nah, Te is lecsúsztál?na ezert is jobb a mcdonalds mint az egyetem. most is itt vagyok es beton stabil 4.5megas wifi van. es meg meg is ebedeltem

mit mond az egyik bölcsész a másiknak az egyetem befejezése után?
- egy bigmacek kérek!
nah, Te is lecsúsztál?na ezert is jobb a mcdonalds mint az egyetem. most is itt vagyok es beton stabil 4.5megas wifi van. es meg meg is ebedeltem
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Már az, csak nem mérlegképes.Mivel õ könyvelõ szeretne lenni.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Mivel õ könyvelõ szeretne lenni.Barátnõm most csinálja a mérlegképes könyvelõi tanfolyást, Nekik vakon kell megcsinálni vizsgán úgy, hogy semmi segítséget nem vehetnek igénybe.
A sebesség mindent megold.
trifo: BME közlekedésmérnök....nem is értem, mit programoznak ott ennyire.
az AudMax pl. elvileg árnyékolt, legalábbis nekünk ezt mondták...valaki megerõsítés vagy cáfolat?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
már ugye nem nagyon van szigó', az új BSC-s rendszerrel már elkurvult az egész.
elvileg közgazdász leszek, de az adóbevallásom kitöltését nekem is anyámtól kellett megtanulni...
Barátnõm most csinálja a mérlegképes könyvelõi tanfolyást, Nekik vakon kell megcsinálni vizsgán úgy, hogy semmi segítséget nem vehetnek igénybe.Ezt már én is írtam régebben (csak én magamtól tanultam meg).
![]()
Egyébként csak egy nyomtatvány kitöltése, valószínû, hogy ezért nem tanítják.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ezt már én is írtam régebben (csak én magamtól tanultam meg).elvileg közgazdász leszek, de az adóbevallásom kitöltését nekem is anyámtól kellett megtanulni...
már ugye nem nagyon van szigó', az új BSC-s rendszerrel már elkurvult az egész.vagod hogy veszpremben az informatikusoknak is van 3 felev kemia?
ez minden egyetemen/foiskolan igy van. odamesz mert tanulni akarsz valamit, aztan kiderul hogy a szivato targy egy valami olyan amit soha nem valasztottal volna. ja hogy 85 kredites es szigorlat van belole? sajnaljuk...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ride everywhere.
.
Csak akkor, ha kétszer megbuksz belõle.vagod hogy veszpremben az informatikusoknak is van 3 felev kemia?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960nem mondtam komolyan, tökre örülök, hogy ha felvesznek, akkor végre csak olyat tanulhatok, ami érdekel.
RAUH-Welt
B E G R I F F
van egy 300 megás programom, bármikor csinálok Neked egy mûködõ keresztezõdést, és nem kell programozni semmit, csak egy fázisidõtervet kell számolni, ami max fél óra, utána be kell pötyögni a megfelelõ helyre az adatokat, és mehet a szimuláció, mûködik:)
((összehangolt csomópont rendszert még nem szimuláltunk.))