Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2009. May 02. - 00:00

dave, közben a nõgondod megoldódott? hogy most akkor barát vagy barátnõ vagy csak simán nõ? és melyik a két csaj közül?

Posted 2009. May 01. - 23:59

Posted 2009. May 01. - 23:54

Posted 2009. May 01. - 23:30

mit zenél a Zúr?
Másban már más van, egal, mindenki rasztafari,meg béke, meg carpedilllyem, azt' mégis ki akart eccer venni a WCbõl vmi csegevara harcos... vége a free alterdizsis péntekeknek
hüpp
Másban már más van, egal, mindenki rasztafari,meg béke, meg carpedilllyem, azt' mégis ki akart eccer venni a WCbõl vmi csegevara harcos... vége a free alterdizsis péntekeknek
hüpp
Posted 2009. May 01. - 23:08

Te is jártál oda?
Elméletben ott fel is léptem a zenekarommal (gyakorlatban nem mondanám fellépésnek
)
Háát dizájnja az nem volt
Dizájnja a miskolci Vian klubnak volt, amikor a plafonon ugyanúgy voltak a székek/asztalok/zongora/piacigihamutartó felrögzítva mint lent a földön
Meg az egri Másnak az eredeti szétfújt (graffiti) falas design. No az is korrekt volt.
Vagy a süss fel nap ami egy borzasztó szar kicsi hely volt, de jól nézett ki.
Tilosazá...
Elméletben ott fel is léptem a zenekarommal (gyakorlatban nem mondanám fellépésnek

Háát dizájnja az nem volt

Dizájnja a miskolci Vian klubnak volt, amikor a plafonon ugyanúgy voltak a székek/asztalok/zongora/piacigihamutartó felrögzítva mint lent a földön

Meg az egri Másnak az eredeti szétfújt (graffiti) falas design. No az is korrekt volt.
Vagy a süss fel nap ami egy borzasztó szar kicsi hely volt, de jól nézett ki.
Tilosazá...
Ride everywhere.
.
Posted 2009. May 01. - 23:05

Posted 2009. May 01. - 22:58

Pontosan, volt Starjánban szórakozóhely ezzel a névvel. Eléggé durva volt a dizájnja

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. May 01. - 22:39

Dexion
Volt(/van?) egy ilyen salgótarjáni klub
Jó volt.
Mi felénk is megvolt a bringázás
Felkaptuk sreetes gépeinket és streetes mivoltunkat a fogasra
Nem volt rossz, (az nem kifejezés) turisták tömkelegét kellett kerülgetnünk mindenhol és nem találtuk meg a hûvösvölgyi pályát (párszor eltévedtem, kb 3 éve nem voltam fenn) azt ahol a "transzfer" van.
Valaki tapasztalt hegyrejáró elmondhatná merre van.
Kicsit változott a hegy, pl láttam olyan kikopott helyeket amit akkor nem (eszünkbe sem jutott volna ott menni akkor sem és most sem
) illetve sok régebben általunk is használt hely benõve gazzal..
K-rad is egész jól bírta mindkettõnk alatt. Valahonnan szerezni kéne még ilyen gumit.
Autós Kenda forgalmazótól szerintetek tudok rendelni párat?

Mi felénk is megvolt a bringázás

Felkaptuk sreetes gépeinket és streetes mivoltunkat a fogasra

Nem volt rossz, (az nem kifejezés) turisták tömkelegét kellett kerülgetnünk mindenhol és nem találtuk meg a hûvösvölgyi pályát (párszor eltévedtem, kb 3 éve nem voltam fenn) azt ahol a "transzfer" van.
Valaki tapasztalt hegyrejáró elmondhatná merre van.
Kicsit változott a hegy, pl láttam olyan kikopott helyeket amit akkor nem (eszünkbe sem jutott volna ott menni akkor sem és most sem

K-rad is egész jól bírta mindkettõnk alatt. Valahonnan szerezni kéne még ilyen gumit.
Autós Kenda forgalmazótól szerintetek tudok rendelni párat?
Ride everywhere.
.
Posted 2009. May 01. - 21:58

Posted 2009. May 01. - 21:51

tudom hogy van belole otthon masik. mar egy ideje megvan. azota meg vehettek meg egy paran. szal nem izgat kulonosebben

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. May 01. - 21:50

még most alakul, de igen, ez olyan tipikusan délután focizós, fürdõs, este bulizós, reggel józanodós lenne. esetleg, ha tudsz tel.számot, megköszönném.
nyilvánvaló volt, hogy nem múzeomokat meg kiállításokat akartok nézni.

mert Pálkövén a kiülõs dolog tuti lenne, de mondjuk csajokkal valami normálisabb helyre mennék. õket itt éred el: http://www.balatonie...agi-szallas.php
a Füredi kempinget itt: http://www.balaton.h...&partner_id=208
az almádi apartmanok közül talán ez a diákbarát:
http://www.almaditabor.hu/index.html
itt is kb 10-15 perc a strand, illetve Alsóörs is durván ennyi, ahol meg az Északi-part egyik legjobb diszkója van.
de érdemes keresgetni, és most foglalni, lassan már szezon lesz...

Posted 2009. May 01. - 21:29

ma láttam egy zsír u.olyan bicajt, mint Tamáskáé, na jó csak a váz volt olyan, a felszerelést nem láttam, mert egy kocsiban volt bent, mellette a szörföket állították fel a gazdái... csak gondoltam megosztom, hogy Tam nehogy azt higgye, hogy ha hazahozza egyedül neki lesz ilyenje az országban

"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Posted 2009. May 01. - 20:26

még most alakul, de igen, ez olyan tipikusan délután focizós, fürdõs, este bulizós, reggel józanodós lenne. esetleg, ha tudsz tel.számot, megköszönném.
Posted 2009. May 01. - 20:21

kela: csak a haverok meg sör meg a balaton kell? mert akkor a pálkövei ifjúsági táborban érdeklõdjetek, ott vannak korrekt faházak kiülõs terasszal, focipálya, röpipálya, csocsó, a kaja is tûrhetõ, strand egy köpésre, ahogy a vasút is...nem drága, de semmi nagyobb parti nincs, nem központi hely, bár diákcsoportokkal el lehet hülyéskedni jól.
ha meg központibb kell, akkor nálunk egyértelmû a füredi kemping. ott is korrektek a faházak, nemrég lett felújítva nagy része meg a mosdó is. sátorral is korrekt. a városközpont 15 perc séta, rengeteg szórakozási lehetõség, de ez már drágább egy kicsit. illetve Arácson (Füred külterület) vannak még sokemeletes házak, frissen felújítva - egy része céges üdülõ (apeh,máv,otp,stb..), de van sok apartman is. általában 4 fõ, mosdó, konyha, terasz jó kilátással, a házak között sportpályák...strand 5 perc, városközpont 15.
esetleg Almádiban van jónéhány ház, amit ki lehet bérelni egy az egyben, emberi áron, teljes felszereltséggel-mindennel. bár a mi korosztályunk még bárhol elalszik, ha buli van...
de van ott egy szintén ifjúsági tábor, az is korrekt és olcsó.
Déli part nem játszik? mert akkor ugye egyértelmûen Siófok...

ha meg központibb kell, akkor nálunk egyértelmû a füredi kemping. ott is korrektek a faházak, nemrég lett felújítva nagy része meg a mosdó is. sátorral is korrekt. a városközpont 15 perc séta, rengeteg szórakozási lehetõség, de ez már drágább egy kicsit. illetve Arácson (Füred külterület) vannak még sokemeletes házak, frissen felújítva - egy része céges üdülõ (apeh,máv,otp,stb..), de van sok apartman is. általában 4 fõ, mosdó, konyha, terasz jó kilátással, a házak között sportpályák...strand 5 perc, városközpont 15.
esetleg Almádiban van jónéhány ház, amit ki lehet bérelni egy az egyben, emberi áron, teljes felszereltséggel-mindennel. bár a mi korosztályunk még bárhol elalszik, ha buli van...

Déli part nem játszik? mert akkor ugye egyértelmûen Siófok...
Posted 2009. May 01. - 19:58

Konás és mások, nem tudtok esetleg vmi jó kis szállást az Északi parton, haverokkal mennénk, szal megfizethetõ árban nézelõdnénk...
Posted 2009. May 01. - 18:41

lor: ja, rbalint bnõje tényleg csinos;), csak õk a nézõk között voltak (a csaj öccse ballagott..), én meg a ballagók között.

Posted 2009. May 01. - 18:36

burces es trifos tali megvolt.
dave: ha te es rbalint is ott van akkor szerintem balint mellett van egy eleg csini csaj.
/legalabbis ami foto remlik rola/
dave: ha te es rbalint is ott van akkor szerintem balint mellett van egy eleg csini csaj.
/legalabbis ami foto remlik rola/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. May 01. - 17:29

A hosszú hétvége örömére eltört a villán a féktüske.
Haver elkunyizta, hogy guruljon az új kerekekkel, tényleg volt 10 a tempó, kis fék, erre leesik a fékpillangó. Hogy mivaan? De inkább így, mint pirosnál egy farolós fékezés közben történjen.
Holnap mentem volna a Mátrába. Galyatetõ, Kékes...
Haver elkunyizta, hogy guruljon az új kerekekkel, tényleg volt 10 a tempó, kis fék, erre leesik a fékpillangó. Hogy mivaan? De inkább így, mint pirosnál egy farolós fékezés közben történjen.
Holnap mentem volna a Mátrába. Galyatetõ, Kékes...
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2009. May 01. - 17:27

thez: kedd reggel úgy kb. fél7-es indulással merre érdemes menni Érd fele? mindenképp oda kell érnem negyed8-ra a Vörösmarty Gimibe (azt már megtaláltam, hogy hol van a térképen..
). én a 7-es utat gondoltam, azt még ismerem is valamennyire...

Posted 2009. May 01. - 17:06

mentem volna Budára, de a juicy megint elfosta magát ill. túl jól sikerült a szerdai buli:)