És hogy megsértõdnek amikor poénból írok nekik mélt, hogy a megoldás a fórumon van
persze itt tetõzöm egy kb egyszavas válasszal 
Úgy alakult, hogy tudtam telefonálni ismerõsnek, így már nem aktuális. De emiatt gépközelben is maradtam, így tudok válaszolni erre a kedves hozzászólásra.
a, A levelem udvarias, mindenféle közhelyes és "dedós" sallangoktól mentes volt.
b, A levelemben megindokoltam kérésem okát, miszerint nem tudom elolvasni a fórumot.
c, Hogy megtalálható más témában? Akkor úgy látszik, a keresõ rossz, mert én másfél órát szántam arra, hogy megoldást keressek a problémámra. Nem találtam. Mint írtam, MA törént a baleset, holnap viszem vissza. Ebbõl következõleg ennél több idõt nem tudtam rászánni.
d, Hogy mindenkinek hasznos? Ha nem találják meg, honnan lehetne hasznos? Amúgy meg esetleg a választ be lehet ide is másolni (magam tettem volna meg, ha még aktuális lett volna a kérdés)
Ezeknek ellenére úgy érzem, mivel nem vagyok fórumfüggõ és nem tartozom a "klikkbe", már eleve egy "kis hülye" lehetek, aki csak idióta dolgokat tud kérdezni, mindenféle realitásalap és IQ nélkül - legalábbis a legutolsó válasz valami ilyesmire céloz.
Végül csak annyit jegyzek meg, hogy valóban udvarias kérdésemre nem vártam ilyen jellegû reagálást, hiszen azt hittem, a biciklisek összetartanak.
Sajnálom, hogy így gondoltam.
Ui.: Szerintem inkább ki kellene szûrni azokat, akik kis sznobok és apuci tette alájuk a drága bringát - minthogy a tisztességes bringásokkal szúrjanak ki.