A wiki mindent megmond: faktorálás
Tipikus céges használat, ha van egy aláírt számlád, de a pénzügyi teljesítés még eltart 1-2 hónapig, akkor a bank "megveszi" tõled azt a számlát valamennyiért, és majd amikor fizetnek akkor õ benyeli a részét.
Itt lehet nagyon durván trükközni, de az ilyeneket nagyon megbasszák a bankok. A volt cégem (akik még mindig tartoznak nekem) megjátszott legalább egy ilyet...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Indította
zOrg
, 2008. június 14. 08:36
Írta 2009. május 05. - 17:17

Írta 2009. május 05. - 17:06

mi az faktoralas?
es mire jo?
es mire jo?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. május 05. - 14:24

piacter.bikemag. hu
vágom, csak évek óta apro.bikemag.hu volt a könyvjelzõk között. ma reggel szokásos kattintásra meg a portált hozta be

Írta 2009. május 05. - 14:05

Április közepétõl október közepéig csak rövidnadrágban és rövidujjú mezben vagyok hajlandó bringázni.az meg mar hoseg lesz
mar lecserelted nyari gumira?
A téli gumikat már lecseréltem április 1. hetében, sõt jövõhéten rakom fel a 2. szett nyári gumit, mivel az elsõ elkopott (a bringán).

A sebesség mindent megold.
vendég_Charon_*
Írta 2009. május 05. - 13:06

Írta 2009. május 05. - 12:32

Zsizsi, mikor hozod a km óráimat?
Ha jössz Crosskovácsira, akkor majd ott... (vagy valamelyik XCO-ra)
Ja... mostanában nagyon túlterhelt a szerver...

Ha jössz Crosskovácsira, akkor majd ott... (vagy valamelyik XCO-ra)
Ja... mostanában nagyon túlterhelt a szerver...
Írta 2009. május 05. - 12:04

piacter.bikemag. hu

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. május 05. - 11:33

vendég_Charon_*
Írta 2009. május 05. - 10:24

nekem csak tiz percig nem ment
az meg mar hoseg lesz
az meg mar hoseg lesz
Írta 2009. május 05. - 09:58

most is szakadozik
muszáj lesz kimenni bringázni...
Még hideg van, majd ha 15fok fölé megy a hõmérséklet.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. május 05. - 09:56

Írta 2009. május 05. - 09:54

most is szakadozik 

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. május 05. - 09:45

vendég_Charon_*
Írta 2009. május 05. - 09:43

Írta 2009. május 05. - 01:49

_kz_: OK, értem én, hogy a mûholdvevõ azért kell, hogy az vegye a mûholdat. Csak gondoltam hátha van valami megoldás, hogy a TV vezérelje helyettem, és úgy csináljon, mintha az õ tunere csinálná.
Thez: én is kajakoztam hosszasan K1-ben, és nem kellettek hónapok a biztonság megszerzéséhez.
...egyszer még visszamászni is sikerült K1-be borulás után a Duna közepén.
Neked viszont lehet, hogy tényleg inkább egy jó kis túrakajak kellene.
--Trifo
Thez: én is kajakoztam hosszasan K1-ben, és nem kellettek hónapok a biztonság megszerzéséhez.
...egyszer még visszamászni is sikerült K1-be borulás után a Duna közepén.
Neked viszont lehet, hogy tényleg inkább egy jó kis túrakajak kellene.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. május 04. - 22:56

Persze, nem olyan nehéz, ha nem verseny hajóban próbálod
Eszkimó forduló jó dolog, fõleg olyan kajakban amiben meglehet csinálni. Heti egyszer jártunk régen kajak pólózni, na az is remek sport.
@:
Kajak ban ülsz, fiuk lányok is csinálhatják (vesrenyszerûen)
Kenuban térdelsz és csak férfiak versenyeznek, kivéve kanadában (a természetellenes mozgás összenyomja a méhet és szülési nhézségeket vagy képtelenséget okozhat)
Evezés: Háttal haladsz, pár evezõs és félpár evezõs is van (a félpárban értelemszerûen páros számú ember evez) van ahol kormányos is van (õ szemben ül az evezõkkel) és van kormányos nélküli is.

Eszkimó forduló jó dolog, fõleg olyan kajakban amiben meglehet csinálni. Heti egyszer jártunk régen kajak pólózni, na az is remek sport.
@:
Kajak ban ülsz, fiuk lányok is csinálhatják (vesrenyszerûen)
Kenuban térdelsz és csak férfiak versenyeznek, kivéve kanadában (a természetellenes mozgás összenyomja a méhet és szülési nhézségeket vagy képtelenséget okozhat)
Evezés: Háttal haladsz, pár evezõs és félpár evezõs is van (a félpárban értelemszerûen páros számú ember evez) van ahol kormányos is van (õ szemben ül az evezõkkel) és van kormányos nélküli is.
Írta 2009. május 04. - 22:53

OK én ezt sem tudtam
Nem vagyok nagy vizisport fan, csak kipróbáltam.

Ride everywhere.
.
Írta 2009. május 04. - 22:46

kajakban ülni kell, a kenuban meg térdelni...?
vagy ez nem különbség?
meg az evezés is mintha máshogy történne...
de nem vagyok biztos benne.
p.s.:
én félek minden víztõl, ami több, mint egy kádnyi.
én ki se próbálnám...
vagy ez nem különbség?
meg az evezés is mintha máshogy történne...
de nem vagyok biztos benne.
p.s.:
én félek minden víztõl, ami több, mint egy kádnyi.
én ki se próbálnám...
Írta 2009. május 04. - 22:40

Én kenuztam párszor, de nem volt olyan bonyolult. Fel sem dõltem, de néhány motorcsónakos megizzasztott. Haverék négyen elsüllyesztettek egyet.. A rohadékok ki is fizettették velük, pedig ki sem adhatták volna annyi lyuk volt rajta, egy ilyennek mindenképp fenn kell tudni maradni a vizen....
'Mongyuk hangyányi fogalmam sincs róla a kajak és a kenu közötti használatban mekkora a külömbség.
'Mongyuk hangyányi fogalmam sincs róla a kajak és a kenu közötti használatban mekkora a külömbség.
Ride everywhere.
.
Írta 2009. május 04. - 22:09

Kajak dolog nem nagy dolog, én kajakoztam már párszor, eleinte kicsit remegett alattam a gép, de utána már lehetett vele suhanni. Egy nap alatt megtanultam vele eszkimózni (fejreborulsz aztán viszzaállsz) tök jó dolog meg minden, de engem nem köt le
Viszont balatonon is meg a velencei tavon is sok olyan helyre lehet elmenni vele, ahova mással nem, ami elég jó dolog.

"Minden hülyeség" by Tomidny