ma én is korán keltem (értsd: 7 órakor.

). papíron is az állt, hogy 7:45-kor lesz a nyitóértekezlet, vagy mi. odamegyek 7:40-re, sehol senki, a teremben se. oké, mondom várok. 7:50-kor jönnek az iskola "konferenciatermébõl" a többiek, hogy hát igen, fél8-kor volt. ofõ is lecsesz, hogy miért nem kerestem õket (csak 3x hívtam mobilon õt is, és õ is háromnegyed8-at mondott tegnap)...mint kiderült, a bizottság elnöke ilyen komfortos úriember, és õ feltétlen a legjobban klimatizált teremben akart beszélni. kapja be.
trifo: pontosan. minimális mûszaki érzékkel és precizitással elég sok mindent meg lehet szerelni/csinálni..
amióta itthon vagyok (off: érettségiszünet:D), nekem a kertvárosi élet szépségei tûntek fel. ugye közben lakom, nulla forgalom...
reggel escalade meg a SUV-ok kihajtanak, mintha kamionok lennének. utána délelõtt a környéken mindig valaki füvet nyír - újabban néha fát vágnak, és az utca végén a két építkezésnél is most kerültek elõ a légkalapácsok, ütvefûrók. szomszéd kiskölök a trambulinon sikoltoznak egész délelõtt. délután az amerikai családok (van vagy 3-4 biztos) az utcán traccspartit rendeznek, persze angolul beszélnek. kiskölkök eközben a mûanyag kerekû görkorikkal/gördeszkákkal zajonganak, vagy a kis oldalkerekest tekerik, de úgy, hogy folyamatosan csöngetnek. opcionálisan valami szörnyûûû amerikai mondókát énekelnek, lehetõleg a ház elõtt. aztán jön haza szépen a nép, mindenki megosztja a másikkal a napját, és nekiáll valamit tenni-venni a kertben - opcionálisan a hátsó szomszéd (nem tûnik jó szülõnek) leüvölti a kölke fejét, hogy már megint bekakált a pelusba, vagy a másik szomszéd üvöltözik a kislányával, hogy mi a fészker francért kell folyton rohangálni meg a medencébe kaját dobálni meg a kólát beleönteni, esetleg bepisilni. átlag 6-7 éves gyerekekrõl van szó, minden esetben. ja, és egyik szülõ se figyel igazán a gyerekére - aki kocsival jár, annak rémálom a rutinozás az utcában.
alapvetõen szeretem a kiskölköket, két-hármat még ki is bírok, meg el tudom szórakoztatni õket, ha vendégek jönnek...de hogy már harmadik hete ez a csapat (kb. 10-12 kiskölök van az utcában) gyerek mekkora lármát tud csapni - és egyszerûen nem fogynak ki a szuszból...