Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Sima ügy, egyedül a hátsóváltó bowdenére figyelj! :) Beszoptam vele, minden kátyunál elváltott.. :rofl:
Hagy szépen lelógni, a hajtókar úgyis lejjebb ér (lánctányér)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
BBB: mi is érdekel pontosan?

--Trifo

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

A fully vázzal nyertem még egy kupac karbantartandó forgáspontot... Ha minden jól megy, ma kerülnek rá bowdenek.

--Trifo

Az engem is érdekel, mivel és hogyan .

nekem még 1-1,5 hónap

15 éves érettségi találkozó :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nekem még 1-1,5 hónap :(

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Mikor lesz nyári szünet, hogy egy szó se essék suliról?

Tegnap elkeztem összerakni a Specit. Rém fura. A fully vázzal nyertem még egy kupac karbantartandó forgáspontot... Ha minden jól megy, ma kerülnek rá bowdenek. Ezen a ponton van bennem némi bizonytalanság a mozgó far miatt, de majd csak adja magát...

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
pl. a bunzenégõ.

blog on

tegnap reggel óta kb folyamatosan matekozom, már megvan 7 tétel a 25bõl.:D most meg megyek fizikára, hát utána szerintem csak kockaságokat fogok beszélni...:D

blog off

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
hát itt inkább kemencék, olvasztó berendezések :)

de a te ötleted sem rossz :P

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Hevítõ berendezések? Pl a nõ? :) engem jól be tud hevíteni :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Amikor a Hevítõ Berendezések nevû tantárgyamhoz írtam a beadandó tanulmányomat, rájöttem, hogy ideje visszaszokni :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Maggi!
hogy hogy használsz ékezetet? olyan fura ez így....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
csak nem akarják hozni a buzik a vázamat :(

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Szerencsés vagyok. Az elõzõ céges telephelyen rendes, mosdóval ellátott zuhanyzó. Mázlista módon az irodánkban pont a kisraktár elõtt volt a melóhelyem, szóval a bringa a hátam mögött a raktárban figyelt. Vagy kivittem a belsõ teraszra, amire bármikor ráláttam. Ötödik emeleti, csaknem vitték volna el...
Mostani irodaházban zuhanyzó van - bár kisebb, mint a régi - a raktárban át tudok öltözni és a ruháim ott hagyom, had szellõzön a hûvösben. A részlegünk irodájának egyik sarokrészét foglaltam le költözésnél leendõ és mostani "munkahelyemnek", így a bringa ott van a székem mögött letámasztva :)

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
iden 2x koltoztunk mar ide-oda az irodahazunkban, ahol eloszor voltunk, ott volt kulcsos zuhanyzo, bringa meg a folyoson figyelt. csak ugye valsag van, meg ilyenek, uh visszaadtuk az irodahaznak azt a reszt, ahol a zuhanyzo volt, a mostani folyoson meg lepni is alig lehet a raktarakbol kipakolt cuccoktol, nem hogy a bringat ott lehetne hagyni.
ennek tetejebe ma derult ki, h. a mostani kotetlen munkarendu 6 oras allasomat "atvaltoztattak" 9-f6-ig 8 oras melova, termeszetesen ugyanazert a penzert.
szal ha ott a Kanaan, akkor ez itt az ellenpolus... :(
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
csak most láttam a "legfrissebb szám" topik végét, ami törölve lett évekre visszamenõleg. tudom, hogy nem aktuális, de mi történt ott? :o

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Matt, irtam privatot!

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Akkor én a Kánaánban ülök: zárt, beléptetõrendszerrel ellátott tároló, zuhany, öltözõszekrény.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nalunk meg nem en vagyok a legbudosebb
ha bejon a kis oreg mindenes meg mindig szelloztetni kell utana.
ehhez kepest az en kis izzadtsag szagom lufasz.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
itx: Nekem napi 32-40km a bringás penzum, attól függõen, hogy a lányomat is viszem oviba, vagy nem. Idebenn csak egy mosdó van, amit legalább magamra tudok zárni. A kollégák megértõek :) A bringa elvan az udvarban, még megkötni se kell. Szerencsés vagyok :)

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
jonnek en bringaval, ha le tudnek zuhanyozni melo elott, meg ha az irodahaz uzemeltetojenek a "hova rakjam a bringamat?" kerdesre nem az lett volna a valasza, h. "le a melygarazsba, az orbode melle", ahonnan mar robogot is loptak el... amugy is vicc, h. a masik "alternativanak" szant bkv madjdnem annyiba kerul nekem 5 megallo HEV, mint 25 km vonat, amivel bejovok Piliscsabarol...
sztem politikus/"varosatya" csak olyan lehet, akinek a gerincevel egyutt az agyat is kivettek...
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Ez az Indexes cikk, hát... Atyáink megint nem nagyon gondolkodnak. Nekem monduk - mint amúgy is bringával közlekedõnek - nem sokat jelent. De sok ismerõsömnek igen.

--Trifo