Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor meg még "cikibb", hogy így is fél órát adott a hazai elitnek... Amúgy a riport alapján egy végtelenül szimpatikus srácnak tûnik.

Nagy a különbség közte és a hazai legjobbak között (mondjuk a hazai elit elég foghíjas volt ezen a versenyen), sajnos ez van. A riport alapján nekem is ez a véleményem.

A sebesség mindent megold.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Jó kérdés... Nem promótáltuk egyáltalán sehogy hogy kint leszünk a versenyen, nem is tud mindenki jönni, csak 3-an leszünk, se sátor se semmi nem fért volna el...
No meg "kivettem 1 szabadnapot" :) Más versenyen amúgy sem akartam indulni idén, talán még az XC OB-n aztán annyi...
Ez belefér :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Menj hosszút, akkor van esélyed 3 képre is.:)
Miért nem fotózol?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
HZoli: Majd ha meglátsz egy sárga-kék-fehér mezben, fehér sisakban tekerõ feltûnõen jóképû és izmos kerékpárost (engem) akkor kattintgass bõszen :D
(Valódi erõ híján szerintem röviden indulok. Vagy hosszún. Középen biztos nem :) )

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Akkor meg még "cikibb", hogy így is fél órát adott a hazai elitnek... Amúgy a riport alapján egy végtelenül szimpatikus srácnak tûnik.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

kugli azért tolta meg feltételezem futva gyorsabban teljesítette az adott szakaszt, különben nem adott volna fél órát a 2.-nak.

Inkább azért tolta, mert rossz nyomot választott és kipörgött a kereke. Biztosra veszem, hogy egyáltalán nem érdekelte, hogy futva vagy tekerve gyorsabb, volt elõnye bõven.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Ott a pont!

Az egyik barátom (aki nem fórumozik), aki meglehetõsen jól szokott menni (abszolút 20-ban tuti vagy annál is jobb közép távon) és az idei szilvást kis mintás száraz pályás gumival nyomta végig. Olyan helyeken is felment ahol mondjuk Kugli tolta (képen láttam, én is csak onnan tudom...). Szóval no para, tanulj meg egyenletesen tekerni és felmész a falon is.

kugli azért tolta meg feltételezem futva gyorsabban teljesítette az adott szakaszt, különben nem adott volna fél órát a 2.-nak.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Kissé nyálkás, néha csúszós. Ahol satu fékkel mentem le,az a rész szerencsére nem lesz benne, nah az saras volt. Izgalmas lesz az biztos. 2008- as évnél szerintem mindenféle képen jobb lesz.

Na a 2008as xkovácsit nem kedveltem. Új bicó felavatás teljesen sikerült. A lánc néha beakadt és csak a célban vettem észre, hogy a láncvilla volt az akadás egyik okozója, amirõl gyönyörûen lekarmolta a kulimázt. A szívem szakadt meg...
A keró legyen veletek!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

tehát milyen az olyan? :)

Kissé nyálkás, néha csúszós. Ahol satu fékkel mentem le,az a rész szerencsére nem lesz benne, nah az saras volt. De voltak szárazabb részek is, amit a nap ér(jó kis mászásos résznél). Izgalmas lesz az biztos. 2008- as évnél szerintem mindenféle képen jobb lesz.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

És az erõ legyen veled!:)

Aztán ügyesen, mert ki tudja melyik bokor mögött állok lesben!:P

majd valahogy "jelöld"meg azt a bokrot ha nem nagy gond, ott próbálunk tekerni és fotogének lenni:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Szóval no para, tanulj meg egyenletesen tekerni és felmész a falon is.

És az erõ legyen veled!:)

Aztán ügyesen, mert ki tudja melyik bokor mögött állok lesben!:P

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Anna tudja...

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Én elöl hátul 2.1-es Panaracer Razer XC-vel fogok indulni:D Ma voltam a Zsíros hegyen(Nagykovácsi másik oldala) és elment. Csúszkált de semmi probléma nem volt ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni ennyire.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Olyan lesz végig.

Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Vagy 2 éve abszolut 2. lettem 1.5 perc hátránnyal pont itt Crosskovácsin középtávon, nem kicsi sár volt, elöl ronggyá kopott Specialized Houffalize 1.8, hátul UST NobbyNic belsõvel...

Nem az számít...

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

teljesen felesleges ez a gumi para, 1 szer megszorul, fõleg V-fékkel ami nekem is van, akkor vége a mutatványnak, az ittlévõk közül úgysem túlnyomórészben azok vannak akik gyõzni mennek, kinlódni és egymáson mulatni pedig mindegy mit teszünk fel...ettõl függetlenül pedig próbálunk verenyezni.

Ott a pont!

Az egyik barátom (aki nem fórumozik), aki meglehetõsen jól szokott menni (abszolút 20-ban tuti vagy annál is jobb közép távon) és az idei szilvást kis mintás száraz pályás gumival nyomta végig. Olyan helyeken is felment ahol mondjuk Kugli tolta (képen láttam, én is csak onnan tudom...). Szóval no para, tanulj meg egyenletesen tekerni és felmész a falon is.
A keró legyen veletek!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
teljesen felesleges ez a gumi para, 1 szer megszorul, fõleg V-fékkel ami nekem is van, akkor vége a mutatványnak, az ittlévõk közül úgysem túlnyomórészben azok vannak akik gyõzni mennek, kinlódni és egymáson mulatni pedig mindegy mit teszünk fel...ettõl függetlenül pedig próbálunk verenyezni.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Mennyi problémázás van a gumikkal, pillanatnyilag 2 pár terepre használható gumim van, abból az egyik kis sár esetén is megszorul...szóval marad a Vredestein Tiger Claw XC-G, a saras részeken lehet rajtam röhögni :)

Amúgy szombatra valóban napos 23-25 fok körüli idõt mondanak.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Ha sárgumit rakok fel, ugye nem fog hátráltatni?, vagy várjak még a gumicserével ?

Anna,ahol feltoltuk az a rész kimarad,a többi utat pedig bejártuk.Olyan lesz végig.Ha esni fog addig az esõ akkor sem lesz már rosszabb az utak állapota.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Szerintem nem a gumin fog múlni...