Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Maggi
már tavaly is mondtam, hogy várlak sok szeretettel itt nyugaton. mondjuk augusztus utolsó hete körül vagy szeptember elején átjöhetnél pár napra ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
bocsi...csak kibuktam

lehet h igazad van gabi..

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jah
talán nem vetted eléggé komolyan
mennyé fröccsözzé a fentebbi taggal

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
fura ha az embernek egy több mint egy éves szerelem úgy csûszik ki a kezei közül h nem is tud róla...:(

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Szerdán jön vki Szigetre? Fröccsözhetnánk. A lényeg - számomra - a 30Y konci, dehát mivel pont utána pont ott lesz Kispál, hát szájhúzva meghallgatom... :) Elõtte PUF.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
http://www.theinspir...eywords=&id=282

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
warez temat privatban intezzetek legyszives!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
fent van már valamelyik "bolton"? TPB-n és KickAss-en múltkor nem találtam.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Kranked 8 Revolve ;)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
seasonsnek az egyik zenéje.már meguntam annyit hallgattam:)filmet is már vagy 20x láttam,ha csak simán a zenét hallgatom akkor is tudom hol van pl a fékhang:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kössz szépen!
Nem is tudom hányszor van meg, de szétb@szott az ideg, hogy egy ennyire nyílvánvaló dolog nem jutott eszembe...

:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Citizen Cope - Bullet & A Target
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bógyókák, nézte valaki A testõrt a tv2-n?
Mi az a szám, amire vége lett?
Megvan, csak nem tudom mi a címe. :P

Thx! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

és ki az?:)

pontosítok: leesett, hogy te voltál a magazinban a Bergamonttal :)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Talán Õ? :)

hogy az isten húzzon a f.szára!:)
mi közöm van nekem ehhez, a vezetéknevemen kívül?

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Talán Õ? :)

bptitans.hu

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

most esett le a piacteret böngészve, hogy kicsoda Jocek. :)

és ki az?:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

MJani:
Nekem is van isiászom, lumbágóval kombózva.
Nem fog elmúlni, csak szinten tartani lehet, a hátizom erõsítésével.
Az egész egy félig nyilt csigolya és 6év kajakozás miatt. Elkoptak a csigolyák és pont rosszul érintkeznek az ülõideggel, emiatt gyakran begyullad. Ha esetleg még be is csípõdik, akkor mozgatni sem bírom a lábam, és mintha egy másfél méteres tût dugnának be a derekamba és a bokámon jönne ki. Sírás és ordítás közeli állapot.
Napi 20-30perc célirányos nyújtás, lefekvés elött is egy kicsi. Reggel csípõnél forgó "kiroppantás" és egész jól elvagyok.
Terhelésnél nekem sem fáj, sõt ha rendszeresen futok, úszok (ez ajánlott is), akkor tünetmentes. De egy-két hét kihagyás után bármikor elõjöhet és akkor szenvedek még a boltba (ház alja) menéssel is, nem hogy az edzéssel.

Mexalen 500-at hordok magamnál mindíg (nem túl hatásos, de olcsó és nem vényköteles), 2õt beveszek, ha érzem, hogy fájni fog.
Krémek közül már minden létezõt kipróbáltam, de csak a kámforosak érnek valamit, köztük is a Leovet Cold Pack a legjobb, eredetileg sportlovaknak fejlesztették ki...

Köszi.
Én még reménykedek, hogy valami olyan nyomja az ideget, ami még elmúlhat.
A sportolással nem lesz gond. :) Csak akkor hagyok ki egy hétnél többet ha nagyon beteg vagyok.

A sebesség mindent megold.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Hmmm...ez a paciknak kifejlesztett krém tetszik, hatásos mixnek tûnik.
(...bár a természetes eredetû termékek leírásában attól a mondattól, hogy "Vegyi anyagokat nem tartalmaz." falnak tudnék menni :), de ez szakmai ártalom)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
MJani:
Nekem is van isiászom, lumbágóval kombózva.
Nem fog elmúlni, csak szinten tartani lehet, a hátizom erõsítésével.
Az egész egy félig nyilt csigolya és 6év kajakozás miatt. Elkoptak a csigolyák és pont rosszul érintkeznek az ülõideggel, emiatt gyakran begyullad. Ha esetleg még be is csípõdik, akkor mozgatni sem bírom a lábam, és mintha egy másfél méteres tût dugnának be a derekamba és a bokámon jönne ki. Sírás és ordítás közeli állapot.
Napi 20-30perc célirányos nyújtás, lefekvés elött is egy kicsi. Reggel csípõnél forgó "kiroppantás" és egész jól elvagyok.
Terhelésnél nekem sem fáj, sõt ha rendszeresen futok, úszok (ez ajánlott is), akkor tünetmentes. De egy-két hét kihagyás után bármikor elõjöhet és akkor szenvedek még a boltba (ház alja) menéssel is, nem hogy az edzéssel.

Mexalen 500-at hordok magamnál mindíg (nem túl hatásos, de olcsó és nem vényköteles), 2õt beveszek, ha érzem, hogy fájni fog.
Krémek közül már minden létezõt kipróbáltam, de csak a kámforosak érnek valamit, köztük is a Leovet Cold Pack a legjobb, eredetileg sportlovaknak fejlesztették ki...

bptitans.hu