Láttam egyben 130 elkészült HFL-t! :scared:
Errõl a nagy kupacról egy képet pls csináljatok már és tegyétek be, ha nem nagy kérés. :lick:
Láttam egyben 130 elkészült HFL-t! :scared:
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Kedves Balu75!
Te egy kicsit el vagy tévedve! Melyik PR gagyi egy kicsit? Tudtommal Hozé nem folytat PR tevékenységet a lámpával kapcsolatban, nem kereskedelmi termék, önköltségi áron megy a dolog. (örülj neki)
Jelentõs pénzmennyiség megelõlegezésével, rengeteg munka és idõ ráfordításával, önzetlenül.
Ha valaki ezeket nem veszi figyelembe, lusta keresni, mert azt hiszi, hogy üzletben van, azt igenis tanítani kell!
Mégis mi lenne jó a számodra? Egy honlap a lámpának óránként frissítve?
Igen, meglehetne csinálni egy felugró ablakot illetve az aláírásában lehetne oldalakon keresztül sorolni az információkat. Jelentkeztél, hogy megcsinálod?
Ja, hogy korlátozott az idõd? Mibõl gondolod, hogy Hozé ráér olyan kérdéseket megválaszolni, amik 2 perc kereséssel elérhetõek.
És akkor még Te vagy megsértõdve, ha megtanítanak keresni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
de szerencsére azért sportol is valamit - bringázik
kedves rádió nézõink, köszönjük a megtisztelõ figyelmüket, a ba$Ztassuk HOZÉ-t c. teleregény 3296. részét látták
de szerencsére azért sportol is valamit - bringázikNaaaa! Itt most Hozé erényeit kell sorolni!
(Egyébként helyesen így hangzik : és rendkívül jól labdarúg! Ugye Hozé?)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
És focizik.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Madár vagyok nem találom a számlaszámot.
Pedig úgy szeretnék fizetni
Figyelj zOrg, okítok.
Na madárkám...
"Keresés a témában" --> beírod, hogy "számlaszám" --> mehet gomb
és...és... láss csudát!
A kedvencem még a " jajj most lusta vagyok megkeresni, hogy... írd már le légyszi..." típusú privát.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."