http://forum.bikemag...read.php?t=3588
A sebesség mindent megold.
na ja. én is gondoltam rá. kéne egy ilyen 6 személyessé varázsolt master/boxer/jumper.egyszer én is így mentem Szilvás M.-ra.Oda vissza kb 600 km.1500 Ft volt fejenként az üzemanyagköltség.Kétszer is rákérdeztem,jól számoltak e.
RAUH-Welt
B E G R I F F
2 diák 2 bicó esetén is olcsóbb kocsival menni, de legalábbis nem drágább. tapasznyalat. és nem kell parázni, hogy mikor lopják el/karcolják meg/cseszik szét a bicót. ha meg már nem is deják az ember, egyértelmûen jobban jön ki kocsival.
tökiknek boldogot!
2 diák 2 bicó esetén is olcsóbb kocsival menni, de legalábbis nem drágább. tapasznyalat. és nem kell parázni, hogy mikor lopják el/karcolják meg/cseszik szét a bicót. ha meg már nem is deják az ember, egyértelmûen jobban jön ki kocsival.az qrva drága...
PS : elfeledtem hogy csoró deják, úgy persze nem
Maggi ahhoz puhány.
amúgy kb. lesz@rom, hogy mi megy az üzenõfalon, csak meguntam, hogy le lettünk hurrogva 4-5 fociról vagy suliról szóló post esetén, most meg "kínaiul" beszélgetnek egyesek, szal ennyi kötekedés engedtessen meg nekem is.Nem lóg ki jobban, mint a stumpi vásárlás, meg a kanabisz...
Legyen má' egy növényszeres topik is.....
Tudod mi a vicc az egészben? Míg a nálunk a Glialka kb 3500/l (máshol van vagy 5000), addig pl. a Gladiátor néven 2200 körül van. Jó kis szórások vannak cégek alapjánCsak bátran, én eddig csak ezen a két néven használtam, de nem esett le (meg sem néztem az összetételét), hogy ua.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Maggi ahhoz puhány.És vonat sem megy? Max, ha reggel túl korán kéne kelned, fogsz egy sátrat és lemész már elõzõ este.
A sebesség mindent megold.
az qrva drága...És vonat sem megy? Max, ha reggel túl korán kéne kelned, fogsz egy sátrat és lemész már elõzõ este.
úgy néz ki bukó a Mátra maraton :S
senki nem megy a környékrõl...h ki tudjak jutni
Isten Éltessen Savanya!!