Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2009. July 31. - 01:17

Posted 2009. July 31. - 00:52

Csak gondoltam kikérem a véleményét néhány sokat látott (!!!!) bringásnak. Lehet, hogy õrültnek néztek majd, nem ez lenne az elsõ eset.
Összeraktam egy érdekes koktélt,de ezeket nem tudom pontosan milyen típus, az elõzõ tulajok sem tudták megmondani:
Suntour villa, Dragon hátsó felni, Shimano kazettás agy (single-re alakítva), Shimano elsõ agy, Shimano hajtómû, Bike Positive pedál, ismeretlen acél hajlított kormány és elsõ duplafalú felni, Shimano V-brake fékkarok, Bike Positive V fékek, elöl 2.00-es Piranharpo, hátul 2.30-as Kenda street gumi. És mindezt felaggattam a tegnep okosba megérkezett 16"-os Wenson Edge vázra.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez az összeállítás mennyire életképes egy street/dirt/néha hegyi túra beállítottságú bringás alatt?
Továbbá érdekelne, hogy szerintetek hová lehetne fejleszteni ezt a gépet? (pl.: a telót cserélni szeretném, ha lesz rá keret)
És kérem, hogy akik 100.000-et, vagy még többet ki tudnak adni egy bringára, azok ne húzzanak le, mert nem mindenkinek telik rá. Viszont a használt cuccok jóval olcsóbbak, és inkább építek, minthogy akár 2 évig ne bringázzak...
Elõre is köszönöm a véleményeket és az építõ kritikákat!
Posted 2009. July 31. - 00:20

Én most vettem és eléggé körülolvastam/néztem a témában.
LCD-t fogsz választani, mert ekkorában nem éri meg gyártani plazmát, ezért nem is túl nagy a választék. Emellett még felbontásban is alulmaradnak az LCD-kel szemben.
Nekem a Samsung, Sony és Sharp banda képe tetszett leginkább, meg az új 200Hz-s technológiával szerelt LG-k, de az még drága és túl új cucc...
Sharpot, az álltalánosítás (volt pár apróbb kütyünk és gyakran beszartak) miatt kiejtettem.
A másik kettõ közül pedig a Samsung minden tesztben ajánlott és/vagy tesztgyõztes, minõség, ár-érték és plusz szolgáltatásai miatt.
Amit Te szeretnél, az a Samsung LE37B650.
Legalábbis én ezt ajánlanám.
Én egyel nagyobbat választottam és nem csalódtam, szép a képe, jók a színek, még az analóg kábeltévénkkel is, de átállunk digitálisra, hogy még f.szább legyen.
Ezzel a TV-vel nem kellett kiadnom plusz 30-50ezret .mkv lejátszóra, mert usb-s vinyóról (vagy akár wifi-n keresztül) mindent lejátszik, hibátlanul. Kivéve a DTS hanggal nem bírkózik meg a liszenszdíjjak miatt. (5perc alatt AC3 5.1-et lehet belölle varászolni)
Bocs, ha hosszú

@:kár, hogy az NFL-t nem adják itthon HD-ben...
Posted 2009. July 30. - 23:21

amúgy meg:
CRANKWORKS megy a Sicklines.com-on élõben:
http://www.sicklines...-colorado-live/
Posted 2009. July 30. - 23:12

Amikor két hete ott voltunk akkor is hatalmas forgalmad volt.héten pangás volt,de amúgy voltak ma,ilyenkor hétvégére mindig megjönnek
nem normálisak,lengyelek mondjanak le!

A sebesség mindent megold.
Posted 2009. July 30. - 22:09

siófok felé mentünk.
fûzfõn szedtem fel - apuka adta át nekem kicsit Tomikát, lelkemre kötve, hogy egyben szeretné visszakapni a fiát
amúgy
vannak Nálatok egyébként? soha nem látok mozgást, amikor arra megyek. igaz általában a nap legmelegebb szakában érek oda...
héten pangás volt,de amúgy voltak ma,ilyenkor hétvégére mindig megjönnek
nem normálisak,lengyelek mondjanak le!
Posted 2009. July 30. - 22:09

Gondoltam: beállok mögé szélárnyékba... aztán rájöttem, hogy ha elfárad, akkor-nekem lehet...
-de neki nem lesz (annyira) vicces...
A napokban a Bükkbõl hazafelé, én is hagytam elmenni mellettem egy csókát mondván majd beállok mögé huzatni magam. Ezt észre vette, mert kiállt a nyeregbõl nagy keményen és elkezdte taposni mint áááállat. Én meg utána, de még ülve. Meg kell hagyni keményen nyomta, és végül fel kellett adnom, de becsületemre szóljon, hogy nem a kraft hiánya miatt, hanem a Jedi erõ miatt amit húzott maga után :badair:

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb
Posted 2009. July 30. - 22:02

siófok felé mentünk.dobtad volna ki nálam a pályán,szívhatott volna egy kis port!
fûzfõn szedtem fel - apuka adta át nekem kicsit Tomikát, lelkemre kötve, hogy egyben szeretné visszakapni a fiát

amúgy
vannak Nálatok egyébként? soha nem látok mozgást, amikor arra megyek. igaz általában a nap legmelegebb szakában érek oda...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. July 30. - 21:59

egy szavát se higgyétek el Tökinek!
az idióta pózolós képeitõl eltekintve, amiket ide fog tölteni - de akkor kinyírom és elárulom, hogy állítása szerint egy alig 14 éves lányt lékelt meg - meglehetõsen viccesen telt a napunk. legalább nem unatkoztam és sokkal hamarabb végeztünk is!
dobtad volna ki nálam a pályán,szívhatott volna egy kis port!

Posted 2009. July 30. - 21:56

Plazma vagy Lcd?
100 körüli képátló 200e ig.
Mit miért?
Köszi...
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Posted 2009. July 30. - 21:54

egy szavát se higgyétek el Tökinek!Voltam Konás barátunkkal jégkrémezni, majd tolok egy elég meleg hangulatú képet, meg még párat.
Csak érjek haza.Jó ez a Balcsi.
az idióta pózolós képeitõl eltekintve, amiket ide fog tölteni - de akkor kinyírom és elárulom, hogy állítása szerint egy alig 14 éves lányt lékelt meg - meglehetõsen viccesen telt a napunk. legalább nem unatkoztam és sokkal hamarabb végeztünk is!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. July 30. - 21:39

Ma tiszta Tour de France-os Mount Ventoux fílingem volt. Megyek a bringaúton itt Dabason, aztán fut mellettem a gyerek... de mint aki menekül:D.
Gondoltam: beállok mögé szélárnyékba... aztán rájöttem, hogy ha elfárad, akkor-nekem lehet...

Posted 2009. July 30. - 21:11

Voltam Konás barátunkkal jégkrémezni, majd tolok egy elég meleg hangulatú képet, meg még párat.
Csak érjek haza.Jó ez a Balcsi.
Összemelegedtetek?

Hogy becézett? Dórika?

Posted 2009. July 30. - 20:40

Csak érjek haza.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2009. July 30. - 19:36

Posted 2009. July 30. - 19:01

Vedd úgy, hogy szóltamAzzal várj még kicsit, és ha már nagyot buknál, szólj!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. July 30. - 16:15

Azzal várj még kicsit, és ha már nagyot buknál, szólj!Lehet hogy semmivel, de nagyokat lehet bukni pénz vonatkozásában.
Ezért is fogom eladni a pda-t is, amíg még jól ki lehet belõle jönni anyagilag, addig kell lépni

Posted 2009. July 30. - 15:51

Vettem a lapotde jobban szeret saját kárán tanulni mint hogy nekem elhiggye

-=B.B.B.=-
Posted 2009. July 30. - 15:35

semmivel, nem lenne neki jobbMivel lenne neked jobb az Epic, mint az FSR XC?
--Trifo
de jobban szeret saját kárán tanulni mint hogy nekem elhiggye

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. July 30. - 15:21

Ezért is fogom eladni a pda-t is, amíg még jól ki lehet belõle jönni anyagilag, addig kell lépni

-=B.B.B.=-