Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Ezért mondom a Gatorade-t, 2000ft a 350g-os (5L+). A legjobb amit eddig ittam, pedig sokat próbáltam az évek alatt. 2órás kemény edzés alatt elmegy egy 0,7es kulacsnyi+ fél liter víz. Egy 3-3,5 órás meccsen 2x0,7 plusz fél liter víz. Powerradebõl Isostarból, majd 2x ennyi kell, hogy ne száradjak ki.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
thommey: átküldöd azt a képet amit még anno a bringaexpon csináltál rólam?

thx

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Igyatok Decathlonos Hydra nevezetû italport:D! Szerintem nem rossz... bár nem ittam még más izotóniásat, szóval nincs viszonyítási alapom...

én is ezt ittam tavaly, finom. 2000 körül van egy doboz, kicsivel alatta. a citromos a legjobb, de dupla adagot kell belerakni egy 7 decis kulacsba, a felesbe is másfélszer annyit, hogy iható legyen...ízre jobb, mint a legtöbb nagyobb márka, talán a citromos Isostar volt jobb nála. van natúr ízben is, az még érdekes lehet....

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Olee, külföldi túrás topikba benéznél majd légyszi? visszaolvasva úgy láttam Neked van tapasztalatod horvátországi montizás tekintetében. régen mintha lett volna valami nyaralásos topik is de azt nem találom :/

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Igyatok Decathlonos Hydra nevezetû italport:D! Szerintem nem rossz... bár nem ittam még más izotóniásat, szóval nincs viszonyítási alapom...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
gakos, sorry csak siettem, azért nem álltam meg. üdv! :)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

Én inkább Õt ajánlanám ;)
Sokkal jobb, mint az Isostar. nincs messze a TF-tõl (pár perc)

http://piacter.bikem...=217308&cat=all
ez lemaradt valamiért... :)

bptitans.hu

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Óóó bazz, akkor újra kell regelni, az ott lévõ cuccot megint felrakni?
Remélem kihirdetitek, mert meglincselnek titeket ;)

Ja igen az "apro.b..." aldomaint megszüntetni teljesen fölös volt, nem foglal helyet/erõt, és üzletileg sem jók az ilyen változtatások.
Miért volt rá szükség?

És jelenleg nem kocka munkám van, hanem kerék ;)

Kihirdetjük.
Az apro.bikemag.hu pedig addig irányít át, amíg nem restartol újra immár azon a subdomainen az apró (a piacter.bikemag.hu pedig "read-only" üzemmódban csendben kifut). Elsõdleges cím ismét az apro.bikemag.hu lesz, a piacter.b... pedig átirányítóként teszi a dolgát majdan. Mindez május folyamán.
"In idem flumen bis non descendimus"

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

Hol tudok budipesten normális áron isostart, vagy hasonlót venni?
közepesen nagy mennyiség kéne. rendelni nem jó mert két napom van rá.

Én inkább Õt ajánlanám ;)
Sokkal jobb, mint az Isostar. nincs messze a TF-tõl (pár perc)

bptitans.hu

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

What??
Ammegmiafranc? Testnevelési Fõiskola??
Mindegy, ha nincs más jó lesz a tekkóosan is. asszem ott is van.

Egyetem. de ott biztos van ;) Alkotas u. 44.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

TF-en probald ;)

What??
Ammegmiafranc? Testnevelési Fõiskola??
Mindegy, ha nincs más jó lesz a tekkóosan is. asszem ott is van.

Ride everywhere.

.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

TF-en probald ;)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Nyugi nem rólam van szó :)

Az állatok ebbõl a szempontból jobbak, mikor volt állatvilágháború pl ;) vagy tömegállatgyilkos ;) mondjuk nem ide tartozik.. (az aprón azért van jópár fizetett hirdetés is, így nem teljesen ingyenes, a használó kénytelen látni, ha nem is akarja..)

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az apro [is] ingyenes szolgaltatas. aki hasznalja az oruljon neki hogy egyaltalan van es ne akarjon meglincselni senkit sem

meg az allatok is tudjak hogy nem jo otlet megharapni a kezet ami etet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Óóó bazz, akkor újra kell regelni, az ott lévõ cuccot megint felrakni?
Remélem kihirdetitek, mert meglincselnek titeket ;)

Ja igen az "apro.b..." aldomaint megszüntetni teljesen fölös volt, nem foglal helyet/erõt, és üzletileg sem jók az ilyen változtatások.
Miért volt rá szükség?

És jelenleg nem kocka munkám van, hanem kerék ;)

Ride everywhere.

.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Elsõ mondat:
A "csak ti laktok" ez ok, viszont a portál az apró (erre visszaatérek) és a fórum ugyanazon van.

Az aprónak van valszeg a legnagyobb nézettsége ez leterheli a szervert, fõleg szezonban.. és ahogy írtad is, erre rakod a legtöbb erõforrást, ami kevésnek tûnik.

A második:
Ssh egy "progi", (majdnem) amivel távolról másik gépet tudsz használni hálózaton keresztül. Putty pl elég egyszerû (kb ugyanaz mint az ssh) és van symbianra is. Ilyesmivel lépnek be a szerverekbe is.
Ha a portált/fórumot/akármit egy tõled kilóméterekkel távolabbi helyen ssh használatával egy másik gépen is leellenõrzöl beállítások után, akkor lehetsz igazánbiztos benne, hogy minden területen is megy...

Mondjuk ez így pontatlan és még mindig bonyolult lehet, de remélem érthetõbb :)

Az aprónak nem a nézettsége nagy: az egy szarul megírt program. Annyira, hogy a 2,5 év után végre összekalapált újabb változatával nem sikerült upgradelni úgy hogy mûködõképes legyen (2009. február végi félnapos elõre tervezett leállásunk - ha emlékszel rá). Így valószínû "szûzen" felmegy a hibajavított változat (ami elméletileg teljesítményéhségben is szerényebb) és üresen indítjuk újra.

Az "ssh" nekem egy hangutánzó szócska, csakúgy mint a "putty"... :D
(Alapvetõen tisztában vagyok mindkettõ mibenlétével, de soha nem foglalkoztam velük.)
"In idem flumen bis non descendimus"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Mehetek a buzikhoz ma a tokmanyirodaba.....lejart a szemelyim...baz+

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
AGA, de koczka vagy! ;):D
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

Az elsõ mondatod nem értem: a szerverünkön nem lakik más csak mi...
(És: nem arról van szó hogy nem hinnék neked...)

A mondandód második része sem világos: ennél én sokkal kevésbé értek hozzá (nem gyõzöm hangsúlyozni: a rendszergazda nem én vagyok...)

Elsõ mondat:
A "csak ti laktok" ez ok, viszont a portál az apró (erre visszaatérek) és a fórum ugyanazon van.

Az aprónak van valszeg a legnagyobb nézettsége ez leterheli a szervert, fõleg szezonban.. és ahogy írtad is, erre rakod a legtöbb erõforrást, ami kevésnek tûnik.

A második:
Ssh egy "progi", (majdnem) amivel távolról másik gépet tudsz használni hálózaton keresztül. Putty pl elég egyszerû (kb ugyanaz mint az ssh) és van symbianra is. Ilyesmivel lépnek be a szerverekbe is.
Ha a portált/fórumot/akármit egy tõled kilóméterekkel távolabbi helyen ssh használatával egy másik gépen is leellenõrzöl beállítások után, akkor lehetsz igazánbiztos benne, hogy minden területen is megy...

Mondjuk ez így pontatlan és még mindig bonyolult lehet, de remélem érthetõbb :)

Ride everywhere.

.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
@kolyok
most látom, hogy lesz pincebemutató ávf napon. Te nem leszel itt? :)