Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Trifó, féláron vásárolok neked-éppen-kicsi méretû vázat! :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Trifo!
Egy megfelelõ méretû váz...esetleg? :D
Amúgy én Thomsont - is - használok. 410mm és kibír!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Van olyan nyeregcsõ, ami hosszabb, mint 400mm? Basszus, a végén a lábamból fogok levágni...

thomsonból van 410, roox 430, use/tune 420 - bár ezek elég grammosak

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Van olyan nyeregcsõ, ami hosszabb, mint 400mm? Basszus, a végén a lábamból fogok levágni...

--Trifo

Igen, van.
http://www.bike-comp...tze-420-mm.html
http://www.bike-comp...tze-410-mm.html
http://www.bike-comp...tze-430-mm.html
http://www.bike-comp...tze-500-mm.html
http://www.bike-comp...tze-420-mm.html
És még a roox-nak is van.
(de van topicja is) :)

Az apróban is van egy: http://piacter.bikem...t=221533&cat=17

A sebesség mindent megold.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

--Trifo

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Infó kéne!

Ismerõs vki ezen a "vidéken"?
http://touristicview...stein/index.htm
(Túra útvonalak szempontjából. Gyalogos-bringás útvonal egyaránt érdekelne.)

THX!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
2009-tõl minden kona váz élettartam garis....meg is kérdeztem a faktort
és igen idei :)

ma összerakom lehet lövök képet is...pofás nagyon....szép a színe :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
idei kona vázad van?
hogy van az az élettartam gari? én úgy tudtam, hogy néhány évet adnak rá.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
jajj dejó megjött a vázam :)

igényesebb, szebb mint gondoltam

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
végre valaki a Duna túloldaláról, aki nem Borsodit iszik, hanem Sopronit :P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nalam tovabbra is corona extra a favorit. mast nem is nagyon szoktam inni. itthonrol majd viszek par uveg sopronit mert azert a hazai izek na

guiness-t egyszer probaltam, nekem nagyon nem jott be. meg a barna sorok ugy altalaban
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Ilzer Superior alatt errõl van szó? kipróbálom majd, jó lenne valami jó és olcsó sör, nem ihatunk mindig drehert/beckst/stellat...:(

staro-ból van a teszkóban meg a corában is világos, de az a Le¾ák ("világosbarna", Lager), ami nem annyira jó - mintha meleg lenne a hideg sör is, egyszerre van nagyon intenzív komló és malátaíze, de nagyon lágy és "meleg sör"-ízû ahhoz, hogy egy kellemes péntek/szombat estén végig azt igyuk. nem annyira jó, meg drága is.

amit én keresek, az a Staropramen Svìtlý (Pale - ez is világos, de szerintem ez felsõ erjesztésû) névre hallgat, ilyen. istenijó, ezt ittuk Prágában szinte végig, ebbõl bármennyit, és nem üt ki egyáltalán...csak itthon nem kapni, bár itt a Szertárban elvileg csapolnak Staroprament, de az is Lezak szerintem.

igen, arról van szó. jól komlózott sör, finom, nem üt ki az sem.
staronak meg utánanézek, elvileg van kifejezetten sörbolt, ahol haccázhuszonhárom féle sört árulnak, csak közte van ez is.

na jóccakát

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Ilzer Superior alatt errõl van szó? kipróbálom majd, jó lenne valami jó és olcsó sör, nem ihatunk mindig drehert/beckst/stellat...:(

staro-ból van a teszkóban meg a corában is világos, de az a Le¾ák ("világosbarna", Lager), ami nem annyira jó - mintha meleg lenne a hideg sör is, egyszerre van nagyon intenzív komló és malátaíze, de nagyon lágy és "meleg sör"-ízû ahhoz, hogy egy kellemes péntek/szombat estén végig azt igyuk. nem annyira jó, meg drága is.

amit én keresek, az a Staropramen Svìtlý (Pale - ez is világos, de szerintem ez felsõ erjesztésû) névre hallgat, ilyen. istenijó, ezt ittuk Prágában szinte végig, ebbõl bármennyit, és nem üt ki egyáltalán...csak itthon nem kapni, bár itt a Szertárban elvileg csapolnak Staroprament, de az is Lezak szerintem.

edit: na, majd megkóstolom, jól hangzik. :) a sörboltot megköszönöm, bár ott nyilván nem két forint lesz majd, szóval csak ünnepnapokra...:D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Bálint, te mit dolgozol amúgy? rajzolsz, vagy mi ez a tervezõs dolog? mérnök talán az úr?:D

a tuborgnak van az a lepattintós nyitója, mintha konzervsör lenne vagy üveges bomba energiaital ? mert akkor az nem jó - üveges sört csak sörnyitóval nyitunk ki. kivétel ez alól a horvátoknál kapható némely sör, ami nyitható nyitóval is, de le is lehet csavarni, van benne kb. 2 menet - na, ez a praktikus.

sörbõl ami nagyon nem ízlett: miller -annyira semmilyen, hogy uhh, és még drága is. a ginisz nem rossz, de annyira nem is jó, inkább csak különleges...

ami viszont pocsék: barna és világos leffe, illetve volt még valami belga apátsági sör...a világos sörök is közelítik számomra a kellemetlen ízt, de a barna leffének komolyan szalonnaíze van. ami a szalonnánál jó, de egy sörnél nagyon rossz. Prágában sem tudtam barna sörbõl 2nél többet meginni, egyszerûen túl édeskés és kellemetlen számomra. viszont a zöld staropramen -amit itthon nem találtam ég boltban, csak világosbarnát meg barnát- az valami felülmúlhatatlan, és ott még nagyon olcsó is. kinti kozel is jó, itthon elmegy, ha olcsón kell jó sör, de nem ugyanaz, mint kint...a heineken mindenhol jó, csak túl karakteres a sokadik üveg után, bár arra meg ott a becks.

portázom:) iroda, telefon, rohangálás, szgép. tervezni nem fogok, de próbálok belelátni a munkába, technológiákba, stb.
és szeretem, mert _mindig_ van sör:D szóval van már tapasznyalat, hogy milyet vegyek és milyet ne. mivel én vagyok a beszerzõ is :D ilzer superior jó és olcsó. nagyon. tuskóban 115+ü. staropramenbõl ott mintha láttam volna világos sört. tuborgból ez a feltéphetõ volt, de ha nincs sörnyitó nálad, akkor praktikus, bár mint tudjuk, minden sörnyitó. nekem pl az övemben van:)
sörbõl csak üvegest. konzervsörnek konzervíze van:S

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Bálint, te mit dolgozol amúgy? rajzolsz, vagy mi ez a tervezõs dolog? mérnök talán az úr?:D

a tuborgnak van az a lepattintós nyitója, mintha konzervsör lenne vagy üveges bomba energiaital ? mert akkor az nem jó - üveges sört csak sörnyitóval nyitunk ki. kivétel ez alól a horvátoknál kapható némely sör, ami nyitható nyitóval is, de le is lehet csavarni, van benne kb. 2 menet - na, ez a praktikus.

sörbõl ami nagyon nem ízlett: miller -annyira semmilyen, hogy uhh, és még drága is. a ginisz nem rossz, de annyira nem is jó, inkább csak különleges...

ami viszont pocsék: barna és világos leffe, illetve volt még valami belga apátsági sör...a világos sörök is közelítik számomra a kellemetlen ízt, de a barna leffének komolyan szalonnaíze van. ami a szalonnánál jó, de egy sörnél nagyon rossz. Prágában sem tudtam barna sörbõl 2nél többet meginni, egyszerûen túl édeskés és kellemetlen számomra. viszont a zöld staropramen -amit itthon nem találtam ég boltban, csak világosbarnát meg barnát- az valami felülmúlhatatlan, és ott még nagyon olcsó is. kinti kozel is jó, itthon elmegy, ha olcsón kell jó sör, de nem ugyanaz, mint kint...a heineken mindenhol jó, csak túl karakteres a sokadik üveg után, bár arra meg ott a becks.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

itt Ragonese fagyit forgalmazunk, ez is nagyon finom!

mi terveztünk nekik (fagyasztott cukrászati termék üzem) és néha kaptunk profiterolt. az se rossz. :)

én sört iszok, négyet

..."baró fincsi" ....

egy sör nem sör...:)
tuborg green is elég jó. plusz okos nyitója

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Vienettára régebben rá voltam kattanva... aztán egyszer elkezdtem tõle undorodni, azóta rá sem néztem.

Rádió1 Kukorit ki hallgatta ma reggel? Szerepeltem!:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en multkor betoltam egy vienettat. na az jo volt :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én meg idén még nem ettem egy gombóc fagyit sem.

viszont amióta az iwiw-et bütyköltél valamelyik nap, azóta sz*r, de nagyon.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

ha cornetto szerûre gondolsz, akkor Koralnál Rozek néven fut.
http://bp3.blogger.c...koral_rozek.jpg
amúgy meg kérdezd meg azon a helyen, hogy tavaly melyik céggel voltak szerzõdésben ;)
esélyes még a Ledo, Nestlé meg még biztos van néhány kevésbé ismert.

sajna nem :( nem ilyen csavart, vagy lapostetõs :) de ez jó 5let, betipli boltba