Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ide az Alföldre beszerzek egy piros pöttyös trikót:D.
Ez a zöld trikó jól néz ki. Egyébként legjobban a Columbia csapatának a trikója jön be. Szép fehér:lick:.

Van a versenyzõk között egy olyan íratlan szabály, amirõl itthon kevesen tudnak, hogy mindenki csak a saját csapata mezét vagy reklám feliratoktól mentes mezt hordhat (még edzéseken is! ), semmiképpen más profi csapatok mezét, meg pöttyös/zöld/sárga trikót.

Cavendish hordta az uj oakleyt.

Egy olyan oakleyt hozzám vághatna valaki. :)

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

zold szemcsi a BBB-nek tudomasom szerint nincs. Cavendish hordta az uj oakleyt.

de van (legalábbis képen)

szerk : BSG32 impact /3211 kód

http://pacificcycles...-32-IMPACT.html

-kb 1,5 óra mire megnyilik, sztem a leggázabb magyar site
még akartalak is káérdezni hogy alapból milyen lencse jár hozzá mert a pacifikék honlapján nem volt egyértelmû

és nem csak a pacifiknek vmi kifutó mert a fritz újságban néztem ki kb 2 hónapja...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
zold szemcsi a BBB-nek tudomasom szerint nincs. Cavendish hordta az uj oakleyt.

Feltöltött kép

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

ja a cervelo bringabol meg a catlike sisakbol en is tudtam hogy ez Thor :)

az a baj, hogy ezek a csapatmezek evrol evre valtoznak. emlekszem egyszer volt kollegam bevasarolt full USPS kitbol, mez, naci, melleny, esokabat, zokni, minden, kovetkezo evben meg valtottak Discovery Chanel-re.

õszintén szólva nem nagyon foglakoztat ki hordja, szal tõlem változtathatják
csak tetszik a színe
mellesleg a catlike bukó is tetszik :) meg a zõd szemüveg (BBB nek van is vmi ilesmi zöld :) ) csak azt meg uccse hordok...

kátrányozni egyiknek sem fogok, amúgy sem sûrûn nézek sportot de az outi kerékpárnál unalmasabbat nehezen tudok elképzelni (bocsi akit érzkenyen érint:) ). akkor szoktam bele nézni ha szép tákjakon mennek.

65 euro még a lélektani határ

most azt mondom nem venném meg de ha ott lenne elõttem cca 18K-ért és lenne a zsebemben annyi pénz akkor megvenném, :) ennyire ismerem magam
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Ide az Alföldre beszerzek egy piros pöttyös trikót:D.
Ez a zöld trikó jól néz ki. Egyébként legjobban a Columbia csapatának a trikója jön be. Szép fehér:lick:.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja a cervelo bringabol meg a catlike sisakbol en is tudtam hogy ez Thor :)

az a baj, hogy ezek a csapatmezek evrol evre valtoznak. emlekszem egyszer volt kollegam bevasarolt full USPS kitbol, mez, naci, melleny, esokabat, zokni, minden, kovetkezo evben meg valtottak Discovery Chanel-re.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

cawendishnek nem is szurkolhat? végülis azért Õ is elég jól nyomta.
csekkold légyszi a komáromos topikot. nagy a dilemma :D

bringaland.hu-n 9-12 ezer között mennek a csapatmezek, gondolom ez sem lehet drágább. na jó 13-14 ezernél nem adnék többet érte, ha ilyent akarnék.

65 eurora emlékszem, annyit írtak a sárga trikó árára (gondolom a többi is ugyanannyi) az aso játékban.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Úszás téma:

Már vannak olyan medencék, amiben könnyebb úszni, így sokkal jobb idõket lehet elérni.
Ugye szélesebb és mélyebb az egész, így a hullámokat "elnyeli", a kötelek is olyanok a csúcs medencékben, hogy minimálisan engedik át a másik sávba az úszó "oldalvizét".
És azon sem lennék meglepõdve, ha csökkentett ellenállású lenne a víz.

Minden új úszoda elsõ nemzetközi versenyén ódákat zengenek, hogy könnyebben és gyorsabban lehet bennük úszni, mint eddig bármelyikben.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Sprinter trikó (a pontverseny gyõztese kapja). Külföldrõl biztos tudsz szerezni ilyet. Csak mindenki Hushovd szurkolónak fog nézni. :)

cawendishnek nem is szurkolhat? végülis azért Õ is elég jól nyomta.
csekkold légyszi a komáromos topikot. nagy a dilemma :D

bringaland.hu-n 9-12 ezer között mennek a csapatmezek, gondolom ez sem lehet drágább. na jó 13-14 ezernél nem adnék többet érte, ha ilyent akarnék.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Sprinter trikó (a pontverseny gyõztese kapja). Külföldrõl biztos tudsz szerezni ilyet. Csak mindenki Hushovd szurkolónak fog nézni. :)

az nem nagyon izgat minek néznek

az jobban hogy gyanítom abszolút ésszerütlen ára lenne...:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

a kösz.

az nem annyira tetsz, nagyon világos zõd, meg sok benne a kék

pont ez a szin tetszik...:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

írtam is, hogy nem beszólni akarok, csak mondtam, hogy én úgy gondolom, ahogy.
különösebben sem az úszás, sem a kézilabda (és a többi labdajáték sem) mozgat, nem is értek hozzá...

Nyugi, nem beszólásnak vettem, csak én is elmondtam a véleményem.
Vitázni és érvelni meg kár is lenne, nem mi döntjük el, úgyis a pénz beszél, a sport másodlagos. Nem csak itt, mindenhol.

Tig! Én arra a zõd sisakra vagyok ráizgulva.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
mondjuk ha ilyent veszel, élõben szerintem kicsit "unalmas".
mert így a hasán/hátán van egy fehér négyzetben egy csapatnév, fõtámogató és az feldobja. ha meg szólóban megveszed, akkor sima zöld az egész(gondolom), két nájkis pipával, tdf felirattal meg a pmu-s feliratokkal. de legalább több benne a pont jó zöld :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

zöld trikó
pl a jobb oldalán levõ tdf logó miatt, meg a nagy pmu feliratok miatt, ami csak a rajtszámokon jelenik meg a csapatmezeknél.

ha ilyent akarsz(mármint tdf-es mezt), akkor szerintem a likigászos szebb :)

a kösz.

az nem annyira tetsz, nagyon világos zõd, meg sok benne a kék

pont ez a szin tetszik...:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Mindegy, ezen nem vitázom, mert kár. Én így látom, te máshogy, már nem érdekel az úszás, marad a vízilabda. Ha nézed, jó szórakozást.:)

írtam is, hogy nem beszólni akarok, csak mondtam, hogy én úgy gondolom, ahogy.
különösebben sem az úszás, sem a kézilabda (és a többi labdajáték sem) mozgat, nem is értek hozzá...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
zöld trikó
pl a jobb oldalán levõ tdf logó miatt, meg a nagy pmu feliratok miatt, ami csak a rajtszámokon jelenik meg a csapatmezeknél.

ha ilyent akarsz(mármint tdf-es mezt), akkor szerintem a likigászos szebb :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
ez valami csapatmez vagy a zõd trikó ?

http://inapcache.bos...33_19726587.jpg

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

H.Zoli
ha csak a "fecskenacis" eredményeket nézzük, akkor a bringánál is töröljük el azokat az eredményeket, amik nem 6 sebességes acélvázas bringával keletkeztek? - nem kötekedek, csak elgondolkod(tat)ás miatt írtam

Azért ne hasonlítsd össze egy technikai sportággal, ahol ráülsz egy eszközre, amit persze fejlesztenek állandóan, mert egy technikai eszköz, de te állandó vagy.
Míg az úszás lényege szerintem, hogy egy, az ember számára nem természetes közegben a négy úszásnem közül valamelyikben a lehetõ leggyorsabban teljesítsd a távot saját erõbõl, segédeszköz nélkül. Ez volt a szépsége számomra, és jól mérhetõ volt a fejlõdés, mert a víz és az ellenállása állandó volt. Nem fajsúly és ellenállás csökkentõ ruciban. Legközelebb a kisebb ellenállású víz jön? Vagy az ujjak közti hártyauszony is lesz? Még 5mp-t javulnak, az lesz aztán a teljesítmény.

Mindegy, ezen nem vitázom, mert kár. Én így látom, te máshogy, már nem érdekel az úszás, marad a vízilabda. Ha nézed, jó szórakozást.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

ha lesz vállalkozásom, nem lesz abban semmise'. megveszem saját névre vagy csinálok mellé egy bt-t, majd a kft-m bérbeveszi.
a kft alaptõkéjén kívül (min. 500 E Ft) nem fogok kockáztatni semmit...
van ilyen ismerõs, aki személyszállítással foglalkozik és szintén így csinálja... hallottam ilyen építõipari vállalkozásról is, aki nem fizetett az alvállalkozóknak, mert csak... felszámolták stb., aztán 'másnap' alapított egy kft-t a felesége nevére és dolgozott tovább...

H.Zoli
ha csak a "fecskenacis" eredményeket nézzük, akkor a bringánál is töröljük el azokat az eredményeket, amik nem 6 sebességes acélvázas bringával keletkeztek? - nem kötekedek, csak elgondolkod(tat)ás miatt írtam

tudod az átlag magyar vállalkozónak egyszerre minimum 3 cége van

1 mûködik
1 épp felszámolás alatt
1 et éppen alapít

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

apám cége is járt így,megcsinált egy rakás targoncát,belerakta az alkatrészeket,aztán csesztek fizetni.felszámolás,minden aztán a millás tartozásból felajánlották h kifizetik a 1/4-ét,vagy még pereskedhet egy jó darabig.azóta ennek a cégnek az akkori tulaja most a sörgyár egyik igazgatója,és naponta váltogatja a mercijeit

ha lesz vállalkozásom, nem lesz abban semmise'. megveszem saját névre vagy csinálok mellé egy bt-t, majd a kft-m bérbeveszi.
a kft alaptõkéjén kívül (min. 500 E Ft) nem fogok kockáztatni semmit...
van ilyen ismerõs, aki személyszállítással foglalkozik és szintén így csinálja... hallottam ilyen építõipari vállalkozásról is, aki nem fizetett az alvállalkozóknak, mert csak... felszámolták stb., aztán 'másnap' alapított egy kft-t a felesége nevére és dolgozott tovább...

H.Zoli

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu