelme, hogy lényegesen kevesebb kattintással, sokkal jobban szem elé került szinte minden lényeges téma. (Bár úgy látom, neked ez a hétvégé alapban kicsit morcos volt... ;))
Nagyjából ugyanaz a "nyafogás" mint minden dizájnváltáskor - az, hogy közben a gyakrabban használt dolgok sokkal láthatóbbak lettek neked (aki régóta és rendszeresen fórumozol) fel sem tûnik. Ellenben az új látogatóknak igen.
Useability.

nem beszólogatni akarok, tényleg ne vedd annak.
persze megszokom és használom így és örülök, hogy itt lehetek és áldozol az idõdbõl, hogy fenn tartsd a játszóterünket, csak üzifal meg mittom, aztán leírtam a véleményem :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Tudom, olvastam ám!:) De nekem ez az egész átstruktúrálás olyan fura, kaotikus...

A megfelelõ szó, amit keresel: "szokatlan".
(Ha figyelmesen megnézed, nem sok minden történt - a tech alfórumai immár jobban láthatóak, legnagyobb változás a Megmozdulásban volt.)
És igen: rövid idõ alatt meg fogod szokni, hidd el! ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

Tudom, olvastam ám!:) De nekem ez az egész átstruktúrálás olyan fura, kaotikus...

fél óra alatt mexokod...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Ha visszaolvasnál (picit), akkor tudnád a választ... ;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

egyetértek, kár volt szétszedni pl. a megmozdulást még jobban. az a 4-5-6 topikos (Tech, Megmozdulás, Szabadonfutó, BMFT, Lokápatrióták, Monddmag) kezdõlap a Lopott kategóriával felül tök jó volt, és ha alul lenne ez az új közösségi funkció, akkor tök jó lenne.

Ha visszaolvasnál (picit), akkor tudnád a választ... ;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

kezd átláthatatlanná válni a fórum. remélem sikerül megszokni, hogy minden topic kicsit bonyolultabban érhetõ el :(

Az egész átstruktúrálásnak éppen az volt az értelme, hogy lényegesen kevesebb kattintással, sokkal jobban szem elé került szinte minden lényeges téma. (Bár úgy látom, neked ez a hétvégé alapban kicsit morcos volt... ;))
Nagyjából ugyanaz a "nyafogás" mint minden dizájnváltáskor - az, hogy közben a gyakrabban használt dolgok sokkal láthatóbbak lettek neked (aki régóta és rendszeresen fórumozol) fel sem tûnik. Ellenben az új látogatóknak igen.

Useability.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

sose ertettem ezt a csiposozes-maniat. eros pista es tarsai. az se tudod mit eszel csak azt tudod hogy szetmarja a nyelvedet.

en ha valamit eszek akkor szeretem erezni az izet neki.

Én is hasonlóképp vagyok ezzel.
Persze,ha kifejtem (ahogy Te fentebb),akkor kinevetnek,hogy "gyenge "vagyok hozzá.
Persze lehet,hogy igazuk is van.
:-)

Micsoda kerékpáros "pezsgés" volt ma a Bükkben.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

kezd átláthatatlanná válni a fórum. remélem sikerül megszokni, hogy minden topic kicsit bonyolultabban érhetõ el :(

egyetértek, kár volt szétszedni pl. a megmozdulást még jobban. az a 4-5-6 topikos (Tech, Megmozdulás, Szabadonfutó, BMFT, Lokápatrióták, Monddmag) kezdõlap a Lopott kategóriával felül tök jó volt, és ha alul lenne ez az új közösségi funkció, akkor tök jó lenne.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
maggi,csak nem eger rallyn tartózkodtál?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
pedig Glock megérdemelte volna legalább azt a másodikot helyet, nagyon szépen taktikáztak a gumikkal...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

nem tul izgi jelen pillanatban a forma1 :(

raadasul mire felkeltem mar eppen megalltak. aztan nezhettem fel orat hogy allnak es esik az eso
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

Paprikafélék:
A "Chili" az angolban egy gyûjtõnév, a paprikák szinte minden fajtájára.
Az, hogy "hot chili sauce" szimplán annyit takar, hogy csípõs. Nem feltétlenûl ígazán csípõs.

Ha igazán csípõsre vágysz és a tényleg erõs hazai paprikák nem hoznak tûzbe (érted :D ) , akkor kezdésnek Jalapeno-t ajánlok. Az még nem olyan durva, de már többszöröse a hatóanyagtartalom.

Amennyiben ez sem elég akkor Cayene bors vagy Habanero.
Utóbbiba majd beledöglöttem, a honi termékek kb. 200x-os kapszaicin tartalma hosszú órákra lezsibbasztotta a fejem.

http://forum.bikemag...0&postcount=390

köszi

általában megelégszem a jófajta hazaival amúgy

jalapenot is ismerem szeressük

útóbbi kettõvel majd próbálkozom...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való