Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Írta 2009. május 16. - 15:29
A pálya ki és bevezetõ útján ( a kastélypark kerítésénél) éppen most vágták ki a fákat és pont az útra döntötték ki.Az utakat az erdészet csak a jövõ héten takarítja ki,addig a kápolnától a fûves lejtön menjen az akinek még útban lesz.
Holnap 10:00-kor indulunk,a tempo pedig nem lesz kemény(remélem).
Eshetne egy kis esõ azért mert a pálya porzik,dagonyák teljesen kiszáradtak.
Más:láttalak Geoff (kápolnánál állt a kocsid) hogy tekertél a pályán,Írd le a véleményedet.
Írta 2009. május 15. - 16:18
Szia Paul - már azt hittem, hogy halasztva... Én szinte biztosan csatlakozom, ha nagyon gyorsak lesztek, akkor max. járom a saját utam:)Sziaszok!
Holnap pályatakarítás és vasárnap pedig pályabejárás.
Találkozó 10:00-kor a kis kápolnánál.
Remélem hogy holnap nem fog esni az esõ.
Írta 2009. május 15. - 12:28
Holnap pályatakarítás és vasárnap pedig pályabejárás.
Találkozó 10:00-kor a kis kápolnánál.
Remélem hogy holnap nem fog esni az esõ.
Írta 2009. május 14. - 09:28
crossmark...Hello mindenkinek kerdesem melyik gumi markat erdemes valasztani Maxxis?melyikre lehet elmondani nagyon jo?
szerintem:)
Írta 2009. május 14. - 04:40
Írta 2009. május 13. - 20:16
Köszi, sztár vagy:)Sziasztok!
Feltettem ide a tracket (Paul utólagos engedelmével): link
Remélem használható. Sok infó nincs róla, ha kapok frissebbet tõle majd frissítem, ill. adunk hozzá infókat, de remélem így is tudtok vele kezdeni valamit.
Írta 2009. május 13. - 01:05
Hova akarod feltölteni? Google Earth simán kezeli az .mps-t nekem.
Mapsource-ban elmented a tracket, és google earthben file>open(típusnál .mps kiválaszt)>oszt látod is.
Google mapsben is meg lehet így nézni.
Írj privit ha gondolod
Sziasztok!
Feltettem ide a tracket (Paul utólagos engedelmével): link
Remélem használható. Sok infó nincs róla, ha kapok frissebbet tõle majd frissítem, ill. adunk hozzá infókat, de remélem így is tudtok vele kezdeni valamit.
Írta 2009. május 12. - 20:42
Hova akarod feltölteni? Google Earth simán kezeli az .mps-t nekem.16-án lesz egy nagy pályatakarítás mert elég sok helyen írtják az erdõt.
Úgy tervezem hogy másnap lenne egy komolyabb pályabejárás.Megpróbálok még valakit rávenni hogy legyen egy haladósabb és egy kicsit túrázosabb csapat is.
Egyébként a jó idõ megrendeltem már...
(egyébkét tudtok abban tippeket adni hogy hogyan tudom feltölteni a GPS trackot-mert eddig nem sikerült-mapsource .mps kiterjesztéssel? )
Mapsource-ban elmented a tracket, és google earthben file>open(típusnál .mps kiválaszt)>oszt látod is.
Google mapsben is meg lehet így nézni.
Írj privit ha gondolod
Írta 2009. május 08. - 22:41
A diagrammot én is láttam azt hittem valaki tud számszerû adatotHonlapon ott van minden.
Egyébként:
http://picasaweb.goo...545234273902098
Asszem én is elindulok középtávon, ha már a Nagykopasz másik felén lakom.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. május 08. - 17:39
Szia Paul - köszi, én szeretnék menni, ha körvonalazódik, légy szíves majd jelezni. A tavalyiból kiindulva én éppen a "haladósabb" és a "túrázósabb" között vagyok, de nekem nem gond, akár lemaradok, akár elõremegyek, mert hazatalálok bárhonnan a környéken...16-án lesz egy nagy pályatakarítás mert elég sok helyen írtják az erdõt.
Úgy tervezem hogy másnap lenne egy komolyabb pályabejárás.Megpróbálok még valakit rávenni hogy legyen egy haladósabb és egy kicsit túrázosabb csapat is.
(egyébkét tudtok abban tippeket adni hogy hogyan tudom feltölteni a GPS trackot-mert eddig nem sikerült-mapsource .mps kiterjesztéssel? )
Remélem GPS track ügyben közben kaptál segítséget, az nem az én mûfajom..
Írta 2009. május 07. - 17:37
szep estet mindenkinek hogy vagytok?
Kedves Új Fórumtárs!
A Bikemag Fórum nem chat szoba. Arra megvannak a megfelelõ oldalak, de ha az ilyen jellegû igényed mindenáron itt szeretnéd kiélni, az "Üzenõfalon" próbálkozhatsz - bár ott se kedvelik.
Írta 2009. május 07. - 17:14
Írta 2009. május 07. - 13:46
Egyébként:
http://picasaweb.goo...545234273902098
Az 55 km-es távban hány méter szintkülönbség van.
Asszem én is elindulok középtávon, ha már a Nagykopasz másik felén lakom.
Írta 2009. május 05. - 06:19
Írta 2009. május 04. - 21:44
Az új szakaszon lesz valamilyen nehezebb, odafigyelõs lejtõ vagy a lejtõk maradnak olyanok, mint tavaly (gyorsak és minimális fékezést igénylõek)?16-án lesz egy nagy pályatakarítás mert elég sok helyen írtják az erdõt.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. május 04. - 21:28
Írta 2009. május 04. - 18:48
Írta 2009. május 04. - 18:47
Paul elmondása alapján idén változik a pálya, az említett részt kiveszik belõle, hogy esõ esetén is járható legyen, és a táv is 8km-el hoszabb lesz. Kaptam tõle egy - majdnem végleges - GPS tracket is az új pályáról, majd felteszem valahova, ha neki sem gond
Hmmm... jól hangzik!
Írta 2009. május 04. - 18:07
Sziasztok - én örülök, ha úgy lesz, de annyi a dagonyás rész, hogy nehéz lesz kivenni:D Szégyenkezve bevallom, hogy én a rövidre neveztem, mert azt sárban is kibírom, de ha nagyon jó lesz a pálya, akkor délután nyomok még egy kört csak magamnak. Mindenesetre érdekes az info, reméljük, hogy lesznek részletek. Egyébként pedig ma megjött a visszaigazolás, szerintem mindannyiunknak, akik fizettek, ahogy Paul ígérte.Paul elmondása alapján idén változik a pálya, az említett részt kiveszik belõle, hogy esõ esetén is járható legyen, és a táv is 8km-el hoszabb lesz. Kaptam tõle egy - majdnem végleges - GPS tracket is az új pályáról, majd felteszem valahova, ha neki sem gond
Szia PAUL - szeretnék érdeklõdni, hogy tervezitek-e a szokásos pályabejárást (bocs, ha esetleg már volt szó róla, és nem figyeltem). Elõre is köszönöm.
Írta 2009. május 04. - 15:47
Tavaly tolni sem bírtam(V-fék) a kb. 20kilós, sárral megrakott bringámat.
én is megszívtam tavaly a Mountenkinges gumival + V fékkel. az volt a jó mikor lefele kanyar 20kg bringa meg sár és azért sem akart bekanyarodni a bringa .. hát abból voltak szép esések ....