Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Odakint folyamatosan ment? Itt hál' Istennek leszoktak róla.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
10 ev utan abbahagyjak a big brothert vegre.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

Sokszor gondoltam már, hogy kiadok egy gyûjteményt a supportra érkezõ mailekbõl...

én már türelmetlenül várom:)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

ja bocs, de mar eddig is az volt a szabaly hogy egy termek = egy hirdetes. ha nem igy van akkor hogy keresel? ne kelljen mar beleolvasni minden hirdetesbe hogy hatha talalsz valami erdekeset. ott a cim, pont arra van hogy beleird milyen elado dolgod van. nem azt hogy "cuccok eladok"

xian: ehhez a rendezéshez kell egy eléggé intelligens engine, ami meg tuja állapítani, ahogy a 11k, vagy a 6 ropi az több, mint 20Ft. Vagy az usereket kell rászorítani, hogy rendes árat írjanak, forintban. Egyik se egyszerû.

Az egy hirdetés = egy termék szabályt én is erõsen támogatnám!

--Trifo

A szabályzatban 2 éve benne van, hogy egy hirdetés egy termék - de ahogy egy kerékpárboltos ismerõsöm megjegyezte:
"Az emberek egyre hülyébbek. 4-5 éve még 10-bõl 2 volt gyengeelméjû, mára az arány pont megfordult: 10-bõl 2 ha normális már jó napunk van..."

Sokszor gondoltam már, hogy kiadok egy gyûjteményt a supportra érkezõ mailekbõl...

(Még mielõtt: egy szóval nem mondtam, hogy tökéletes lennék - mint ahogy az apróhirdetõnk sem az!)
"In idem flumen bis non descendimus"

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
xian: ehhez a rendezéshez kell egy eléggé intelligens engine, ami meg tuja állapítani, ahogy a 11k, vagy a 6 ropi az több, mint 20Ft. Vagy az usereket kell rászorítani, hogy rendes árat írjanak, forintban. Egyik se egyszerû.

Az egy hirdetés = egy termék szabályt én is erõsen támogatnám!

--Trifo

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja bocs, de mar eddig is az volt a szabaly hogy egy termek = egy hirdetes. ha nem igy van akkor hogy keresel? ne kelljen mar beleolvasni minden hirdetesbe hogy hatha talalsz valami erdekeset. ott a cim, pont arra van hogy beleird milyen elado dolgod van. nem azt hogy "cuccok eladok"
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
amúgy az hogy 50 hirdetést kellene megjelenítenie egyszerre az lehet hogy lassabb lenne mintha lapoznál.
Miért kellett ilyen részletesre csinálni pl hogy:Tárcsafék, fékkar, V-fék ?
Mert ha most valakinek van több hirdetése pl alkatrészek és akkor azt úgy teheti fel õket (hogy ne legyen bunkó vagy ilyesmi) hogy alkatrészenként kell feladnia a hirdetését. Nekem ennyibõl jobban bejött a régebbi. De hát ez egyéni vélemény.
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Az sem lenne utolsó, ha ár szerinti rendezésnél nem 20 forint jönne a 11k után ;)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Szerintem is jó ötlet lenne akár 50 hirdetés egy lapon. Sokkal jobban kitudnám szúrni ami érdekel, s persze rövidebb idõ alatt.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

:D:D:D
Vágjak 2 tizedesjegyet belõlük? ;)
(Vicc nélkül: az ár megjelenítésén is csiszolok még - majd. Alvás után. Majd.)

azon esetleg lehetne változtatni, hogy ne csak 18 hirdetést lássak egyszerre, hanem többet is?
általában az elmúlt 24 óra hirdetéseit szoktam figyelni, ilyenkor hamarabb végig tudnám pörgetni, ha mondjuk egyszerre akár 50 hirdetést is látnék. könnyedén ki lehet még úgy is szúrni a hasznos cuccokat a sok kacat közül :)

mi a véleményed?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
rendben
de amit levágsz, azt csapd utána az én cuccom ára után nullák formájában...a tizedesvesszõ elé persze:D

Izomtéridõninja-geológus!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

kár, hogy az apróban az árak ugyanazok maradtak...:D

:D:D:D
Vágjak 2 tizedesjegyet belõlük? ;)

(Vicc nélkül: az ár megjelenítésén is csiszolok még - majd. Alvás után. Majd.)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
kár, hogy az apróban az árak ugyanazok maradtak...:D

Izomtéridõninja-geológus!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Akkor teljesen ugyan úgy fog kinézni csak pl a keresés az mûködni fogy normálisan?
Mondjuk ebben nem kételkedek hogy jó lesz:lick: :D

Igen, csak a felhasználó adatlapja illetve a hirdetések önálló oldalai lesznek áttekinthetõbbek.
Plusz sok hibajavítás.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
egyébként nekem mostanában normálisan mûködik a keresés, ezt csak így csendben. :)

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Akkor teljesen ugyan úgy fog kinézni csak pl a keresés az mûködni fogy normálisan?
Mondjuk ebben nem kételkedek hogy jó lesz:lick: :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Hja: nem megújítás (lenne), hanem csak egy rohadt hibajavítás (keresés, listázás, rss per alrovat, stb.)

A zsírúj apró még a bunker legmélyén rotyog... ha a kóderek is úgy akarják, még idén megkapjátok...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Egyelõre homály (vagy szopás?).
Milyen fejlesztõ az, aki a saját szoftverét nem képes úgy megírni hogy simán upgradelni lehessen?
"Works like a charm" - ahamm. Meg a kisfa..lum.

Jót röhögtem az apró "hibaüzenetén", ötletes. :D
Aztán jó is lesz remélem;)

zorg farag :)

Pont a napokban beszéltünk az apróról hogy mikor újítják meg , és tessék :)

jeee! .) :clap:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jeee! .) :clap:

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Pont a napokban beszéltünk az apróról hogy mikor újítják meg , és tessék :)