A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Eljen eljen!!!keszthelyiek, hévíziek egerszegiek stb lámpáját átvettem, holnap viszem keszthelyre.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Sziasztok Fehérváriak,
Valaki át tudná venni a gyõriek lámpáját is? Este mennék értük valamikor.
Részemrõl bármelyik jó.Sziasztok!
Fehérvári vagyok én is! A legutolsó tartalékos. Ha javasolhatok valamit, akkor amit Hozé könnyen megtalálna az pl a Baumax lenne kint a Fábián mellett. Épp csak le kellene jönnie az M7rõl az elsõ fehérvári lejárónál. Ide jönnek jól buszok is, ha más nem, akkor a Köfémig a 14, 17, 20, onnan 5 perc séta.
Vagy a másik, az Auchan parkoló. Ez közvetlen az M7 mellett van, játszva megtalálja! Ide is lazán ki tudunk jutni és Hozénak sem kellene sokat bóklászni a városban.
Akkor a jelenlegi fehérvári névsor:
- Bringa
- zOrg
- Versus71
- Vcsabesz + Langferi
- balu75
Nekem a 17:00 valószínûleg korai lesz, de ha valaki fehérvári átvenné a lámpát és olyan 19-20 óra körül érte mehetnék azt megköszönném.