Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Eurosport 2 Live-on DH verseny megy.
Ott virágozz, ahova elültettek!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
st moritz-tól 3kmre leszek. Zöld tavak a völgyben, mellette meg havas hegycsúcsok .) legalábbis a képeken... Kezdek beparni,de remélem jól sül el. Ha erre jártok szóljatok! Livignotól is csak 30km.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts

fura érzés itthagyni mindenkit, mindent...
szurkoljatok, hogy minden jól menjen.

képeslapot ilyesmiket külgy' azért:D
meg tapasztalatot írd le, hogy tényleg érdemes-e hátrahagyni ezt az egészet. bár sejtem, hogy igen.:)

nekem meg jövõ héten szurkoljék teljes erõbedobással aki teheti:
alkalmazott földtan, környezetföldtan, Magyarország földtana vizsgák. volna hajam, már nem lenne.

Izomtéridõninja-geológus!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Matt hol leszel svájcban?

amugy ez a novak gyerek jól teniszezett ma.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

én is pakolgatok. hajnalban go svájc, meló. fõbb cuccok már bent vannak: bringa, sisakok, szemüvegek, hátizsákok, ruha, némi kaja.

off:
átérzem a helyzeted:( én valószínû jövõ tavasszal indulok Angliába, már most beleborzongok hogy hogy fognak hiányozni a szüleim, barátaim, a környék a Mecsek amit csak most kezdek egyre jobban megismerni. más nem fog hiányozni remélem.
Sok szerencsét, remélem összejön!

on: ma iszonyatost tekertünk a hegyen, egész napos (8-18) túra végig fülig ért a szám, ennyit ilyen szakadékos fél-1 méter széles peremen még nem mentem/egyensúlyoztam mint ma:):P

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nyugi, menni fog ;)

most este a vonaton, felszáll egy kiscsaj (17 körüli,160cm magas, popsi középig letolt gatya, sok sok szakadással, valami ratyi pasival), beállnak elém a nyomorba

srác beszól, h ne bámuljam a csaja seggét
Mondom nem lehet nem bámulni a kurvádat :D, erre Õ , hogy nem is kurva

én: AKKOR FASZÉ öltözik úgy?!

odébbmentek :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
én is pakolgatok. hajnalban go svájc, meló. fõbb cuccok már bent vannak: bringa, sisakok, szemüvegek, hátizsákok, ruha, némi kaja.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
"A 16-17 éves sikítozó lányok miatt, vagy mert annyira szar volt?"

Utóbbi... kezdik a 3. számot, az egyik haver hátrafordul: rézangyal? (pálinkás sátor) :D Nem volt ellenkezés. Azokat a sokkolt tini arcokat, hogy onnan valaki kifelé jön :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

Mint a vásári cigányok, úgy nézünk ki. Súlylimit necces, ezért 3-3 mez van mindkettõnkön, és zsebek rogyásig pakolva. Minket nem raknak mérlegre :D

Jó utat! Mikor Angliából költöztek haza tesómék (július közepe, 40 fok). Kabátban, telipakolva jöttünk mi is : D

Egyébként csak az Alföldön ilyen angolos az idõjárás hetek óta?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Mint a vásári cigányok, úgy nézünk ki. Súlylimit necces, ezért 3-3 mez van mindkettõnkön, és zsebek rogyásig pakolva. Minket nem raknak mérlegre :D

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Nem fb fagok annyira, hogy minden szart kipostoljanak, nem netezni vannak ott meg faszbukozni, hanem bebaszni meg bulizni. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Pedig a Jared kölök a Mr. Nobody-ban nagyon jót alakított.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Jajj, hát nekem a Való világ meg hasonló szarok után lett kidobva egy csomó ismerõsöm. :D Szerencsére, akik mentek VOLT-ra, azok nem postolnak minden szart ki, valószínûleg lesz párnál fotó, meg 1-2 beszámoló majd az este, vagy holnap, azt le is van tudva. :D

Irigyellek. Ráadásul a legnagyobb függõk még haza se jöttek, már elõre félek mi lesz akkor :D
Csak az iyen üzentektõl van herótom, mint
"... Alexandra
A tegnapi 30 seconds to Mars koncerthez csak ennyi: Jared Leto i fuckin' love you!!! ♥
ez mekkora volt ááh..."

Gabe, tõled ilyet miért nem láttunk soha? :D

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

szerintem ezt nehezen fogadná el a barátosné, szóval elsõ körben házikedvencként adnánk tovább.

Amirõl nem tud, az nem fáj... :'D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

ismerek olyat aki bundaert tartja oket, megkerdezzem?

szerintem ezt nehezen fogadná el a barátosné, szóval elsõ körben házikedvencként adnánk tovább.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

A 16-17 éves sikítozó lányok miatt, vagy mert annyira szar volt? :D
Kb. 30, velem egyidõs ismerõsöm ment a Voltra, most a hátam közepére kívánom a facebookot.

Jajj, hát nekem a Való világ meg hasonló szarok után lett kidobva egy csomó ismerõsöm. :D Szerencsére, akik mentek VOLT-ra, azok nem postolnak minden szart ki, valószínûleg lesz párnál fotó, meg 1-2 beszámoló majd az este, vagy holnap, azt le is van tudva. :D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Utolsó nap: 30 Seconds...(10 perc után menekültünk)

A 16-17 éves sikítozó lányok miatt, vagy mert annyira szar volt? :D
Kb. 30, velem egyidõs ismerõsöm ment a Voltra, most a hátam közepére kívánom a facebookot.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Utolsó nap: Belga (ezek betegek), 30Y, 30 Seconds...(10 perc után menekültünk), Paul Kalkbrenner.

Top 5 koncert: 1. Pendulum, 2. House of Pain, 3. Crookers, 4. Asian Dub Foundation, 5. Akkezdet Phiai.

Most pár nap agónia, hogy ilyen nõk is léteznek :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Azért írtam, hogy 90%-a. Mert amúgy találkoztam már olyan DJ-vel, aki a mixekhez, amit csinál, maga vesz fel dallamokat és nem a szar kis DJ szintivel, amit ezek a mai nyomorékok csinálnak, hanem hegedû, gitár, dob, trombita, kürt, más fúvós, pengetõs, vonós, stb. Ezeket nem nézem le, mert ezekhez legtöbbször tehetség is járul, de ez a ritkábbik verzió, a többi csak taknyát veri a több százezres cuccára.

Anno Salgótarjánban ilyen õszi tanévnyitós bulin volt valami """"Nagy magyar DJ"""" és az is ott keménykedett a cuccok felett, ami meg rá se volt kötve a rendszerre... (Tudom, hogy néz ki/hallatszik ha rá van kötve/azt csinálja, 6 évig technikuskodtam sulimba és ott is voltak jó keverõk, meg hangcuccok és amikor lehetett ki is használtuk, meg minden extrém dolgot bevetettünk, a tanárok nem is örültek neki, mert õk az egyszerûségre hajtottak, mi meg, hogy minél technikásabban legyen megoldva. :D )

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Én még azt is meghallgatom, mindent aminek megtetszik a dallama.