Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
ja egy próbát megér mindenképp
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

mar egyszer lett cserelve, de mar javitott volt de mar lejart az egy ev, es amugy is a probike nem adta vissza a garilevelet....

Mindegy, mert a cserétõl újraindul a garancia.

PTK 308. § (3) Nem számít bele az elévülési idõbe a kijavítási idõnek az a része, amely alatt a jogosult a dolgot nem tudja rendeltetésszerûen használni. A szavatossági jog érvényesíthetõségének határideje a dolognak vagy jelentõsebb részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkezõ hiba tekintetében újból kezdõdik.

És igen, ez a szavatossági jogok körébe tartozó rendelkezés, de;

PTK 248. § (5) A törvénynek a szavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályait a jótállási jogok gyakorlásánál megfelelõen alkalmazni kell.

Szóval valószínûleg nem futottál még ki az idõbõl. Elsõnek is kérd vissza a papírjait. Azután elkezdhetsz azon gondolkodni, hogy merre tovább... Igazából árleszállítás, kicserélés és elállás az értelmes opciók, kijavítás nem igazán...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a vázra az van ráírva, hogy 3 év gari. mikor én kaptam a vázamat, akkor már csak annyit mondott Zsizsi, hogy 1 évig van rá garancia.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

mar egyszer lett cserelve, de mar javitott volt de mar lejart az egy ev, es amugy is a probike nem adta vissza a garilevelet....

nem 3 év van rá ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

mai nap is sikeresen indul, eltort a vazam megitn ugyanott ahol mar egyszer sikerult neki :(

ugyhogy kuka szegenynek

ez javított volt vagy garis cserés új ?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mai nap is sikeresen indul, eltort a vazam megitn ugyanott ahol mar egyszer sikerult neki :(

ugyhogy kuka szegenynek

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

ok, bocsanat. csak rövid akart lenni de nem ugy sikerült:)

pedig én elöszõr a lehetõ legrövidebben válaszoltm :)

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás

vazas tarsalgas athelyezodott a szaktopikba

ok, bocsanat. csak rövid akart lenni de nem ugy sikerült:)
Meguntam az aláírásom....

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

elkezdtem olvasni hátulról a vázas topikot és komolyan azt hittem, hogy én vagyok a hülye.
csak néztem, hogy ennyire nem lehet rossz az emlékezetem, ezt nem ott olvastam pár órája :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ebbõl toljatok le százat, hehhe
Jó a fully, azóta nem fáj a derekam.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Egy jó kis Pilsner sztrapacska kombóval neki veselkedem ennek a Moszkva tér-nek az M1-en. Úgy emlékszem tetszett anno. Ha mégsem akkor megbontok egy cigánypecsenyét is :)

Az ösztelós meg alap ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
PBG: én anno 20 éves korom körül csináltam egyszerre vagy 150 guggolást. Just for fun. Az egy dolog, hogy utána vagy három napig nem tudtam lépcsõn menni, de kb az volt az a pillanat, amikor a térdem elkezdett elromlani. Azóta a szomszéd is hallja, ha leguggolok, mert annyira recseg a térdem.

...Hacsak az ex konás Andris nem tesz valami pofátlanul kedvezõ ajánlatot, akkor leszek eléggé sznob egy Foxot megvenni. És rágarasozni azt a plusz 15 ropit a ThruAxle kialakításra meg még ugyanennyit egy új elsõ kerékre.

Kivontattuk ma a gyerekeket a Skanzenbe tadnemmel. Annyira sajnáltam szerencsétleneket a szentendrei bringaúton. Már tíz éve is szar volt, de hát szimpla bringával kit érdekel, felemelem a seggem a bukkanókon. De a gyerekek az utánfutóban nem tudják felemelni, plusz ráerõsít a hatásra a kicsi kerék is. Bocsi gyerekek...
Mondjuk ezzel együtt élvezték. Meg a lósimogatást/vonatozást is.

--Trifo

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
idegenbe nyert a Gyõr Görbicz nélkül
http://sportgeza.hu/...gyori_audi-eto/

:clap: :clap: :clap:

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Egyébként csak azért, mert holnap verseny:D.

Komló?
...akkor sör:D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
na ma megvolt életem elsõ versenye. csak úgy poénból. több szempontból megszívattam magam, de eséssel együtt is 4. lettem:)
van pár konklúzió. például, hogy maradok a justforfun tekerés mellett:D
de kipróbálásnak jó volt, viszont még mindig nem értem, mire jó az, hogy az ember úgy teker felfele, hogy kiköpi a tüdejét, lefele meg összefossa magát...
csomó ilyen volt. én csak egy kanyart néztem be,aztán kertészkedtem egy kicsit:) azért jó volt

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Büntetésbõl;):D...
Egyébként csak azért, mert holnap verseny:D.

Akkor most befûtöttél magadnak, ennyi azért kevés az izmok regenerálódásához még a legelvetemültebb edzõ szerint is :)
Sok mindent nem tudsz tenni, csak pihenni. Neten olvashatsz mindenféle hókuszpókuszt ezzel kapcsolatban, de semmi sem lesz annyira hatásos, mint a lábad pihentetése, és egy korai lefekvés, jó nagy szundítás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Nekem - mint utólag kiderült - 100ra kihúzott rebával volt összerakva.. :) És teljesen ideálisan állt benne, szóval elég sok választási lehetõség akad :)

nekem kényelmetlen ha "összecsukom" 100 ra a talast....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

a mozgas ilyenkor nem segit?
csak kimossa az izombol a tejsavat vagy micsoda is ez valojban

Nem.
Az új kutatások alapján nem a tejsav okozza a az izomlázat, hanem az izomban levõ mikroszakadások begyulladása.
http://hu.wikipedia....rg/wiki/Izomláz

A sebesség mindent megold.