Én elhiszem nektek, hogy utaltok.
Miért ne hinném?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Hozénak
Szomorú szívvel, de visszamondanám a lámpát...
(tartalék +36 Muzikabrutal) Elnézést.
De úgy látom, lesz rá ember. (ha mégsem lesz gazdi, akkor bevállalom, de egy kihagyhatatlan lehetõségem adódott objektív vásárlásra)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Mivel a töltõ lekapcsol ha el éri az aksi töltöttséget gyakorlatilag lehetetlen formáznod max. a szobádat fûtõd a trafóval:)
Volt egy kollegám aki mondta ha jó csajt látott,Héééé
van hugod?
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Zsizsi mester, én beneveznék a kecskemétire. Volt is itt már valami lista amire feliratkoztam.
Vagy még jobb ha jössz a Répási talira, és ott!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Hugom Pesten van, odaküldöm 18:00-ra és egész Pécs, Szekszárd, dél környékiekét szívesen elhozza, én meg autózom sokat, úgyhogy osztom szívesen...
Bár ha ott lesz Sala is, lehet, hogy inkább valami más megoldást kell találnom!
Szervezkedés a Pécsieknél!
Az utalást pedig mindenki maga intézze.
offHát pl. most kicsit olvasgattam, és a NiMH-t akksiknak árt a túl hosszú ideig tartó csepptöltés.
A LiIion töltõk meg lekapcsolnak, ha az akksi feltöltõdött teljesen. Akkor meg mi értelme van 16 (vagy mennyit ír a urban legend howto) órát rajta hagyni?