Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

A kis-kápolna merre van, a verseny központhoz képest? Meg ha lehet " hülye kérdésem akkor Kb. a Moszkva tértõl hány kilométer Nagykovácsi. bicóval nem voltam még ott, így fogalmam sincs... elõre is köszi.

A kápolnát fogod elöször meglátni mikor odaérsz a kastély kerítéséhez.
Megközelítés
Szerintem a mai pályabejárást nagyon lazán kell venni mert esett az esõ, kicsit csúszos lett az új pályaszakasz.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Holnap 11:00-kor pályabejárás.A középtávot tekerem le -a felvezetõkör nélkül- kényelmes tempóban de folyamatosan.Találkozó a kis kápolnánál.Aki szeretne jönni nyugodtan csatlakozhat.Másik lehetõség Erával letekerni a rövidtávot de az nagyon kényelmes lányos tekerés lesz.
Eldõlt hogy a pálya módosítva lesz méghozzá elég brutális résszel (lefelé csak ésszel lehet menni).1,5 km durva lejtõ és utána majdnem végig vissza mászni kistányéron.Utána még lesz egy 2,5 km-es kitérõ szép virágos mezõkön.

A kis-kápolna merre van, a verseny központhoz képest? Meg ha lehet " hülye kérdésem akkor Kb. a Moszkva tértõl hány kilométer Nagykovácsi. bicóval nem voltam még ott, így fogalmam sincs... elõre is köszi.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jövõ héten hétvégén lehet még pályát járni esetleg?

Jövõhéten egy sáros pályabejárás aztán onnan JT vacsora? :D

A sebesség mindent megold.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Így módosítva a pályán milyen hosszú lesz a 49-s kör? A hosszú 2x megy az új részen?
Mit jelent: a csak ésszel lehet menni rajta? Letörés, nyomvályús, gyökeres ... stb-stb.

köszi

Holnap mérem pontosan fel de megközelitõleg 5 km-el lesz hosszabb.Azért hozzáteszem hogy Budajenö és Telki között röviditve lesz a pálya (nem megy át a fõúton).Gyakorlatilag a szint lesz számottevõ inkább.A hosszú is csak egyszer megy át rajta.Képzelj el egy völgyutat amit a terepjárok kijártak (20-30 cm nyomok).Szerencsére a bakháton nagyon jól lehet haladni,talán túl gyorsan is de azért a kanyarokban vigyázni kell.
Elméletileg jövõhétre is tervezek egy bejárást.
Most rajzolom be a térképre az új nyomvonalat.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Holnap 11:00-kor pályabejárás.A középtávot tekerem le -a felvezetõkör nélkül- kényelmes tempóban de folyamatosan.Találkozó a kis kápolnánál.Aki szeretne jönni nyugodtan csatlakozhat.Másik lehetõség Erával letekerni a rövidtávot de az nagyon kényelmes lányos tekerés lesz.
Eldõlt hogy a pálya módosítva lesz méghozzá elég brutális résszel (lefelé csak ésszel lehet menni).1,5 km durva lejtõ és utána majdnem végig vissza mászni kistányéron.Utána még lesz egy 2,5 km-es kitérõ szép virágos mezõkön.

Így módosítva a pályán milyen hosszú lesz a 49-s kör? A hosszú 2x megy az új részen?
Mit jelent: a csak ésszel lehet menni rajta? Letörés, nyomvályús, gyökeres ... stb-stb.

köszi
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Nem hanem olyan 50 km lesz csak.A pálya úgy néz ki hogy van egy 6km-es felvezetõkör és utána egy 49 km-es kör (ami még változhat holnap az új szakaszal).A hosszútáv pedig mégegyszer kimegy a 49 km-es körre de ezt egy helyen átvágja és lesz belöle egy 24 km-es kör.

Értem, köszi

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Remélem jó idõ lesz:) Holnapi napra mondanak érdekes idõt,de nem baj max elázok :) Ha jól számolom akkor 80-6 km, tehát 74 kilométeres lenne a pálya bejárás, mármint a hosszú?

Nem hanem olyan 50 km lesz csak.A pálya úgy néz ki hogy van egy 6km-es felvezetõkör és utána egy 49 km-es kör (ami még változhat holnap az új szakaszal).A hosszútáv pedig mégegyszer kimegy a 49 km-es körre de ezt egy helyen átvágja és lesz belöle egy 24 km-es kör.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

A középtáv 55 km de a felvezetõkört kihagyjuk.Eléggé idõjárás függõ lesz a pálya bejárás,remélem hogy nem fog esni az esõ.

Remélem jó idõ lesz:) Holnapi napra mondanak érdekes idõt,de nem baj max elázok :) Ha jól számolom akkor 80-6 km, tehát 74 kilométeres lenne a pálya bejárás, mármint a hosszú?

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

hmm, engem érdekelne a vasárnapi pálya bejárás. A nagy-kör kb. hány km-er? Közép távon megyek idén,de kella sok km -er:)

A középtáv 55 km de a felvezetõkört kihagyjuk.Eléggé idõjárás függõ lesz a pálya bejárás,remélem hogy nem fog esni az esõ.

jkugler

jkugler

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sajna nem tudunk menni a versenyre ezért eladóvá vált egy rövidtávos nevezés, pólóval 4500 Ft-ért.
Érdeklõdni 06308797596.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Elvileg szervezõdik egy pályabejárás vasárnapra.Én a nagykör tekerném le,Era vezetésével pedig a rövid kör menne.Az idõpont szombaton derül ki de 10:00 óra körül lenne.
Egyébként szombaton a pálya takarítás közben dõl el a végleges pálya.

hmm, engem érdekelne a vasárnapi pálya bejárás. A nagy-kör kb. hány km-er? Közép távon megyek idén,de kella sok km -er:)

bikergirl

bikergirl

új vendég

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Nevezés eladva!!!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
miután elküldtem már rájöttem, hogy magas labdát adtam :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

bartok eniko kukac freemail pont hu!

És szerintem Enikõnek hívják. :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
bikergirl, gondolom nõi
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Elvileg szervezõdik egy pályabejárás vasárnapra.Én a nagykör tekerném le,Era vezetésével pedig a rövid kör menne.Az idõpont szombaton derül ki de 10:00 óra körül lenne.
Egyébként szombaton a pálya takarítás közben dõl el a végleges pálya.

bikergirl

bikergirl

új vendég

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!
Eladóvá vállt rövid távos nevezésem, pólóval együtt 4500HUF!
Akit érdekel írjon bartokenikokukacfreemailponthu!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mi van a 29-es projektel?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Egy maraton kistányér nélkül, úristen, hová fajul a világ...

Ha sár lesz, akkor részemrõl váltó sem lesz, csak egy pár tartalék fékpofa. :D