Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Bobnak (vagy Bobeknek?) a zacsija érjen bokáig! Na jó, csak térdig.:):impra:

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Boldogot Kala!:szampan:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Igen, igen!
Kala!
B. SZ. K! I. É. S!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Boldogság, Kala!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
:birth: Boldog Szülinapot Kalaius
1 hónap sincs köztünk...:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

ez ilyen lavinaszeruen megy nalam:
a varosiban erosen elkopott a kerek, azt cserelnem es mivel a fek sem almaim netovabbja, meg unom, hogy hetente kell utanaallitani...
gondoltam atugrik a kerekszett es a tarcsa is az nrs-rol
de ugye a tarcsa es a telo nalam erosen egybe van gyogyulva ergo az is
a black pedig (az eg tudja honnan de) ereszti lassan az olajat az aljanal, amiota Sala egyszer megszerelte
(a poen - nincs benne olaj es megis jon valahonnan :D)
tehat telo (reba?), tarcsa (talan avid hidra?), plusz egy ds1xc/XT® szett a jelen almodozas targya
vegeredmenykeppen a varosi is alkalmas lesz terepezesre

Ha gondolod, tudok vadiúj tárcsás, V-fékes df. elsõkereket 3200 Ft-ért. (nem saját, nem reklám :) ) És egy új O-gyûrû, ami most hiányzik a csavarról, sem kerül, csak 30-40 Ft-ba :) Szóval kicsit olcsóbb, mint egy új Reba-elsõkerék-tárcsafék kombó, de persze, ha ez a szíved vágya, nem akarlak lebeszélni róla.
Én is épp most raktam össze új CC gépet, de minek? Nincs idõm se megülni... :( Bár legalább olcsó volt.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Boldog születésnapot , Kala! :tort:

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Miért akarod lecserélni? Ha csak vásárolhatnékod van, akkor sztem hagyd a telót békében :)

ez ilyen lavinaszeruen megy nalam:
a varosiban erosen elkopott a kerek, azt cserelnem es mivel a fek sem almaim netovabbja, meg unom, hogy hetente kell utanaallitani...
gondoltam atugrik a kerekszett es a tarcsa is az nrs-rol
de ugye a tarcsa es a telo nalam erosen egybe van gyogyulva ergo az is
a black pedig (az eg tudja honnan de) ereszti lassan az olajat az aljanal, amiota Sala egyszer megszerelte
(a poen - nincs benne olaj es megis jon valahonnan :D)
tehat telo (reba?), tarcsa (talan avid hidra?), plusz egy ds1xc/XT® szett a jelen almodozas targya
vegeredmenykeppen a varosi is alkalmas lesz terepezesre

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Köszöntem, Urak!
És én is kívánok Boldog 21. Szülinapot Borsinak!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sok boldogot!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
23?!
atyaeg, buek

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Isten eltessen koma.....:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Boldogot Kala! :tort:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
miért reklám meg sétálóutca célokra használják az így felszabaduló sávokat? kerékpárút kellene oda, az lenne a tuti. 1 sáv autó-1 sáv bringa. normálisan szabályozva, bunkókat bírságolni, ilyesmi...igaz, ha csak egy ideig is, de látná az ember, hogy milyen is az, ha tud biciklivel haladni akár a fõutakon is.

BKV: a részegekkel az a gond, hogy a buszsofõröknek sem az átlagéletkora, sem az átlag testalkata nem alkalmas arra, hogy leküldje az illetõt...itt is szokott lenni rendszeresen néhány, akik mindig a jó kis kõbányaival vagy valami olcsó auchanos -bräuval szállnak fel, cigit csak eloltja, nem nyomja el, köpköd a buszon, aztán amikor meg le akar szállni, akkor a 185 centijével meg dülöngél az iskolásokra meg nyugdíjasokra, amikor a busz fékez. na, az ilyenek mehetnének gyalog is, ott még a cigit se kell eloltani. erre kellene költeni, meg hogy kihozzák Budaörsre a 4es metrót minél elõbb, aztá az áruházakhoz parkolóházak a pálya mellé, és örülés van. most épülget pl. az új budaörsi városközpont a pálya mellett, de elõbb kész lesz, mint a metró...oda egy parkolóház, meg a túloldalra is a pálya mellé, a metrót kihozni kelenföldtõl meg egy buszcsomópontot összedobni, és tök jó. bevásárlóközpontok a közelben, uszoda meg sportcsarnok már van, iskola is van egy pár itt Budaörsön, kisebb-nagyobb üzletek majd lesznek...és akkor ez a része az agglomerációnak meg is van oldva.

csak hát ez túl logikus és nyugati lenne...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Ezek után viszont inkább gyaloglok, mint ezekre a sz*rokra felüljek :)

ja én is azt szoktam mostanság

igaz csak sporólásból :)

néha be kell mennem a kricsmibe ügyintézni . egy margit hid - damjanich u etap oda vissza 1200 Ft. annyiért simán gyaloglok 2x fél órát..igy is a kurva hév is egy rugó.

na blog off
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Meg akkor nem lehetne 200 millát egy ilyen kitalálással elsikkasztani :)

A mostani veréses is... Nekem is egy WC jut eszembe a bkv buszokról... Egy kis alkohol, és még a gátlás is elmúlik, és minden a helyére kerül.

Emellett a részegeket is tiltani kéne a tömegközlekedésrõl. És még sok mást is.

Ezek után viszont inkább gyaloglok, mint ezekre a sz*rokra felüljek :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

ez mekkora barom volt aki kitalalta te jo eg

volt szerencsém(?) találkozni vele párszor úgy 10-12 évvel ezelõtt

akkor is ritka nagy f.sz volt

arra kéne rájönni hogy kellõ számú biztonságos P+R parkolóval, normális szinvonalú olcsó bkv-val,(jelenleg nekem pl autózni olcsóbb mint tömegközlekedni) kerékpáros közlekedés feltételéinek javításával, meg értelmes szemléletformáló akciókkal , sokkal többet lehetne elérni...de ahhoz gondolkodni kéne...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
mintha eddig lehetett volna közlekedni. inkább azt oldanák meg, hogy gyorsabban lehessen kijutni a városból minden irányba, és rögtön nem lenne annyi dugó. meg nem a bérletárakat emelni (éljenéljen, júli 1-tõl megint), plusz fejleszteni a bkv-t és akkor TALÁN nem lenne annyi dugó. én se szívesen szállok fel a csöves mellé a szaros, ámde levegõtlen buszra, a tisztítatlan légkondis izzadságszagba, amitõl 10 erc alatt felfordul a gyomrom. inkább megyek bringával vagy kocsival. ott legalább jó a társaság és ha büdös van, csak magamat okolhatom.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Még szerencse, hogy rám nem vonatkozik a kresz :)

Nem tudom miért húzom fel ilyen híreken magamat..

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
ezen vajon mennyit gondolkoztak?