Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
most esett le a piacteret böngészve, hogy kicsoda Jocek. :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Na kész a Neustadti maraton.
Nekem a terep nagyon bejött, kb. 80-85% ösvény volt, gyökerekkel, kövekkel, lépcsökkel izesitve.

Csak az zavart nagyon, hogy a tehnikás részeken majdnem sorba kellet állni, mert 90% nem vállata be azokat, meg olyanok is voltak, akik egy 180 fokos kanyar elött leszálnak, meg lefele szaladnak a bicó mellet.
Mind1, elmulott.

2.1-es UST´s NN volt a gumi vállasztás löttyel elöl, hátul meg Geax Arrojo 2.0 Latex Aircomp belsövel. (mert tegnap volt róla szó)
Ja, meg ráz ez a merev bringa :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nyugi, én nem hiszem azt. Egyébként nem is várom el azt, hogy valaki elhiggye bizonyíték nélkül (én sem hittem benne, amíg nem próbáltam ki, hit nélkül is mûködik :) ).
Amiket írtál azokról még nem is hallottam. Baromságnak hangzanak.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vannak dolgok amiket elhiszek bemondasra, es vannak amiket nem. szerintem ezzel mindenki igy van, csak most hogy en ezt kozoltem hirtelen szuk latokoru tuskonak lettem cimkezve. ez a bajom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Sokan csak abban hisznek amit már láttak.
Hisztek Kiszel Tünde bugyigyûjteményében?:D Sokan mondják, hogy van neki,pedig nem látták,vagy azt mondják látták,de azok mind hazuddnak!De akik tényleg látták,mind meghaltak... :D:hehe:
Naennyit az ufókról...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Megin' melegfront van?

Fõzzetek dinnyét és egyetek hûtött kukoricát! :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

több millió vagy milliárd naprendszerbõl nem biztos h nálunk alakult ki csak élet....persze én sem azt mondom h holnap leszállnak a csészealjal oszt megsugározzák az ánuszrózsánkat csak na...érted

Vájá. Simán lehet, persze. Csak amit határozottan állítanak, arra kérnék bizonyítékot. Amit csak találgatnak, arra természetesen nem. De ha valamit határozottan állítanak, azt bizonyítsák már be légyszíves valahogyan :)

Hál' Istennek nem terjedt el még eléggé. Bár ismerõs is próbál nap mint nap terhelni ezzel, belsõ föld, meg átjáró, meg angyali sík, meg hogy ezt sokan látják, csak mindig pont az nem, aki meséli, és annak is csak mesélték.

A legjobb pedig az alátámasztás volt: csak az látja, aki hisz benne. Hmm.

csak az létezhet, amit Ti elhisztek? :)
mi is csak lesünk sokszor, hogy az a fránya japán robogó már megint megadta magát meg hogy így a vauxhall meg úgy...

Õ. Ez pusztán technikai dolog. Írd át a két fõnevet sram x.0-ra, meg rockshoxra. Hoppá, akkor meg téged néznek ufónak, mert nem tudják mirõl beszélsz?

Amúgy mindenkinek szíve joga abban hinni amiben akar.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hallottal mar arrol a szorol hogy koztudat? :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Jani: tényszerûen ne közöld, inkább csak ki vevõ erre. Ez - remélem - nem az a fórum :) (ha igen, sikítva elrohanok)

egyreszt meg soha nem hallottam ilyesmirol, masreszt mutass valamit ami utan azt mondom oke igazad van. csak igy mindenfele alatamasztas nelkul nekem ez nagyon meredek.

csak az létezhet, amit Ti elhisztek? :)
mi is csak lesünk sokszor, hogy az a fránya japán robogó már megint megadta magát meg hogy így a vauxhall meg úgy...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

bizonyos embereknek az is egyertelmu hogy ufok leteznek, meg hogy a politikusok nem hazudnak. erted ;)

több millió vagy milliárd naprendszerbõl nem biztos h nálunk alakult ki csak élet....persze én sem azt mondom h holnap leszállnak a csészealjal oszt megsugározzák az ánuszrózsánkat csak na...érted

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

egyreszt meg soha nem hallottam ilyesmirol, masreszt mutass valamit ami utan azt mondom oke igazad van. csak igy mindenfele alatamasztas nelkul nekem ez nagyon meredek.

bizonyos embereknek az is egyertelmu hogy ufok leteznek, meg hogy a politikusok nem hazudnak. erted ;)

Értem.
Azt hittem, hogy már jobban elterjedt. Nem zaklatlak vele többet titeket, most sem ez lett volna a cél.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jani: tényszerûen ne közöld, inkább csak ki vevõ erre. Ez - remélem - nem az a fórum :) (ha igen, sikítva elrohanok)

Bocs. Számomra olyan egyértelmû, mint a kerékpárszerelés. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Kanalat nem. De amit írtam arra elméletileg minden ember képes csak valaki tehetségesebb benne. Tudom, hihetetlen.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Izomlazítónak nálam bevált még a kobraméreg kivonatot tartalmazó krém is. Szintén drogériákban, bioboltokban lehet kapni.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Rossz mozdulat miatt már nálam is volt ilyen tünet. Késszúrás szerû fájdalom, ami többnyire átment tompába, de bizonyos mozdulatoknál megint élessé vált, pár pillanatra szinte lebénultam...végigsugárzott mindkét irányba. Dokihoz nem mentem, úgyhogy nem tudom, hogy valójában az volt, vagy valami más. Érdekes módon a bringázás hatására nekem is oldódott, sõt a GázlóTT után el is múlt.
Ami valamennyire segített még, az a Jégzselé nevezetû mentolos-kámforos krém, illetve a gyenge masszázs. Kb. 3-4 hét volt, mire teljesen elmúlt.
...ja, reggelente alig bírtam kimászni az ágyból, viszont napközben az állandó jövés-menés miatt egész jó volt.

Köszi. Végre egy sorstárs :) . Én is hasonló krémmel kenem és ugyanígy reggel vannak problémáim.

HE? :wtf: kanalat is tud gorbiteni gondolattal?

Kanalat nem. De amit írtam arra elméletileg minden ember képes csak valaki tehetségesebb benne. Tudom, hihetetlen.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

A héten megnézettem az egyik rokonnal, aki érzi a tenyerével a másik fájdalmát

HE? :wtf: kanalat is tud gorbiteni gondolattal?

RAUH-Welt
B E G R I F F

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Rossz mozdulat miatt már nálam is volt ilyen tünet. Késszúrás szerû fájdalom, ami többnyire átment tompába, de bizonyos mozdulatoknál megint élessé vált, pár pillanatra szinte lebénultam...végigsugárzott mindkét irányba. Dokihoz nem mentem, úgyhogy nem tudom, hogy valójában az volt, vagy valami más. Érdekes módon a bringázás hatására nekem is oldódott, sõt a GázlóTT után el is múlt.
Ami valamennyire segített még, az a Jégzselé nevezetû mentolos-kámforos krém, illetve a gyenge masszázs. Kb. 3-4 hét volt, mire teljesen elmúlt.
...ja, reggelente alig bírtam kimászni az ágyból, viszont napközben az állandó jövés-menés miatt egész jó volt.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Van itt valaki, akinek van/volt isiásza? Engem már 3 hete kínoz, használok izomlazítókat meg ha nagyon fáj gyengébb fájdalomcsillapítókat (ilyenkor elmúlik), de nem akar végleg elmúlni. Az érdekes az, hogy bringázás és futás közben többnyire elmúlik. Meg ami nem illik a képbe, hogy nyomásra nem fáj.
A héten megnézettem az egyik rokonnal, aki érzi a tenyerével a másik fájdalmát (nem nevetni tényleg érzi és nem csak õ, hanem többen a családban köztük én is, csak nem érem el normálisan a saját derekam), aztán jobb oldalon a gerinctõl pár centire érzi a fájdalmat, ahol az isiász elõtt egy nappal fájt, egyébként meg a baloldalam fáj és nem mozog normálisan. Hétfõn megnézetem orvossal is, mert már kicsit hosszú ideje okoz problémát. Eddig azért nem mentem dokihoz, mert novemberben volt ugyanilyen problémám, de egy hét után elmúlt.
Járt már valaki így?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mehetek en is? lecci lecci lecci :D [de ha esik akkor inkabb csak nezonek]

RAUH-Welt
B E G R I F F