Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2011. július 02. - 10:49

Írta 2011. július 02. - 10:27

Írta 2011. július 02. - 10:18

"bar gondolom a megdontott csajok szamat, meretet es technikajat mindenki nagyon varja mar olvasni, szoval hajra (vagy csak figyelmetlen voltam es kihagytam? ezesetben priviben meg kepet is kuldhetsz roluk)!"
Ha ez nekem szól, akkor elég emberes méretû zöldség. Speciel az egyik nálam alvó csaj eddigi rövid életem legértelmesebb nõje, szóval szó sincs döntögetésrõl...
Írta 2011. július 02. - 07:39

kedves környéken van. kicsit mintha visszamennél az idõben 10 évet. maga kaszó akkora település, hogy alig érsz be, máris túlmentél rajta. kb. 30 ház (erdészházak) meg egy kisbolt.viszont ide kéne menni szabira
Bemutatkozás | kaszort.hu | Kaszó, bemutatkozás, somogy, erdõgazdaság, üdülõ, üdülõkomplexum, vadászház, turista, vadász, erdei vasút, túrázás, kerékpározás,
arra figyelj, hogy ne Ironman idején menjetek, mert az a "csúcsidõszak" és minden drágább és minden foglalt kb.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. július 02. - 00:47

3400m pedig Granadából, Pico de Veleta.
Pico de Veleta
Na itt kifordul majd a szemed:)

Gyere le délre (Mecsek)

Írta 2011. július 02. - 00:19

Nyilván nem folpackba csomagolva 'sszuk fel a repülõre
Egyébként a helyek között buszozunk, és OTT bringázunk. A doboz pedig két kartondoboz összetákolva, az alján görgõkkel. Kivisszük, madridban szétkapjuk ,felkötözzük a bagaboo-ra a bicókat (dobozt ott hagyjuk) és úgy közlekedünk a helyek között. Aztán ahol Apum lakik (Badajoz) szerzünk megint dobozokat és csinálunk új szállítót.
Pico de Veleta
Szimpatikus emelkedõ.

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. július 01. - 23:57

Ez így jól hangzik, de elõzõ hozzászólásodban ott volt a bringaszállító doboz.
Nyilván nem folpackba csomagolva 'sszuk fel a repülõre

http://www.climbbybi...MountainID=4755
Írta 2011. július 01. - 23:50

3400m-re, kerékpárral.
Madrid-Cordoba-Granada-Sevilla-Badajoz-Madrid
Vasárnap megyünk, 20án jövünk haza.
Ez így jól hangzik, de elõzõ hozzászólásodban ott volt a bringaszállító doboz.

Írta 2011. július 01. - 23:46

Készülsz valahova?
3400m-re, kerékpárral.

Vasárnap megyünk, 20án jövünk haza.
Írta 2011. július 01. - 23:40

btw: Egyik szomszéd gyakorlatilag nincs ott, a másik pedig egy MILF a 14éves lányával
Ablakok letisztítva-alapozva-csiszolva-festve, bringaszállító doboz kész
JA és mindez a rendõrkapitányság mellett...
Készülsz valahova?
Írta 2011. július 01. - 22:53

a fesztivalok menok egy bizonyos korig. fesztivalozni meno, azt jelenti, hogy nem kell dolgoznod esvagy apuci fizeti neked. (elore bocs, azokrol beszelek akiknek errol szol a nyar)
fesztivalrol igy blogolni nem meno, mert vagy tul rovid ahhoz, hogy irigykedjek, vagy tul hosszu es idegesit.
bar gondolom a megdontott csajok szamat, meretet es technikajat mindenki nagyon varja mar olvasni, szoval hajra (vagy csak figyelmetlen voltam es kihagytam? ezesetben priviben meg kepet is kuldhetsz roluk)!
Úgy látszik ez a stílus ragadós.
Csomóan csinálják a cégnél hogy végigmelózzák a nyarat, kivéve amikor nem, mert akkor fesztiváloznak. Dolgoznak a szórakozásukért és ez teljesen rendben is van szerintem. Fesztivál nem a megdöntött csajokról szól, azt bármikor lehet de xy koncert nincs bármikor.
De Augusztusban Sziget 1 napra

btw: Egyik szomszéd gyakorlatilag nincs ott, a másik pedig egy MILF a 14éves lányával

Írta 2011. július 01. - 22:47

akkora bögyös egy nö

Szabi idöm alatt kaptunk egy 1 millás reklamációt. 2 hét és jött is a másik fönök.
Írta 2011. július 01. - 22:41

Nekem aztán nem, én egyszerûen nem megyek oda és kész, részemrõl ennyi a történet. Akiknek tetszik, menjenek és boldogítsák egymást.
Ha jól sejtem, akkor tavaly te csak egy bizonyos koncert miatt mentél, nem?
ja 1re, de mentem volna többre is, csak pénzem nem volt rá.
így sátrazni dagonyálni nem költöznék ki, de akinek jól esik tegye.
SOAD novarockon tervben volt nekünk is , csak aztán a büdzsé itt is közbeszólt.
viszont ide kéne menni szabira

http://www.kaszort.h...az/bemutatkozas
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. július 01. - 21:51

bar gondolom a megdontott csajok szamat, meretet es technikajat mindenki nagyon varja mar olvasni, szoval hajra (vagy csak figyelmetlen voltam es kihagytam? ezesetben priviben meg kepet is kuldhetsz roluk)!
nem olyan családból származom én:)
Idén ez volt az elsõ és az ucssó feszt, még 1-2 konci max.
a NovaRock meg jó ötlet.
Írta 2011. július 01. - 21:43

fesztivalrol igy blogolni nem meno, mert vagy tul rovid ahhoz, hogy irigykedjek, vagy tul hosszu es idegesit.
Írta 2011. július 01. - 21:13

én idén eddig csak Orfûn voltam, végig teljes extázisban, az emberek meg általában kedvesek:)
sõt sámároltam egy full ismeretlen csajjal a tömegben:)

na off.
vége ma 3 nap után bátorkodtam úgy elindulni tekerni hogy talán nem ázok rommá
jó is volt, holnap Mecsek:P
turbóbol valami hangszert kellene építeni
vagy ilyen uszodai hajszárítót
Írta 2011. július 01. - 21:10

Vagy egy komplett autó

Írta 2011. július 01. - 21:06

csinalj szivattyut a turbobol :-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. július 01. - 20:50

Írta 2011. július 01. - 20:47