Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2009. May 20. - 22:48

Posted 2009. May 20. - 22:46

..."baró fincsi" ....
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2009. May 20. - 22:21

lidl-ben van 1 literes valiliás(?) ízû mogyoró darabokkal és szõlõvel (de inkább mazsolával) baromi krémes és baromi finom:)Én Lidl-ben szoktam venni osztálytársakkal suli után, kétszázból veszek hármat, és finom. Csokis, meg epres, de legalább fûrészpor az alapanyaga...

Posted 2009. May 20. - 22:14

ha cornetto szerûre gondolsz, akkor Koralnál Rozek néven fut.ajándék Dragonball figurák
Ha valaki otthon van jégkrémekben; múlt nyáron ettem egy NAGYON finom jégkrémet. Ezüstös volt a csomagolása, alapvetõen tölcséres fagyi volt, de nem lapos volt a teteje, hanem "gombócszerû", és csokis volt, de nagyon. Csoki bevonat volt a tetején, a csokifagylalton, és a tölcsér alját csokival töltötték ki.
A kérdésem az lenne, h mi lehetett ennek a neve, és hol lehet ilyet kapni? (anno a Kecskeméti utcában vettem, de már nem tartanak ilyet)
http://bp3.blogger.c...koral_rozek.jpg
amúgy meg kérdezd meg azon a helyen, hogy tavaly melyik céggel voltak szerzõdésben

esélyes még a Ledo, Nestlé meg még biztos van néhány kevésbé ismert.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. May 20. - 22:04

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2009. May 20. - 21:52

itt Ragonese fagyit forgalmazunk, ez is nagyon finom! lehet még jobb is, mint a Cartedor. Fehérváron asszem 3 fagyizóban érhetõ el.
tegnap este elcsócsáltunk egy kis tégely (~2200ml) somlói galuskát. engem meggyõzött!
ajándék Dragonball figurák

Ha valaki otthon van jégkrémekben; múlt nyáron ettem egy NAGYON finom jégkrémet. Ezüstös volt a csomagolása, alapvetõen tölcséres fagyi volt, de nem lapos volt a teteje, hanem "gombócszerû", és csokis volt, de nagyon. Csoki bevonat volt a tetején, a csokifagylalton, és a tölcsér alját csokival töltötték ki.
A kérdésem az lenne, h mi lehetett ennek a neve, és hol lehet ilyet kapni? (anno a Kecskeméti utcában vettem, de már nem tartanak ilyet)
Posted 2009. May 20. - 21:37

hm érdekes hobbiazóta is a torkommal szívok.
ezt inkább csajok szokták gyakorolni de közülük is csak kevés tudja

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. May 20. - 21:36

Szombaton szilvás pályabejárás után én is benyomtam 1500ml jégkrémet, azóta is a torkommal szívok.itt Ragonese fagyit forgalmazunk, ez is nagyon finom! lehet még jobb is, mint a Cartedor. Fehérváron asszem 3 fagyizóban érhetõ el.
tegnap este elcsócsáltunk egy kis tégely (~2200ml) somlói galuskát. engem meggyõzött!
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. May 20. - 21:33

Maggi: az élettartam itt mennyi? Mert a GT-nél 5 év volt anno. Merthogyugye nem a te életedrõl szól ez általában, hanem a vázról.
Thez: összeraktam, most megyek majd kicsit jobban kipróbálni. De nagyon fura...
...van egy kérdésem a szerelõsben...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. May 20. - 21:30

itt Ragonese fagyit forgalmazunk, ez is nagyon finom! lehet még jobb is, mint a Cartedor. Fehérváron asszem 3 fagyizóban érhetõ el.Azért kérdeztem, mert a Bálint akar majd valamilyen jégkrémet hozatni veled, de biztos Vinyén majd mondja.
Posted 2009. May 20. - 21:23

Azért kérdeztem, mert a Bálint akar majd valamilyen jégkrémet hozatni veled, de biztos Vinyén majd mondja.jaja, még mindig jégkrém.
bár már márkát váltottam
mondjuk annak örülnék, ha elõbbre tudnék lépni. ez lesz a harmadik nyár, hogy a szamárlétra alsó fokát koptatom :/
A trek kicsi lett volna?2009-es Kona Caldera élettartam garanciaval
Posted 2009. May 20. - 20:58

Posted 2009. May 20. - 20:11

jaja, még mindig jégkrém.Még mindig a jégkrém üzletben utazol?
bár már márkát váltottam

mondjuk annak örülnék, ha elõbbre tudnék lépni. ez lesz a harmadik nyár, hogy a szamárlétra alsó fokát koptatom :/
Posted 2009. May 20. - 19:39

Posted 2009. May 20. - 17:57

de ma beugrottam netbank osz ott meg mutatja
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. May 20. - 16:38

ma kb. mindenkit utálok, aki az úton közlekedett.
Csornának meg szüksége lenne egy elkerülõ útraa 2x2 sávot pikk-pakk megbénítja néhány nyerges vontató
nem vicces sajna

mostanában volt szerencsém többször kocsival hazamenni és borzasztó. nem értem az ott lakók, hogy bírják :/
kéne egy gyõr-szombathely autóút minimum.
Posted 2009. May 20. - 16:37

Csornán 15 éve ígérik az elkerülõt:D:D:D Nem baj, a tervek megvannak;) szerintem el is költözöm ,mire nekiállnak az építésnek.ma kb. mindenkit utálok, aki az úton közlekedett.
Csornának meg szüksége lenne egy elkerülõ útraa 2x2 sávot pikk-pakk megbénítja néhány nyerges vontató
Matt: nehezen, mondjuk nem szívesen laknék a fõút környékén.
Posted 2009. May 20. - 16:34

Még mindig a jégkrém üzletben utazol?ma kb. mindenkit utálok, aki az úton közlekedett.
Posted 2009. May 20. - 16:31

Csornának meg szüksége lenne egy elkerülõ útra

Posted 2009. May 20. - 15:50

Há'hogy tartod karban, mert én csak simán megtisztogatom kívülrõl.BBB: mi is érdekel pontosan?
--Trifo
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy