Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Inkább nem idézem amit küldtél :D

Ti minek hívnátok azt, aki elvisz egy árut és nem fizeti ki? Mert a rendõrség felmenti az ilyet!

10e ft alatt elvileg igen, fölötte már indulhat eljárás - ezek után mentették fel?

Póker, mint gondolkodás, és alacsony szerencsefaktor? Érdekes meglátás :)
Divatos szerencsejáték.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
azért lehetsz te akármekkora játékos, ha épp nem úgy jön a lap, akkor a földhöz is verheted magad, meg az óriási pókertudásodat...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

30y konci fergeteges volt tegnap, még nem nagyon tudok beszélni. Sorry, akinek SMS-t írtam késõ este a koncertet méltatandó. :)

Inkább nem idézem amit küldtél :D

Ti minek hívnátok azt, aki elvisz egy árut és nem fizeti ki? Mert a rendõrség felmenti az ilyet!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
30y konci fergeteges volt tegnap, még nem nagyon tudok beszélni. Sorry, akinek SMS-t írtam késõ este a koncertet méltatandó. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Üdv.

-Igen ez jó kérdés.
-Nekem is van egy kérdésem amin már elég régóta gondolkodom mégpedig hogy a szerencsejáték(pld póker) nak mi köze a sporthoz??
-Ilyen alapon leülhetnének ultizni is.

ki mondta, hogy a póker szerencsejáték?
minél jobban tudsz annál kisebb a szerencsefaktor...
ha tisztán szerencsejáték lenne, nem mindig ugyan azok az emberek lennének a világversenyeken és nyernék meg nagy eséllyel.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Szoval odaláncolhatja, de nem csavarozhatja oda. Mellesleg, ha ilyen kedves a polgármester, akkor a kihelyezett tároló miatt - ha nincs is odarögzítve - közterület használati díjat is kérhet, vagy ilyesmit. (engem a drága szomszéd nyomott fel a köztereseknél egy kapu elé tett konténer miatt, ahol amúgy a saját kocsim szokott parkolni, de az épp messze volt). Doh. Szép hétfõ reggel...
Na jó, mégis szép, mert a Római parton szépen sütött a nap és olyan békésnek látszott a város a bingaútról nézve.

--Trifo

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Bár tény,hogy nincs köze az itt beszélt témákhoz,de nem nagyon tudom,hogy hova írjam le a sztorit.
Apum csináltatott a munkahelyük elé egy kerékpár tárolót,hogy ne a falnak,meg az ablaknak támasszák az emberek.De a drága jó polgármester meg a bandája,nem adott engedélyt,hogy fixet kitegyünk,mert arra még külön engedélyek,meg tortúra kell.De apum félt,hogy elviszik a fém tárolót,ha az nincs lerögzítve,de állandó bepakolás meg nem megoldható.Ezért vett egy jó hosszú láncot és egy nagy lakatot és a legközelebbi vastag fa törzséhez láncolta. Másnapra eltûnt a lánc és a lakat. De a tárolót szerencsére otthagyták.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
no igen van olyan sport amiben nem faradsz el igazan pl loveszet vagy curling, vagy akar a golf. nyilvan ezek nem ugyanaz a kategoria mint a maratoni futas.

inkabb csak jatek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Van versenyrendszere, ami alapján különféle tornákat rendeznek, mellesleg elég sok embert érdekel, ezért vannak televíziós közvetítések .
Egy tematikus sportcsatorna arculatába könnyen beilleszthetõ és sokkal jobb helyen is van ott, mint egy "normál" adó éjszakai programsávjában.

Van aki szerencejátéknak hívja, van aki szellemi sportnak, de én valahol a kettõ közé tenném.
Nagy szerepe van a szerencsének, de a tudás és a taktika is fontos.

Ha meg nem érdekel nem kell nézni :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ha a sakk sport akkor a póker és az ulti is az. (az én véleményem szerint)

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a zenecsatornan is adnak Fieastat meg No thanx-t es az se zene. szal az hogy mit milyen csatornan latsz nem hataroz meg semmitsem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

es ki mondta hogy a poker sport?

Üdv.

-Azt ugyan senki nem mondta.:no:
-Csak akkor meg mi a ..... ért közvetitik sport csatornán? :wtf:

-Mondjuk nálam a sport csatorna az Eurosport-nál kezdõdik és a Extreme sportnál ki is merûl.:D
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es ki mondta hogy a poker sport?

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
a titánfejes lovag meg jobban bírja az ütést, mi?
Vagy a polírozott királynak nehetebb matt-ot adni... Érted mattot :D

bptitans.hu

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Tényleg van sport ami nem az? A sakkon kívül... de lehet hogy már az is? (leszámítva az ember vs. gép)

Üdv.

-Igen ez jó kérdés.
-Nekem is van egy kérdésem amin már elég régóta gondolkodom mégpedig hogy a szerencsejáték(pld póker) nak mi köze a sporthoz??
-Ilyen alapon leülhetnének ultizni is.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Már az is az. A karbonszálas testû gyalog többet tud lépni :D

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Tényleg van sport ami nem az? A sakkon kívül... de lehet hogy már az is? (leszámítva az ember vs. gép)

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Zoli ezzel csak annyi bajom van, hogy akkor most visszamenõen törölni kellene az összes világcsúcsot... Kezdve a Speedoban elért eredményekkel. Amúgy egyetértek veled, az úszás technikai sport lett.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
A ruha tényleg sokat segít, és kiszorítja a "rivaldafénybõl" a legújabb teljesítményfokozókat...

bptitans.hu

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
http://sportgeza.hu/..._uszott_a_vb-n/

Na pont ezért nem fogom nézni az úszó vb-t. Régen szerettem, de mostanra a dresszek háborújává vált. Nem tudom hogy lehet világcsúcs az, amit fajsúlycsökkentõ ruciban értek el.
Ma néztem, hogy a német Biedermann 400 gyorson világcsúcsot úszik, az egyéni rekordját 3 mp-el megjavítva. Ez nem úszás.
Fecskenacit megint mindenkinek. Most jól kidohogtam magam, legalább a tv nézés helyett lesz idõm tekerni.:)