Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a mozgas ilyenkor nem segit?
csak kimossa az izombol a tejsavat vagy micsoda is ez valojban

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
guggolóverseny?:D

voltam reklamálni. normálisak voltak, telefonáltak körbe-körbe, aztán végül mondta a csajszi, hogy hát õ kicserélné nagyon szívesen, de a fõnöke meg nem, mert hogy ugye nem tudom bizonyítani, hogy nem én cseréltem itthon ki a pengéket és akarom õket átverni...de szerintük is írjak a zsilettnek, meg küldjem be azt, amit vettem, hátha jutnak valamire...:D

namindegy, így jártam, legközelebb erre is figyelek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Büntetésbõl;):D...
Egyébként csak azért, mert holnap verseny:D.

Jól melegíts be holnap, mert könnyen meg tudsz sérülni. Az aspirin vagy algopyrin sokat segít, lefekvés elõtt mindenképpen vegyél be egyet.

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Büntetésbõl;):D...
Egyébként csak azért, mert holnap verseny:D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mit csináljak az izomlázammal, hogy elmúljon? (comb)
100 guggolás tesi órán... betett.

Meleg borogatás, aspirin. Edzésbõl maximum csak regenerálót.

Minek guggoltál annyit? ;)

A sebesség mindent megold.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kicsit mozgasd pihenj

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
wifi rulez. süt a nap, frisslevegõ, lenyírt fû, madarak, fórum :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Mit csináljak az izomlázammal, hogy elmúljon? (comb)
100 guggolás tesi órán... betett.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Nekem - mint utólag kiderült - 100ra kihúzott rebával volt összerakva.. :) És teljesen ideálisan állt benne, szóval elég sok választási lehetõség akad :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

BBB: nos, úgy hét vagy nyolc bringa figyel szanaszét, meg egy utánfutó. Jut belõle minden családtagnak :)

--Trifo

Le a kalappal ! :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Lassan indulok Bal-aton. Tihany kerülõ cup : ) Tegnap, egy 80 éves mama, a zöld lámpa ellenére ugy gondolta átenged pár embert a zebrán és lesatuzott elõttem. Hát bele kellet állnom a fékbe. Érdekes emberek vannak.
"Minden hülyeség" by Tomidny

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tudom én, poénnak írtam.:D viszont a teraszon meg a kertben jó a vétel 54 mbps-en (a 11 már gyenge oda, fura..), szóval tök jó...

nálunk úgy megy, hogy mi adjuk a szomszédnak a netet (MAC-cím szûrés+titkosítás, õ meg nem szokott letölteni, csak dolgozik, meg a lányai neteznek), õ meg adja a kábeltévét elosztva fent a padláson...mondjuk az IPTV jobb:D, de sokszor van, hogy ott nem jó az adás, vagy elmegy a net egy viharban, és akkor jól jön.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
dave,a wifinek mind1 az az ajtó. Ennyi erõvel be is csukhatnád. Majd kopog,ha be akar menni.

Nekünk wifi és drót is van, 3 lakást nem kezel le a wifi. Mondjuk most épp a szomszédéval élek. :) így járt

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
egy idõben itt is wifirõl ment, csak szakadozott, meg nem volt elég gyors pl. router konfiguráláshoz, ilyesmi, meg instabil volt - pedig 3 métere van a router, igaz, a fal mögött, de az ajtóm meg mindig nyitva van. így behúztunk a fal mellett 2*2 kábelt öcsémhez meg hozzám, azóta is arról mennek a gépek (bár öcsém most leköltöztette a gépét a vendégszobába, így ott wifirõl megy). nekem mind2 asztali gépem kábeles, mondjuk most a laptop telepítéséhez inkább kihúztam az egyiket. azon wifi lesz, ott rohadtgyors, már .g-s wifi van benne (54 mbps), a többi adapterünk csak .b-s (11 mbps), lehet az a gond.

de én még mindig a kábelben hiszek nagy sebességnél.:) az 50ezer másik kábelkupac mellett nem zavar az az egy...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Hát thez, én is tudnék mesélni ;)

Wifivel megy itthon a net, pl communicator (most is) laptop, és nagyonmesszegép (4 szobányira) a nagygép(ek) viszont kábeles(ek).

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en csak akkor hasznalok wifit ha nagyon muszaj. itthon is van, jo az neha elnyulni a haloszobaban es netezni a laptopon ha mar elultem magam a szekben. de a pc-n szigoruan drotos net van. kb fel evig ezen is wifi volt, de cs-ben nagyon laggoltam :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Foxra csorgatom a nyálam... Erre pl: http://www.speed-way...D=232&katID=257

Utána már csak azt kell kitalálni, hogy hogyan adagolom be ezt az új váz dolgot a régi szerelmemnek (GT Zaskar Race ~2001)

BBB: nos, úgy hét vagy nyolc bringa figyel szanaszét, meg egy utánfutó. Jut belõle minden családtagnak :)

--Trifo

ha tudod mi való bele mért kérded ? :)

vagy ez vagy egy F120 a 15-ös tengelyû (igazából 120-as telóval teljesen jó a geója)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
trifo, elég az a reba bele :) az új az még színben is illik hozzá. probikeba menj be, van ott talas is, új reba is, manitou drake is, körbe tudsz nézni, ajánlanak biztosan valami okosat.

MaTT, jah kb olyan jól, mint neked. örültem, ha megértettem, amit kérdeznek.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Foxra csorgatom a nyálam... Erre pl: http://www.speed-way...D=232&katID=257

Utána már csak azt kell kitalálni, hogy hogyan adagolom be ezt az új váz dolgot a régi szerelmemnek (GT Zaskar Race ~2001)

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
aki fogyasztóvédelmis dolgokban otthon van, az segítsen már.

vettem ma a madaras áruházban egy doboz (4darab) Gillette Mach3 Turbo pengét (a Fusion nem vált be). biztonságis mûanyag doboz, bontatlan-sértetlen csomag. kibontom itthon, valami gyanús. átb*sztak, érzem.

nézem, hogy hát az indikátorcsík a tetején csontig le van kopva mindegyiken, a pengék életlenek - valami raktári dolgozó tuti kicserélte a pengéket, és ügyesen visszaragasztotta a dobozt.

de nem is ez az undorító és hányingerkeltõ, hanem hogy ahhoz se vette a fáradtságot, hogy lemossa az utolsó borotválkozás nyomait, és tele van apró szõrszállal az összes penge!

ha 500 forint lett volna, akkor magamban elküldöm az anyjába, több is veszett ennél, 1000 forint alatt nem éri meg jegyzõkönyvezni meg rohangálni.

de 3000 forint volt basszus, és mindemellett nem tudok mivel lenyúzni a 2 hetes pofámat. blokk megvan.

megy a Homárnak is a cikk, az a minimum...:D