azt tudom a töltõ 17voltot, max 770mA-t kap, de azon belül nemtudom hogy mi történik, ezért kérdem.
cella
lux
Azért a számokkal amúgy óvatosan bánjunk, mert senkinek a szemében nincsen lumen vagy lux detektor
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
megvolt az elsõ (fél)éles próbája a HFL-nak nálam is! Hát bazzz***
![]()
pedig a savanyúéval túráztunk együtt, láttam élesben egész éjszakás mûködés közben, de bringán nem volt szerencsém kipróbálni az övét...most sikerült
csak a városban karikáztam vele egyet, meg a városligetben mentem 2 kört, ahol nincs közvilágítás...hát ez világít, nem kicsit...az elõzõ két évben a téli fórumtalikon 3kg zselés aku + lor féle 20W halogén lampion volt a felszerelés, de tuti hogy azt nem cipelem sehova többet, fénye annak is volt, de ez 3x olyan jó és 30x könnyebb
ja a másfél óra alatt 2-en akarták megtudni, hogy hol lehet ilyet venni, elõször egy a ligetben fejlámpával futkározó német pár nem tért magához a sokktól (itt teljes kakaón ment), majd a bajcsin egy transporterbõl kiabált ki egy srác hogy vazzeg mi van a fejeden, hol lehet ilyet venni? (na itt kb 40%-on se ment a lámpa)![]()
Hozé mester! Nagyon köszönjük ezt Neked! Valamilyen úton módon egy üveg egri vörösre (biztos a savanyútól fogok egyet kunyizni) meg egy adag krémesre a vendégem vagy!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Többeknek a Hozé-féle lámpa is már az optimális spotosság határán van, (ezért nem árt mellé egy szórtabb fényû kormánylámpa is kiegészítésül, -így nem kell közelre nézni idõnként a vakító folttal-)SOKKAL spotosabb, de használhatóságra közelít a hozéhoz a 100lumenével... hozé 4-600 lumenes lehet...
OFF: Biztos jó, csak épp akku nélkül jön, egy 4db-os ceruzaelem/ceruzaakku tartóval. Más kategória, na./OFFsejtettem, hogy jön a túlképzett válasz, hidd el hogy hasonló. tegnap este néztem össze. engem is meglepett a kis lámpa. SOKKAL spotosabb, de használhatóságra közelít a hozéhoz a 100lumenével. minden petzl lámpát ver.
hozé 4-600 lumenes lehet. luxot ide ne keverjük, kérlek. primus elég fasza.
Szerintem nagyon nem vagy képben , kérdezd meg egy hozzáértõtõl szerinte hány luxot teljesit a hozé lámpa ez a primus 100 lument tud ez szerintem fényévekre van a hozé lámpától:Dannyi, hogy aki esetleg lemaradt a hozé lámpáról, szerintem a primus primelight race hasonló fényt ad, csak sokkal keskenyebb szögben. ugyanazért az árért. a hozé lámpa jobb, nem kérdéses.
Lehet.
Ha van elég érdeklõdõ, csütörtök 18.00 -18.30 Batthányi tér.
A papucsot egy régi cateye lámpából vágtam ki, nem tudok róla semmit.A bilincs egy cateye H-28 gyári, pár száz forint.Ezt a papucsot mire fogattad fel? Az a bilincs ami a képen látható az is custom vagy az valami gyári cucc?
minél följebb van a lámpa és minél meredekebb szögben világít az útra, annál kevesebb árnyék lesz
Van rajz,csak nem tudtam ide paszírozni.Ha mondasz egy mailt elküldöm dxf formátumban amirõl a huzalos öt perc alatt megcsinálja a programot.
http://kepfeltoltes.hu/view/090120/lampatarto_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
ha túl közel van a szemed és a lámpa a sisakon