Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Írta 2012. június 06. - 22:25
Sõt már nagyjábol ki is van jelölve!!!
Írta 2012. június 06. - 14:47
Írta 2012. június 06. - 14:13
Írta 2012. június 04. - 21:51
Esetleg a www.crosskovacsi.hu-n nézted?Hol találok szintrajzokat? A középtáv érdekelne. Frissítõpontok lesznek kb. hol?
Azért ide írom a frissítõket:
Tisza-kastély
Kutya-hegy (oda-vissza)
Telki
Anna-lak
Írta 2012. június 04. - 21:45
Egy topmaraton futamon elindul több, mint 1000 bringás. Szerintem a verseny után 1 héttel (a mostani száraz idõben 1 nappal) már csak a nyomolvasók tudnák megmondani, hol tekert el az 1000 bringás.[/QUOTE]
ebben tévedsz, a bükkben durván látszanak még ma is a szilvás maraton nyomai. bár részemrõl természetkárosításnak nem nevezném azt, hogy egykét nyomvonalban le van szépen takarítva a kavics meg az avar a dózerutakról. sõt, köszöntem szépen a szemét sajna más kérdés, az is volt bõven, annak nem örültem...
Írta 2012. június 04. - 21:34
Írta 2012. június 04. - 20:58
Írta 2012. június 02. - 23:02
Írta 2012. június 02. - 22:46
Ma jártunk arra bringával. Egy hölgy szelíden, de határozottan ránk szólt, hogy ezen az ösvényen tilos kerékpározni. Elnézést kértünk, majd folytattuk utunkat mivel másfelé nem tudtunk volna menni. Ahonnan mi érkeztünk nem volt kinn tábla vagy nem vettük észre. Késõbb szembejött velünk egy kb 10 tonnás kõszállító… (jó az nem a tanösvényen de az erdõben ). Jó lenne már valami megoldás ezekre a kérdésekre.
A teherautó természetbarát, mert biodízellel megy, és a kõ is természetes anyag rajta. A ló is természetbarát, ezért természetes, hogy ezek nyomot hagynak. De az természetes nyom lesz. A bringa természetidegen.
Az perszer természetes, hogy tavaszi olvadáskor, esõ utáni, sárban hagyja a természetes nyomát az erdészet az erdõkben. Az nem okoz eróziót, csak a "kocsog" bringás keréknyoma. A globális felmelegedést is a bringások okozzák.
Egy topmaraton futamon elindul több, mint 1000 bringás. Szerintem a verseny után 1 héttel (a mostani száraz idõben 1 nappal) már csak a nyomolvasók tudnák megmondani, hol tekert el az 1000 bringás.
Írta 2012. június 02. - 21:27
Alapvetõen mindenhol tilos bringázni az erdõben,
kivéve azokat a kijelölt utakat ahol a terület kezelõje (jellemzõen erdõgazdaság) engedélyezi.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. június 02. - 21:22
Írta 2012. június 02. - 20:39
Tábla nélkül is tilos kerékpározni ott.
Alapvetõen mindenhol tilos bringázni az erdõben, a törvény szerint betonpatkánynak kellene lennünk!
Mert végül is a bringa ugyanolyan technikai sport mint a Dakar ralli! Éljen Szalai úr, éljen Magyarország!
Írta 2012. június 02. - 14:37
Írta 2012. június 02. - 14:23
Írta 2012. június 02. - 10:59
Annyira azért nem, mivel ha rá teszed az egeret az ikonra akkor ki írja hogy zápor, zivatar tehát nem csendes áztató esõ. +A zápor zivatar alapvetõ jellegzetessége hogy nem lehet megmondani pontosan hol fog kialakulni és hol mennyi csapadék várható tehát itt csak azt látod hogy adott térségben egész héten kialakulhat zivatar, tehát az is lehet hogy a Nagyszénás szarrá ázik és a Nagykopasz csontszáraz lesz. Ami szerintem várható egy két zuhé ami nem volna rossz azonban a környék agyagos talajszerkezete miatt túl sok esõt nem szeretnék.
Egy kiados esõ útán jönnek a sármanok!
Mint 2006 vagy 2008 ban , az szép mutatvány volt.
Írta 2012. június 02. - 10:29
Idõjárás elõrejelzés
Ez azért Heavy Fuckingson!
Annyira azért nem, mivel ha rá teszed az egeret az ikonra akkor ki írja hogy zápor, zivatar tehát nem csendes áztató esõ. +A zápor zivatar alapvetõ jellegzetessége hogy nem lehet megmondani pontosan hol fog kialakulni és hol mennyi csapadék várható tehát itt csak azt látod hogy adott térségben egész héten kialakulhat zivatar, tehát az is lehet hogy a Nagyszénás szarrá ázik és a Nagykopasz csontszáraz lesz. Ami szerintem várható egy két zuhé ami nem volna rossz azonban a környék agyagos talajszerkezete miatt túl sok esõt nem szeretnék.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. június 01. - 23:34
Írta 2012. június 01. - 20:48
Csak arra hívnám fel a figyelmeteket, hogy a Budai-hegység jelenlegi talajállapota 40-50 mm esõtõl kezdene sárrá válni. Ma közvetlenül esõ után voltunk, s konkrétan száraz volt az egész...
Csodálkoztam ezen, de bizony így van. Nagy volt a szárazság, januártól kedve a fully-m gyakorlatilag nem kapott sarat, ami nagy szó!
Pályabejárást tervez valaki, valamikor? Sajnos elég kevés az idõm, de hátha. Középtávra regisztráltam csak, de jó lenne egyszer bejárni.
Írta 2012. június 01. - 20:41
Csak arra hívnám fel a figyelmeteket, hogy a Budai-hegység jelenlegi talajállapota 40-50 mm esõtõl kezdene sárrá válni. Ma közvetlenül esõ után voltunk, s konkrétan száraz volt az egész...
140-150 mm-t akartál írni... Ugyanez volt velem is már készültem hogy tiszta sár leszek ehelyett porzott minden...