Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

az otleted szinte tokeletes, de mondjuk legyen vhol ugy onalloan az erdo kozepen az a panzio, h szomszed se legyen.

koldusszállás nevezetû hely a gerecsében(egy panzió), valahol a kék túraúton, vértestolna és tatabánya között.
aszfaltos út vezet be, két sorombón kell átmászni, szomszéd nincs, a legközelebbi erdészház is 20-25 perc bicóra van.:)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Falun köszörül a szomszéd, meg szemetelnek a házad elõtt és valamit mindig bütykölni kell, de legalábbis füvet nyírni. A tökéletes megoldás egy vidéki kis panzió, teljes ellátással, sofõrös limóval. :D

szerintem tudok jobbat:
egy saját sziget, alaptartozékként fûszoknyás lányokkal...
teljes személyzet, magánrepülõ, yacht...:D

itt is van amikor az ablak alatt p_fázik a sok partyarc, meg részegek, emg ordítanak...ez van este/hajnalban...
délelõtt, napközben meg a játszótéren ordít a gyerek, rájuk pedig az anyjuk visít.
ez van.:)

én meg 10 perce keltem, pedig annyira nem tehetem meg...:)

Izomtéridõninja-geológus!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en meg hajnali 9:56kor keltem mert megtehetem. a tegnapi najtrajd utan meg igy is alig tudok mozogni, gondolkodok rajta hogy nem megyek dolgozni ugy egyaltalan. es kulonben is megjottek a kontrollerek a xbox-hoz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

Falun köszörül a szomszéd, meg szemetelnek a házad elõtt és valamit mindig bütykölni kell, de legalábbis füvet nyírni. A tökéletes megoldás egy vidéki kis panzió, teljes ellátással, sofõrös limóval. :D

na jo, a flex tenyleg szol neha a szomszedban, badogos :D

az otleted szinte tokeletes, de mondjuk legyen vhol ugy onalloan az erdo kozepen az a panzio, h szomszed se legyen.

trifo: nalunk anyamek evekig tanultak mikor elkoltoztem otthonrol, h a wc papirt hogyan kell a tartora feltenni... en oszinten szolva nem is ertem hogyan tudnak igy emberek eleteket leelni ennyi muszaki erzek nelkul. :chin:

faval meg elbarkacsolok, de bringan sok dolog van amit ugy "erzesre" kell beloni.

OFF
(a software szivast nalam ma epp a mysql szerver jogosultsagainak beallitasa jelentette, sejtem milyen lehet IBM)
ON
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ma én is korán keltem (értsd: 7 órakor.:D). papíron is az állt, hogy 7:45-kor lesz a nyitóértekezlet, vagy mi. odamegyek 7:40-re, sehol senki, a teremben se. oké, mondom várok. 7:50-kor jönnek az iskola "konferenciatermébõl" a többiek, hogy hát igen, fél8-kor volt. ofõ is lecsesz, hogy miért nem kerestem õket (csak 3x hívtam mobilon õt is, és õ is háromnegyed8-at mondott tegnap)...mint kiderült, a bizottság elnöke ilyen komfortos úriember, és õ feltétlen a legjobban klimatizált teremben akart beszélni. kapja be.

trifo: pontosan. minimális mûszaki érzékkel és precizitással elég sok mindent meg lehet szerelni/csinálni..

amióta itthon vagyok (off: érettségiszünet:D), nekem a kertvárosi élet szépségei tûntek fel. ugye közben lakom, nulla forgalom...

reggel escalade meg a SUV-ok kihajtanak, mintha kamionok lennének. utána délelõtt a környéken mindig valaki füvet nyír - újabban néha fát vágnak, és az utca végén a két építkezésnél is most kerültek elõ a légkalapácsok, ütvefûrók. szomszéd kiskölök a trambulinon sikoltoznak egész délelõtt. délután az amerikai családok (van vagy 3-4 biztos) az utcán traccspartit rendeznek, persze angolul beszélnek. kiskölkök eközben a mûanyag kerekû görkorikkal/gördeszkákkal zajonganak, vagy a kis oldalkerekest tekerik, de úgy, hogy folyamatosan csöngetnek. opcionálisan valami szörnyûûû amerikai mondókát énekelnek, lehetõleg a ház elõtt. aztán jön haza szépen a nép, mindenki megosztja a másikkal a napját, és nekiáll valamit tenni-venni a kertben - opcionálisan a hátsó szomszéd (nem tûnik jó szülõnek) leüvölti a kölke fejét, hogy már megint bekakált a pelusba, vagy a másik szomszéd üvöltözik a kislányával, hogy mi a fészker francért kell folyton rohangálni meg a medencébe kaját dobálni meg a kólát beleönteni, esetleg bepisilni. átlag 6-7 éves gyerekekrõl van szó, minden esetben. ja, és egyik szülõ se figyel igazán a gyerekére - aki kocsival jár, annak rémálom a rutinozás az utcában.

alapvetõen szeretem a kiskölköket, két-hármat még ki is bírok, meg el tudom szórakoztatni õket, ha vendégek jönnek...de hogy már harmadik hete ez a csapat (kb. 10-12 kiskölök van az utcában) gyerek mekkora lármát tud csapni - és egyszerûen nem fogynak ki a szuszból...:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Matt: megzavartak reggel 8kor az alukálásban? Háromra együttérzünk! :) :P

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
itx: józan ész + precizitás sokmindent megold. Ha nem, akkor a kézikönyv segít. Ha IBM szoftverrõl van szó, akkor sokszor egyik se.

A minap összetalálkoztam egy bringaboltban egy régi osztálytársnõmmel, meg férjével, gyerekekkel. A gyerek bringáját vitték be, hogy állítsák át az ülést. Annyira nehezen tudom elhinni, hogy vannak hímek, akik egy tetves csavar meglazítására és meghúzására képtelenek...

--Trifo

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
ki kell koltozni falura... max a kutyak ugatnak, meg van par baromfi par hazzal odebb... de hiltijuk vagy hifitornyuk nincs szerencsere.

mas: eddig is tisztelettel vegyes felelemmel tekintettem a bringaszerelokre, ezutan meginkabb felnezek rajuk.
elso valtot csereltem, es neha a dolog leginkabb a zongorahangolasra emlekeztetett.. :D
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
miért kell minden reggel fél hattól a "térfigyelõ kameráknak" az erkélyünk alatt dorbézolni,verni a bolt ajtaját,hogy mikor nyit és az egész élettörténetét elmesélni...továbbá a felettünk lakó ifju zsenipalántának roma mulatós muzsikával ébresztenie a népet...és miért kell ordítozással kezdeni minden napot a szomszédban,körülöttünk lévõ nem napon barnult egyéneknek...ez csak egy átlagos reggel,5:30-tól 8:30-ig kb...

:love: I LOVE MISKOLC-AVAS :thunder:

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ooo a panel szepsegei!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Miért kell reggel 8kor hiltivel fúrni/vésni/bontani a házat?!
:blowup: :rocketman

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
3B:
Például :D Néhány variációja/hibridje kimondottan gyönyörû és valószerûtlen színekben pompázik a virágzás szakaszában :)

És ugye rokonát,a rózsát rengetegen szeretik a kertjükben...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ugy van
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Grat! :) mázlista vagy hallod...én azt hiszem, hogy a jó húzásban reménykedem - a magyar tételeink nagyon pocsékok...a töri jó, fizika meg nem probléma.

merre mész tovább?

Az iskolás topikba?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Srácok én túl vagyok az érettségin ;)
Ma megkaptam a bizonyítványom így elmondhatom hogy LEÉRETTSÉGIZTEM !
Örülés van.

Grat! :) mázlista vagy hallod...én azt hiszem, hogy a jó húzásban reménykedem - a magyar tételeink nagyon pocsékok...a töri jó, fizika meg nem probléma.

merre mész tovább?

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Srácok én túl vagyok az érettségin ;)
Ma megkaptam a bizonyítványom így elmondhatom hogy LEÉRETTSÉGIZTEM !
Örülés van.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Azért mindet ne :D

Feltöltött kép ??
:D

Az apeh-hez milyen meghatalmazás szükséges? EZ jó lehet?

Grat,Mester!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nyiss egy topikot neki

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Van valahol országútis topic a megmozdulásokban? Nekem nem sikerült megtalálnom, az ob-t raknám be valahova.

A sebesség mindent megold.