A lépcsõn én sem mennék le az biztos. Ha van sebesség akkor egyenes át mindenen.belsõt vigyél párat
Lehet én vagyok a renitens, de én egyenesen mennék, egyszerûbbnek és gyorsabbnak tûnik, mint a lépcsõvel tökölni (fõleg ennyi fékkel)
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2009. augusztus 08. - 18:44

A sebesség mindent megold.
Írta 2009. augusztus 08. - 18:26

Lehet én vagyok a renitens, de én egyenesen mennék, egyszerûbbnek és gyorsabbnak tûnik, mint a lépcsõvel tökölni (fõleg ennyi fékkel)

Írta 2009. augusztus 08. - 18:06

Lehet ösztelósal kellene menni

Ami nagyon bejövös, a java Traileken mozog.
Ha még ma este elindultok, ide is értek holnapra

Írta 2009. augusztus 08. - 14:26

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. augusztus 08. - 13:11

de ha már ez így szóba került én is elmondom h velünk mi történt tegnap.
barátommal jöttünk haza egy hosszú bicajtúráról. Bükkszentkereszten tekertünk egy kút felé, mert már fogytán volt a vizünk. Kúttól pár méterre az árokba kászálódott egy öreg néni. látszott hogy elesett. egybõl ledobtuk a bicajokat a fûbe, és a segítségére keltünk. kiemeltük ill leültettük a kút melletti magasabb beton padkára. nagyon öreg néni volt. menni egyedül nem tudott. botra támaszkodott. sztk fekete cipõje, papucsa is le volt esve a lábáról. visszatettük rá. jött egy kocsi egy helyi emberrel. megkérdeztük tudja e hol lakik. mondta h itt 2 házzal odébb, de mindig ezt csinálja a mami h kijön de csak esik-kel.
szintén egyedül lakik.
adtuk neki vizet. aztán négykézláb kezdett el elindulni a pár méterre lévõ padhoz. rossz volt nézni. rögtön megkaptuk és a padra ültettük. botját kezébe adtuk és kész. kommunikálni nem lehetett vele egyáltalán. ettõl többet úgy érzem nem tehettünk.
Írta 2009. augusztus 08. - 13:00

Van ugye a hormonos legend, hogy a vízbûl nemtudják kiszedni teljesen a sok szir-szart, amit a Dunába engedünk, és ugye akkor azt újra megissza, aki a csapból szlopál. Errõl persze kiderült, hogy nem is igaz, illetve nem annyira. De az kétségtelen, hogy a mai 13-15 éves korosztály hímnemû egyedeire egy igen finom jelzõ az, hogy langyi, esetleg homár. Rózsaszín kis cipõikben, meg C.C.Catch-es sztreccsnaciban nyomulnak nõi retikülökkel, kifestve, arcba fésült hajjal, száraz kóróként csörgõ végtagokkal, hátszóval, na. Remélhetõleg nem növik ki a dolgot, és a gyermekeik majd a jelenlegi hímnõs korszak ellen való lázadásként férfiasak lesznek...

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. augusztus 08. - 00:14

és megnyugodhatsz utána, hogy nem lett semmi baja szerintem.

Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. augusztus 07. - 23:58

3-4. megszólitásomra reagált is, de felkelni nem tudott.
4-5 perc "duma" után kiderült, hogy 92 éves és "fontos" dolga volt a falu végén, de felálni nem tudott.
Segitettem neki felálni,( nem volt ittas) de nem engedtem továb a "dolgára".
èrtelmesen beszelt, megköszönte a törödést és szégyelte magát a dologért. Nyeregbe ült és elment.
Sajnos visszatartani nem tudtam és jogom sem lett volna.
Elengedtem és a szomszédoktól megtudtam a cimét ( 4-5 ház volt a helytöl) és segitséget akartam kérni a családtagoktól.
Hát kiderült, hogy az öreg egyedül él és nincs segitö rokon.
utánna èn is mentem a dolgomra.
Hát nagyon zavar most a dolog............minden o.k lehet e vele....?
Mentöt, vagy mást kellet e volna hivnom?
Nemtudom
Írta 2009. augusztus 07. - 22:58

Az összesrész itt:
Írta 2009. augusztus 07. - 22:51

láttad mostanában milyen szinû a víz a zalában ? legalábbis a kis balatom után. elõtte nem láttam
Én Zala megyére gondoltam. Tõzegtavakra jártunk, Pötrétére, Zalaszentmihályra és Pölöskére. Azok kristálytiszta fekete (a tõzeg meder miatt) vizek és a halak szerintem ott a legszebbek az országban. Elképesztõen szép színeik vannak a víz miatt és megfogni sem egyszerû õket a rengeteg bokros akadó miatt. Bár úgy hallottam mostanában arrafelé is elkurvult a helyzet halügyileg.
Írta 2009. augusztus 07. - 22:13

Az elmúlt idõben kijutott ez meg az, amibõl menekülve és hogy megpróbáljak kissé leállni a napi pörgésbõl így este felé lefekvés elõtt, szokásommá vált, hogy átolvasgatom a kedvenc fórumaim aznapi terméseit. Köztük ezen fórumét is.
Épp ez a fórum az, amit ált. mindig a legvégére hagyok és ilyenkor már késõre is jár meg már én is még jobban lefáradok és összemosódnak a dolgok, szóval veszõ, smile, írásjelek, nekem már egyre mennek és jönnek a félre értések és a félresikerült hozzászólások :pisze::mybad::shit:. Magyarán a kimerültség sikeres jeleit kezdtem mutatni

Azonban Évit szerencsére a törvény kötelezi, hogy rendes legyen és adja ki végre a szabimat

Viszlát mindenkinek :heej:
Az igéret szép szó, de az elkelkáposztalaníthatatlaníthatatlanítottság még szebb
Írta 2009. augusztus 07. - 21:54

Írta 2009. augusztus 07. - 21:46

láttad mostanában milyen szinû a víz a zalában ? legalábbis a kis balatom után. elõtte nem láttamNem tudjátok mi a jó!
Régen volt, hogy egy hétre is elmentem egyedül horgászni, az állat volt. Barátokkal meg minden hétvégén. Nagyon természetközeli és jó tud lenni, ha jó helyre mész.
Pénteken 3-kor végeztem a melóval, sprint haza, haverok már otthon vártak, 6-f7-kor már Zalában ültünk a parton, pedig az M7-s csak Zamárdi-ig ért.
Sajnos szétszéledt a társaság és azért néha még hiányzik. Szerencsére azóta jött a BRINGA, de a cuccaim máig megvannak, hátha egyszer megint napirendre kerül.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. augusztus 07. - 20:52

köszönök elõre is mindent!
Sala
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. augusztus 07. - 18:53

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. augusztus 07. - 14:41

Írta 2009. augusztus 07. - 14:14

Érdekes

Naja, emiatt nem kockáztattam, bár megúsztam legutóbb is egy 5össel

Írta 2009. augusztus 07. - 14:11

Írta 2009. augusztus 07. - 13:41

így maradt esztergom, és körbe.
Aranyos falu

Írta 2009. augusztus 07. - 13:34

Tegnap gurulás közben láttam egy zöld amcsi kisbuszt. Ismerõs volt, de túlléptem rajta. Majd végiggondoltam melyik faluban vagyok, rájöttem, hogy épp Thommeyék elött gurultam el
Aranyos kis település!
És nem ugrottál be? Ejnye:)
Lassan elkészül a garázs (már csak a tetõt kell le-és feldobni), és akkor mehetnek tetõ alá a kocsik:)
De hát nem is szabad a Pilisben motorozni:D