Most ideírhatnám hogy mind bek@phatjátok, de én nem írok ilyet! :-P
Én már annak is tudok örülni, hogy végre kisütött a nap
Most ideírhatnám hogy mind bek@phatjátok, de én nem írok ilyet! :-P
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
De Madrid is 670m-en van.Na ha már mindenki nekiállt pipeckedni én ma Madridtól 60 kilire tekertem 2000mes hegyeken Ott, ahol a carving the mountains videóban rakták a longboardos csajok
ÉS hazafelé kivel futottam össze? A Kubai outis válogatott egyik volt tagjával...beszarás
Ja, új bringámról képek a ki-milyenben.
A sebesség mindent megold.
szerintem en vagyok az elet csaszara!
NE ÍGY! NE ÍGY!
A Syntace is csinalt mar hasonlot, kerdezd meg Rofiket.
Ez azért ritka még német gyártók között is.
Meki! Ugye, ha hazajössz, azért bekapod?
lausanne képek - Google keresés
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Mázlista, nekem "csak" Lausanne jutott. Van egy olyan érzésem, hogy arrafele felvonó nélkül igen könnyû megpusztulni.
Bringára szerezz gyorsan matricát, pl. a postán: PRO VELO SCHWEIZ - Velovignette
Ez egyrészt kötelezõ, másrészt ha összetörsz egy Ferrarit, akkor nem neked kell fizetni a javítást.
mese ez a svájc. hihetetlen. ámulok.
megvolt az elsõ karika a falu körül. bicóút mellett hömpölyög a zöld víz a sziklák közt, körülöttem meg szanaszét 3000m körüli havas hegycsúcsok. pazar!
mese ez a svájc. hihetetlen. ámulok.
megvolt az elsõ karika a falu körül. bicóút mellett hömpölyög a zöld víz a sziklák közt, körülöttem meg szanaszét 3000m körüli havas hegycsúcsok. pazar!