Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

belsõt vigyél párat :)
Lehet én vagyok a renitens, de én egyenesen mennék, egyszerûbbnek és gyorsabbnak tûnik, mint a lépcsõvel tökölni (fõleg ennyi fékkel) :)

A lépcsõn én sem mennék le az biztos. Ha van sebesség akkor egyenes át mindenen.

A sebesség mindent megold.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
belsõt vigyél párat :)
Lehet én vagyok a renitens, de én egyenesen mennék, egyszerûbbnek és gyorsabbnak tûnik, mint a lépcsõvel tökölni (fõleg ennyi fékkel) :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Analizálom a holnapi Neustad-ti maratont és ezen a részen akadtam egy kicsit fel.

Lehet ösztelósal kellene menni :)
Ami nagyon bejövös, a java Traileken mozog.

Ha még ma este elindultok, ide is értek holnapra :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ha valakinek van lepesszamlaloja es kolcsonadna az keressen meg!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
Rebell-78: én azt mondom hogy ne aggódj. úgy gondolom hogy te minden tõled telhetõt megtettél!
de ha már ez így szóba került én is elmondom h velünk mi történt tegnap.
barátommal jöttünk haza egy hosszú bicajtúráról. Bükkszentkereszten tekertünk egy kút felé, mert már fogytán volt a vizünk. Kúttól pár méterre az árokba kászálódott egy öreg néni. látszott hogy elesett. egybõl ledobtuk a bicajokat a fûbe, és a segítségére keltünk. kiemeltük ill leültettük a kút melletti magasabb beton padkára. nagyon öreg néni volt. menni egyedül nem tudott. botra támaszkodott. sztk fekete cipõje, papucsa is le volt esve a lábáról. visszatettük rá. jött egy kocsi egy helyi emberrel. megkérdeztük tudja e hol lakik. mondta h itt 2 házzal odébb, de mindig ezt csinálja a mami h kijön de csak esik-kel.
szintén egyedül lakik.
adtuk neki vizet. aztán négykézláb kezdett el elindulni a pár méterre lévõ padhoz. rossz volt nézni. rögtön megkaptuk és a padra ültettük. botját kezébe adtuk és kész. kommunikálni nem lehetett vele egyáltalán. ettõl többet úgy érzem nem tehettünk.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nem kapcsolódik a természetvédelemhez, csak HETF postjához, ezért inkább ideírom.

Van ugye a hormonos legend, hogy a vízbûl nemtudják kiszedni teljesen a sok szir-szart, amit a Dunába engedünk, és ugye akkor azt újra megissza, aki a csapból szlopál. Errõl persze kiderült, hogy nem is igaz, illetve nem annyira. De az kétségtelen, hogy a mai 13-15 éves korosztály hímnemû egyedeire egy igen finom jelzõ az, hogy langyi, esetleg homár. Rózsaszín kis cipõikben, meg C.C.Catch-es sztreccsnaciban nyomulnak nõi retikülökkel, kifestve, arcba fésült hajjal, száraz kóróként csörgõ végtagokkal, hátszóval, na. Remélhetõleg nem növik ki a dolgot, és a gyermekeik majd a jelenlegi hímnõs korszak ellen való lázadásként férfiasak lesznek... :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
pár nap múlva megérdeklõdöd, hogy mi újság vele
és megnyugodhatsz utána, hogy nem lett semmi baja szerintem.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Ma egy csunya esés tanuja lettem. Egy öreg bácsi kenödött el elöttem a bicójával. Bukó nélkül csavarodott össze a padka irányába és egy ideig ugy is maradt.
3-4. megszólitásomra reagált is, de felkelni nem tudott.
4-5 perc "duma" után kiderült, hogy 92 éves és "fontos" dolga volt a falu végén, de felálni nem tudott.
Segitettem neki felálni,( nem volt ittas) de nem engedtem továb a "dolgára".
èrtelmesen beszelt, megköszönte a törödést és szégyelte magát a dologért. Nyeregbe ült és elment.

Sajnos visszatartani nem tudtam és jogom sem lett volna.
Elengedtem és a szomszédoktól megtudtam a cimét ( 4-5 ház volt a helytöl) és segitséget akartam kérni a családtagoktól.

Hát kiderült, hogy az öreg egyedül él és nincs segitö rokon.

utánna èn is mentem a dolgomra.

Hát nagyon zavar most a dolog............minden o.k lehet e vele....?
Mentöt, vagy mást kellet e volna hivnom?
Nemtudom

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Kész a legújabb ridecast! Gyõrújbarát 4x, Vanczák Peti alkotása.
Az összesrész itt:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

láttad mostanában milyen szinû a víz a zalában ? legalábbis a kis balatom után. elõtte nem láttam

Én Zala megyére gondoltam. Tõzegtavakra jártunk, Pötrétére, Zalaszentmihályra és Pölöskére. Azok kristálytiszta fekete (a tõzeg meder miatt) vizek és a halak szerintem ott a legszebbek az országban. Elképesztõen szép színeik vannak a víz miatt és megfogni sem egyszerû õket a rengeteg bokros akadó miatt. Bár úgy hallottam mostanában arrafelé is elkurvult a helyzet halügyileg.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Üdv, mindenkinek.

Az elmúlt idõben kijutott ez meg az, amibõl menekülve és hogy megpróbáljak kissé leállni a napi pörgésbõl így este felé lefekvés elõtt, szokásommá vált, hogy átolvasgatom a kedvenc fórumaim aznapi terméseit. Köztük ezen fórumét is.

Épp ez a fórum az, amit ált. mindig a legvégére hagyok és ilyenkor már késõre is jár meg már én is még jobban lefáradok és összemosódnak a dolgok, szóval veszõ, smile, írásjelek, nekem már egyre mennek és jönnek a félre értések és a félresikerült hozzászólások :pisze::mybad::shit:. Magyarán a kimerültség sikeres jeleit kezdtem mutatni :(

Azonban Évit szerencsére a törvény kötelezi, hogy rendes legyen és adja ki végre a szabimat :). Szóval végre remélem sikeresen kipihenhetem végre magam, úgyhogy így búcsúzóul kivánok mindenkinek további jó tekerés, fórumozás stb. és bocs mindenkitõl ha valakit esetleg megbántottam, belátom a hiba az én készülékemben volt.

Viszlát mindenkinek :heej:

Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Sala mégiscsak utalnod kellene.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Nem tudjátok mi a jó!:)
Régen volt, hogy egy hétre is elmentem egyedül horgászni, az állat volt. Barátokkal meg minden hétvégén. Nagyon természetközeli és jó tud lenni, ha jó helyre mész.
Pénteken 3-kor végeztem a melóval, sprint haza, haverok már otthon vártak, 6-f7-kor már Zalában ültünk a parton, pedig az M7-s csak Zamárdi-ig ért.:D
Sajnos szétszéledt a társaság és azért néha még hiányzik. Szerencsére azóta jött a BRINGA, de a cuccaim máig megvannak, hátha egyszer megint napirendre kerül.

láttad mostanában milyen szinû a víz a zalában ? legalábbis a kis balatom után. elõtte nem láttam
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
a jövõ hétvégi semmeringi 24 órás versenyre kijutáshoz keresnék mecénást

köszönök elõre is mindent!
Sala

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Csak azokat a sorompókat le is kellene zárni, hogy legyen értelme a létüknek. Nagyon ritkán találjuk úgy.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A romoktól följebb van a sorompó, meg a tábla. Addig szabadon mehetsz. Van még egy sorompót a két bükkfánál a nagy kanyarban, meg egy maróton.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
De tábla is lesz...? Mert az út elején, egészen a romokig nincsen. Utána...? Megkérdeztünk egy helyit, azt mondta, sorompó van dobogókõnél, és marótnál is - de ha táblázva nincs?

Érdekes :)

Naja, emiatt nem kockáztattam, bár megúsztam legutóbb is egy 5össel :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hivatalosan nem is mehetsz át Szentlélekrõl Marótra, de ritkán van ellenõrzés, ellenben akkor drága:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
A romoktól gondoltam átmegyek marót felé - igaz tábla nem volt kint - de rossz tapasztalatból nem erõltettem... :P
így maradt esztergom, és körbe.

Aranyos falu :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Tegnap gurulás közben láttam egy zöld amcsi kisbuszt. Ismerõs volt, de túlléptem rajta. Majd végiggondoltam melyik faluban vagyok, rájöttem, hogy épp Thommeyék elött gurultam el :P

Aranyos kis település! :)

És nem ugrottál be? Ejnye:)
Lassan elkészül a garázs (már csak a tetõt kell le-és feldobni), és akkor mehetnek tetõ alá a kocsik:)
De hát nem is szabad a Pilisben motorozni:D