Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Sala:
Az faja lenne. Kerestelek miután letelt a beigért eltünésed, de Offon volt a telcsid.
Viszont én napközben (nyolctól nyolcig) dolgra vagyok fogva. Utána vagy bejössz hozzám és közben elsörözünk :)

@:
Remélem jó sorrendben vannak az epizódok, mert nagy kuszaság van az adatbázisban. Egy mappa tele szakadt lapokkal, minden áthúzva és javítva vagy kétszer, persze összevissza sorban a lapok.
Szerencsére má van elektronikus bázisunk is, de a papír alapú még mindíg megbízhatóbb volt.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Palmi:
Mindig is tetszett ez a diplomatikus hozzáállásod ;)

Más editke:
DVD megjött éééésss... pácse... nagyon jóóó.... ;) olvastam egy kis felvidék újságot :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

A legutolsó választ nem kell komolyan venni, legalábbis én nem tenném :)

Érdemi válasz valószínüleg az idõpont és a feltett kérdés miatt nem született. Eddig nem igen hallottam/tun ilyen történetet, ezért nem is igazán lehet a markos legényeknél jobbat ajánlani így elsõre. A boltos nem fogja beismerni és szerintem nem is igazán lehet igazolni, hogy ott és akkor sérült meg a keró, míg náluk volt.
Amikor a hibajelenséget észrevetted, akkor kellett volna visszavinni, vagy mielött elhoztad átnézni.
Az meg már más kérdés, hogy miért tárolódik egy bringa a szervízben 1 hónapig.

Nem kell durcázni, 2-en válaszoltak eddig az x-száz felhasználóból...

Pácse (písz érdekesen kiejtve )

@:kell ilyen lassan gépelnem :)

te dani
egy sör holnap?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
A legutolsó választ nem kell komolyan venni, legalábbis én nem tenném :)

Érdemi válasz valószínüleg az idõpont és a feltett kérdés miatt nem született. Eddig nem igen hallottam/tun ilyen történetet, ezért nem is igazán lehet a markos legényeknél jobbat ajánlani így elsõre. A boltos nem fogja beismerni és szerintem nem is igazán lehet igazolni, hogy ott és akkor sérült meg a keró, míg náluk volt.
Amikor a hibajelenséget észrevetted, akkor kellett volna visszavinni, vagy mielött elhoztad átnézni.
Az meg már más kérdés, hogy miért tárolódik egy bringa a szervízben 1 hónapig.

Nem kell durcázni, 2-en válaszoltak eddig az x-száz felhasználóból...

Pácse (písz érdekesen kiejtve )

@:kell ilyen lassan gépelnem :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Ne kabd fel a vizet.

Ilyen problémával szerintem senki még nem találkozott, ezért faktolj 1-2 képet valahova a problémádról.
1 hónapos tárolással meg "eltörtek valamit benne" szerintem nem kezd senki semmit...
Milyen bringáról van szó, mi volt rajta javitva, stb..

Amugy találsz itt egy rakás embert, akik alá nem tolt senki semmit, söt a kenyerüket is a bringával keresik.

Sakura

Sakura

vendég

• fórumtag
  • 21 posts

És hogy megsértõdnek amikor poénból írok nekik mélt, hogy a megoldás a fórumon van ;) persze itt tetõzöm egy kb egyszavas válasszal :)

Úgy alakult, hogy tudtam telefonálni ismerõsnek, így már nem aktuális. De emiatt gépközelben is maradtam, így tudok válaszolni erre a kedves hozzászólásra.

a, A levelem udvarias, mindenféle közhelyes és "dedós" sallangoktól mentes volt.

b, A levelemben megindokoltam kérésem okát, miszerint nem tudom elolvasni a fórumot.

c, Hogy megtalálható más témában? Akkor úgy látszik, a keresõ rossz, mert én másfél órát szántam arra, hogy megoldást keressek a problémámra. Nem találtam. Mint írtam, MA törént a baleset, holnap viszem vissza. Ebbõl következõleg ennél több idõt nem tudtam rászánni.

d, Hogy mindenkinek hasznos? Ha nem találják meg, honnan lehetne hasznos? Amúgy meg esetleg a választ be lehet ide is másolni (magam tettem volna meg, ha még aktuális lett volna a kérdés)

Ezeknek ellenére úgy érzem, mivel nem vagyok fórumfüggõ és nem tartozom a "klikkbe", már eleve egy "kis hülye" lehetek, aki csak idióta dolgokat tud kérdezni, mindenféle realitásalap és IQ nélkül - legalábbis a legutolsó válasz valami ilyesmire céloz.

Végül csak annyit jegyzek meg, hogy valóban udvarias kérdésemre nem vártam ilyen jellegû reagálást, hiszen azt hittem, a biciklisek összetartanak.

Sajnálom, hogy így gondoltam.

Ui.: Szerintem inkább ki kellene szûrni azokat, akik kis sznobok és apuci tette alájuk a drága bringát - minthogy a tisztességes bringásokkal szúrjanak ki.
Ami kint, az van bent - tescos sátor. :D

/Johnson elektroakusztikus gitár jutányos áron, 30E-ért eladó./

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
És hogy megsértõdnek amikor poénból írok nekik mélt, hogy a megoldás a fórumon van ;) persze itt tetõzöm egy kb egyszavas válasszal :)

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
forum etikett

(21.) A fórum nem dedó, nem homokozó hülyegyereknek, ezért szigorúan tartózkodjunk az olyan mondatoktól, hogy "Plííííz plíííz plííízzzz" vagy hogy "Léccci léccci léccike!". Mindenki utálja. Azt is aki ilyet ír.- Fórumon nem szokás a kérdésünkre mail-ben választ kérni. Márcsak azért sem, mert a feltett kérdésünkre érkezõ válasz másnak is hasznos lehet a késõbbiekben.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
KÉt vastagabb haver nem árt ;)
Melyik bolt az? Királybringa? Hol van?

Ride everywhere.

.

Sakura

Sakura

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Sziasztok!

Nem találtam megfelelõ topicot, ezért bátorkodok ide írni.

Egy nagyon fontos és sürgõs (holnapra kellene) kérdésem van, remélem, valaki segít...

Az MTB egy szervízben volt, mert javítani kellett. Teljesen biztos vagyok benne, hogy az egy hónapos tárolás alatt úgy megütötték a kormány alatti részt, hogy valami eltört benne, emiatt mozog az egész kormány és balesetveszélyes. Más biciklijével is pont ez történt, csak neki még nem tört el ott, csak egy ütésnyom van rajta.

Viszont az enyém egy egyszerû járdaszegélynél beadta a kulcsot és egy hatalmas reccenéssel eltört.

Holnap viszem vissza a szervízbe, hogy panaszt tegyek.

Mit tanácsoltok, hogy mit tegyek abban az esetben, ha azt válaszolják, hogy nem náluk ütõdött meg? (holott a másik biciklin is pont ugyanott van az ütésnyom)
Jogilag élhetek kifogással?

Segítségeteket elõre is köszönöm. :)

Ha lehet, erre az e-mailcímre írjatok már, mert most nem jó a netem és csak holnap reggel fogom megnézni gyorsan a postaládámat máshol, de arra nem lesz idõm, hogy ismét felkeressem a fórumot.

jucmorgo@yahoo.de

Nagyon kösziii!! :)

Jó éjt!
Ami kint, az van bent - tescos sátor. :D

/Johnson elektroakusztikus gitár jutányos áron, 30E-ért eladó./

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Tango & Cash HD :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

az attól függ, hogy kitöltötte-e a büntetését, vagy kedvezménnyel szabadult.
Ha kitöltötte no problem, ha kedvezménnyel szabadult, és újabb szabadságvesztéssel büntetendõ szándékos bûncselekményt követ el, ugrott a kedvezmény.

Lényegében ja.
Bár az nem "elõzetes".
Kiengedtek, Matt? :D

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
kettes, hatos

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Nemtudom mit számoltak, de a kedvenc számom a 69es :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Nyolcas.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

jogész kérdés:
ha valaki börtönbõl szabadul, akkor az minden esetben elõzetesben van utána egy pár hónapig?
és ha igen akkor egy sima pofozkodás miatt (tanuk vannak) milyen gondja lehet?

az attól függ, hogy kitöltötte-e a büntetését, vagy kedvezménnyel szabadult.
Ha kitöltötte no problem, ha kedvezménnyel szabadult, és újabb szabadságvesztéssel büntetendõ szándékos bûncselekményt követ el, ugrott a kedvezmény.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
jogész kérdés:
ha valaki börtönbõl szabadul, akkor az minden esetben elõzetesben van utána egy pár hónapig?
és ha igen akkor egy sima pofozkodás miatt (tanuk vannak) milyen gondja lehet?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Szlovákia-Magyarország jégkorong VB, Sport1, mindjárt kezdõdik.

A sebesség mindent megold.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
így sorban...:D

Izomtéridõninja-geológus!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag