már tavaly is mondtam, hogy várlak sok szeretettel itt nyugaton. mondjuk augusztus utolsó hete körül vagy szeptember elején átjöhetnél pár napra

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
RAUH-Welt
B E G R I F F
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Köszi.MJani:
Nekem is van isiászom, lumbágóval kombózva.
Nem fog elmúlni, csak szinten tartani lehet, a hátizom erõsítésével.
Az egész egy félig nyilt csigolya és 6év kajakozás miatt. Elkoptak a csigolyák és pont rosszul érintkeznek az ülõideggel, emiatt gyakran begyullad. Ha esetleg még be is csípõdik, akkor mozgatni sem bírom a lábam, és mintha egy másfél méteres tût dugnának be a derekamba és a bokámon jönne ki. Sírás és ordítás közeli állapot.
Napi 20-30perc célirányos nyújtás, lefekvés elött is egy kicsi. Reggel csípõnél forgó "kiroppantás" és egész jól elvagyok.
Terhelésnél nekem sem fáj, sõt ha rendszeresen futok, úszok (ez ajánlott is), akkor tünetmentes. De egy-két hét kihagyás után bármikor elõjöhet és akkor szenvedek még a boltba (ház alja) menéssel is, nem hogy az edzéssel.
Mexalen 500-at hordok magamnál mindíg (nem túl hatásos, de olcsó és nem vényköteles), 2õt beveszek, ha érzem, hogy fájni fog.
Krémek közül már minden létezõt kipróbáltam, de csak a kámforosak érnek valamit, köztük is a Leovet Cold Pack a legjobb, eredetileg sportlovaknak fejlesztették ki...
A sebesség mindent megold.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."