Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

A véleményetek szerint jöjjek össze egy lánnyal akkor is, ha nem vagyok szerelmes, de õ meg oda van értem?

Ez kérdés?
De komolyan...
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Hát gondolkoztam rajta, hogy el kellene neki mondani, mert nem akarom, hogy koppanjon. :)

Mondták azt is, jöjjek össze vele, aztán majd beleszeretek.
?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
dik.
ott a pont.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
+1
légy õszinte. ha beléd van esve úgyis akar majd így is.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

A véleményetek szerint jöjjek össze egy lánnyal akkor is, ha nem vagyok szerelmes, de õ meg oda van értem? Semmi baj nincs vele, csak nem vagyok szerelmes... :(

Jorci! Lejöttek, de valamelyik megáll pár másodperc múlva! Mi a baj?

dugáshoz nem kell szerelmesnek lenni

lehetõséget kihagyni meg büntetendõ

csak ne ringasd álmokba. legyen vele tisztába ez ennyi, tudja mi a dolga oszt jónapot. de tudjon róla hogy nem fogsz beleszeretni bármilyen jól mélytorkozik is :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
A véleményetek szerint jöjjek össze egy lánnyal akkor is, ha nem vagyok szerelmes, de õ meg oda van értem? Semmi baj nincs vele, csak nem vagyok szerelmes... :(

Jorci! Lejöttek, de valamelyik megáll pár másodperc múlva! Mi a baj?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tam: van egy ilyen kiadvány most a középiskolásoknak, hogy fesztiválkatalógus, abban minden második oldalon elõkerül a "glastonbury sár/dagonya" kifejezés. :D

alapvetõen a dance/elektronikus muzsikát is szeretem, meg a többit is. pendulum meg prodigy pl. érdekel, offspring is jó, csak hogy párat említsek...:D

Bálint: most átalakítják a nagyszínpadokat (nincs pénzük a válság miatt..:D), és lesz egy magyar, egy külföldi meg egy világzenei, plusz ha jól tudom partyaréna meg kisebb színpadok. szóval a nagy külföldi zenekarok szerintem nem igazán fognak ütközni, inkább a magyarokkal csak...de azért egy kispál vagy egy TCS koncert mégse a szigeten az igazi fílling.:)

VOLT meg Hegyalja is játszana, ha szeretném a zúzós zenét. de nem szeretem annyira. EFOTT haverokkal buli lenne, de õket nem igazán érdekli...

azért nehéz a döntés, mert a diákkedvezmény miatt árban közel ugyanannyira jönne ki a dolog (jó, a sziget drágább kicsit), mindkettõ érdekel, mindkettõre lenne társaság, de a balatonsound ottalvós az legalább kultúrált, a sziget meg pár nap után láger-fíling, ahogy láttam tavaly, cserébe nem kell utazni...minden hajnalban hazajönni meg azért érdekes dolog. de szerintem sziget lesz.:)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Telefonszámmal, hogy egyenlíthesse a leány a "tartozását" :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
http://szimpatikus.b...dekozo_biciklis

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

sose voltam meg szigeten, szal en ilyen aprosagokat nem tudhatok. :)

es aki angliaban el, annak a por feludules. [az azt jelenti hogy nem szakad az eso. alap fesztivali kellek idekint a gumicsizma. keressetek ra hogy Glastonbury ;)]

egyszer voltam, kösz, elég volt:)
azért nem lenne felüdülés a por. por alatt azt értsd, hogy nem kapsz levegõt és csikorog a fogad alatt:)
gumicsizmafeszt meg alapjó. dagonya:)
szigeten az a durva, hogy 3.-4. nap könyékén kezd olyan lenni, mint valami csövestábor, ebben fõleg a franciák járnak élen:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Thez, mindegy milyet veszel, mindketto jo nekem!
(Honap mulva kb?)

:D

Jajmár.. ezt hosszú idõre tervezem :rofl:
De komolyan! Legszebb bringa :) És városi, mindenes... Kell :)

Balaton sound kéne, de semmi pénz:(

Ellenben a német úriember elvileg ma postára adta a csomagom. Kiváncsi vagyok :) DHL plusz magyar póóóósta. Lehet tenni a tippeket, megkapom-e egyántalán :rofl:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ottaludni nem szeretnek a szigeten, nem vagyok mar gimnazista :D

csak az vonz, hogy egy par nap alatt lathatnek egy csomo olyan egyuttest akiket meg sosem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
http://www.pannoniaf...l.hu/zenekarok/

Elsõ nap TCS
utolsó nap HS7, PUF, Quimby
ponty a kedvencek és
4 nap csak 2600!!

és naná, h esélytelen, hogy ott legyek :(

Sziget is jó, ha csak 1-2 napra mész ki, annál többet 20 éves kor felett nehéz elviselni :)
1-2 éve voltam kinn 10 napot, ajjajajj, a végére kezdtem koncentrációs tábor fílinget érezni :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
sose voltam meg szigeten, szal en ilyen aprosagokat nem tudhatok. :)

es aki angliaban el, annak a por feludules. [az azt jelenti hogy nem szakad az eso. alap fesztivali kellek idekint a gumicsizma. keressetek ra hogy Glastonbury ;)]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
VOLT is kicsit már kinõtte magát szerintem.
részemrõl Bakony meg Ozora. ha lesz pénzem :o

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

balaton sound az ahogy nezem csak dance zene, a szigeten meg lesz egy kicsi minden. szal ezt inkabb az donti el hogy kire vagy kivancis nem?

szamomra nem lenne kerdes hogy sziget, van egy csomo fellepo akit megneznek. pendulum!

szigten a hangosítás röviden fos. tavaly vagy elõtte volt pendulum, iszonyat élvezhetetlen volt. viszont ha egy nap van két jó fellépõ, azok garantáltan egyszerre zenélnek:)
ami jó lesz, az a VOLT. és a jegyárak sem annyira magasak, mint szigeten. plusz talán akkora por sem lesz.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
balaton sound az ahogy nezem csak dance zene, a szigeten meg lesz egy kicsi minden. szal ezt inkabb az donti el hogy kire vagy kivancis nem?

szamomra nem lenne kerdes hogy sziget, van egy csomo fellepo akit megneznek. pendulum!

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
milyen típusú GPS? a garminosok nagyon korrekten megcsinálták azt, amit odavittünk (suli gps-e, meg egyik ismerõsömé), de azok mondjuk túragps-ek voltak...hardveres a gond, vagy szoftveres? mert a szoftverest sok esetben meg lehet otthon oldani, rengeteg ilyen fórum van - én pl. most tettem fel egy mio moov-ra windowst. van rajta passziánsz, tankos játék, worms, iGo8, diktafon, word, minden...:D

más: sziget hazajövõs vagy balatonsound sátrazós? nem tudom eldönteni, de muszáj lenne...(meló miatt...)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Ismer valamelyikõtök megbízható GPS-készülék szervízt Dél-Budán/Újbudán vagy környékén?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Thez, mindegy milyet veszel, mindketto jo nekem!
(Honap mulva kb?)

:D

owned. :D

a zodseg ami tesomnak van na az nagy kiralysag. [langster]

vegyel olyat ha talalsz meg.

RAUH-Welt
B E G R I F F