Én 2008-ban voltam. Majd kinövöd te is
ps.:
21 leszek, nem érzem, hogy a playlistemrõl a rockzene valaha is eltûnne. Már vagy 10 éve minimum ott van. Amúgy (majdnem) mindent meghallgatok (kivéve az elektronikusok 90%-a, azokat nem tartom zenének).
Én 2008-ban voltam. Majd kinövöd te is
ps.:
aki neadjisten késztetést érez arra, hogy csincsillát tartson az szóljon és viheti kilóra.
esetleg cukkermániás tinisunabarátnõk között is jó lenne ha valaki tudná terjeszteni
Én 2008-ban voltam. Majd kinövöd te isTényleg ha már itt tartunk rockmaratonra csak én megyek innen, vagy más is?
áttétel nem lényeg, úgyis módosulna. haveri körben úgyis több cx bringa kéne, aztán gondoltam beajánlom valakinek alapnak, ha valóban cx lenne...Nekem inkább átalakított trekkingnek tûnik. CX-re egyébként ez nem nagy áttét?
a specialized karbon villámon is van itt csavar, pedig az gyárilag cyclocross bringába tûztékNekem van egy szinte teljesen ugyanilyen vázam, az egy túrakerékpár volt (az elsõ villán, félúton látható csavarok szerintem elõre szerelhetõ csomagtartóhoz vannak, semmi esetre sem cx követelmény)
valószínû igazad van. akkor felejtõsSzerintem hosszú a láncvillája cx-nek.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
es ha valaki nem tudna mi az, akkor itt egy remek pelda a leereszkedo stilusra.
#enistrendiakaroklenni
Afene! Tudtam hogy menni kellett volna! Akartam is, de lebeszéltem magam, mondván értelmes csajt ott úgyse lehet találni! :/Speciel az egyik nálam alvó csaj eddigi rövid életem legértelmesebb nõje, szóval szó sincs döntögetésrõl...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
ez valóban CX váz lehet vagy csak trekingbõl mondvacsinált cx?
nincs róla normális kép, hogy el tudjam dönteni
Dancelli cyclocross ss « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
ó baz, gondoltam felvágok, hogy ismerem a helyet, erre Te is oda "jársz haza"
más:
ez valóban CX váz lehet vagy csak trekingbõl mondvacsinált cx?
nincs róla normális kép, hogy el tudjam dönteni
Dancelli cyclocross ss « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
A sebesség mindent megold.
ó baz, gondoltam felvágok, hogy ismerem a helyet, erre Te is oda "jársz haza"kösz
tudom mekkora, 2 hetente átmegyek (nagykanizsa nagyatád közt arra visz a gps áldom az eszét )
ha nem nagyon kell rohanni szoktam is fotózgatni az erdõben.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
kedves környéken van. kicsit mintha visszamennél az idõben 10 évet. maga kaszó akkora település, hogy alig érsz be, máris túlmentél rajta. kb. 30 ház (erdészházak) meg egy kisbolt.
arra figyelj, hogy ne Ironman idején menjetek, mert az a "csúcsidõszak" és minden drágább és minden foglalt kb.