Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
komolyan, én sokszor félek, hogy valami kis nyomorék elcsap a ballagásra kapott robogóval, recsegõvel

fõleg amikor rajzás van, és tízen(!!!) egymás mögött mennek a kormányra simulva 50-nel, mert ugye menõ meg ez tetszik a tinipicsáknak
meg az a hang...áh.

a nagymotorosok azért tényleg más kategória...

amúgy mitbánomén, hogy van motorja. de ne arra használja, hogy ebben a kis koszfészek városban köröz eszetlenül, közben meg szétrecsegi az agyam. a "nagyok" legalább mennek városról városra nem itt menõznek.

és van mit tenni? nincs. nem is vagy ember, ha nem vagy motorizálva (néhányuk szerint). tökmindegy: babetta, harley, elektromos bicikli...csak ne kelljen tekerni vagy jegyet lyukasztani rajta. vagy azt mondani neki, hogy "gyí".

(aki meg 18 alatt ökör, 18 felett is az marad)

Izomtéridõninja-geológus!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Tig: értettem én, azokat én se szeretem...:) mondjuk jó lenne egy közlekedni!, de itt nálunk minden menõgyerek ilyen kávédarálóval húzza neki vagy 50es derbivel vagy miaz, ameddig lehet, aztán meglepõdik, ha véletlen kinyomom mögötte a kuplungot 45nél, és adok neki egy tisztes gázfröccsöt, hogy húzodjon már le lesszíves, és ne az út közepén szambázzon. és akkor van nekik ilyen klubjuk, hogy Budaörs Riders, és õk akkor most nagyonkemények...igaz, hogy arra nem képeses, hogy normálisan meghúzzák a tuningkipufogón a csavart...nem egyszer kolbászol a fõúton egy marék robogós HMCS, mert elhagytak valamit a robogóról...

eleve nem is értem, hogy 18 alatt miért adnak bárkinek bármiféle papírt, amivel közúton közlekedhet...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ma is elengedtem egy nagymotorost, valami CBR-rel ment, lehuzodtam kicsit hogy beferjen a savban mellem mert jott szembe neki a jardasziget. meg is koszonte.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

hajj hé de húzz rá egyet, hajj hé de húzz rá egyet minden áldott reggel...;)

a nagymotorosok normálisak, õk már eléggé felnõttek a közlekedéshez. és ide tartozik a 600as robogók is, azok már elég termetesek.:D

viszont Érd mondjon le!:D érettségirõl hazafele a vörösmartytól az m7-felhajtóig egy murvával megrakott, csotrogány dízel ment elõttem. ha közel megyek - hullik a motorházra a murva. ha távol - kapom a füstöt telibe. elõzni persze nem lehet, mert forgalom van - ahol meg nincs, ott vagy a betonpumpa, vagy a kukásautó foglalja el a másik sávot. élmény volt, na..:)

az óriásrobogós is egy érdekes állatfaj, de én a szir szar pöcsköszörükkel közlekedõkre gondoltam
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
hajj hé de húzz rá egyet, hajj hé de húzz rá egyet minden áldott reggel...;)

a nagymotorosok normálisak, õk már eléggé felnõttek a közlekedéshez. és ide tartozik a 600as robogók is, azok már elég termetesek.:D

viszont Érd mondjon le!:D érettségirõl hazafele a vörösmartytól az m7-felhajtóig egy murvával megrakott, csotrogány dízel ment elõttem. ha közel megyek - hullik a motorházra a murva. ha távol - kapom a füstöt telibe. elõzni persze nem lehet, mert forgalom van - ahol meg nincs, ott vagy a betonpumpa, vagy a kukásautó foglalja el a másik sávot. élmény volt, na..:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
csorag a nyál odalent phiuk?:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Tényleg, mi ujság a lányoddal? : )

óóó, a kis Dórika :sóhaj:
:ok2:

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Meg vannak,akik egyáltalán nem érettek.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Inkább Dunaérettek nem? Mint a nem idénbarnultak...

Jány amúgy megvan. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

rob,
az azért túl általános, hogy minden robogós fasz. leginkább a tini-robikapások a parasztok, amennyire én tapasztalom.:)

meg az 50ccm-es kis parajok is monnyanak le a recsegõjükkel.

keveset jársz a fõvárosban

minden robogós érett egy lõszerre
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
rob,
az azért túl általános, hogy minden robogós fasz. leginkább a tini-robikapások a parasztok, amennyire én tapasztalom.:)

meg az 50ccm-es kis parajok is monnyanak le a recsegõjükkel.

Bikertigger:
hát az igaz.
meg autós szemszögbõl sem tudom nézni a dolgot.
pont elég amikor bicajjal vagyok és akkor kötsögök.

mondjuk a motorokat alapból nem csípem:)
de egy jó kis csopper jöhetne. az nem a sztrít részingrõl szól. vagyis gondolom.

Izomtéridõninja-geológus!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
RST-é asszem azonos, ha a villával a hónod alatt beslattyogsz egy boltba, egészen biztosan tudnak keresni. Ha nem, keresünk :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Plíz help! Ki tud valaki segíteni egy pár V-féktüskével Manitou Blackhez (~2003 Elite 80/100) ? Villát cseréltem a városi gépemben, és menet közben jöttem rá, hogy nem tudom felrakni rá a féket.
Vagy legalább, hogy hol lehet ilyet gyorsan szerezni?
--Trifo

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

rob!

Ki más lett volna, aki a körúton ma kb 16 óra felé egy Shimonos fókával lehúzódik a középen rongyoló bringás elõl!
Itt is kössz!

üdv, a piros száguldó! :)

igen, igyekszem figyelni a bringásokra és a motorosokra is. csak a robogósokat nem szeretem, azok aggresszivek és ez ellenszenvet vált ki belõlem. a nagymotorosok és a bringások megköszönik a figyelmességet, a robogósok meg természetesnek veszik. azokra inkább ráhúzom, ha lehet...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Korábbi évadok zenéit az imdb-n is meg lehetett találni, én is "kivoltam", hogy csak lassabban találok rá a keresett dalokra. :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Gondoltam a Scrubs wikipédia oldaláról azért csak-csak eljutsz a célhoz... ;)
"In idem flumen bis non descendimus"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ez sem az igazi, de megtaláltam közben
http://en.wikipedia....i/My_Hard_Labor

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

hol találom meg, hogy a scrubs s07e02-ben milyen számok mennek?
google nem segit

A Google csak a világ egyik fele - a másik a Wikipédia... ;)
http://en.wikipedia....rubs_(TV_series)
"In idem flumen bis non descendimus"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hol találom meg, hogy a scrubs s07e02-ben milyen számok mennek?
google nem segit

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Így volt.

"America under attack"
Valaki(k) nagyon "szeret(nek)" bennünket ma...

"Attomot nekik!":shit: